Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα γκαζακι σπιτι για να ζεσταινω το νερο για καφεδες κτλ..

σημερα πηγα να το αλλαξω.. το εκανα κανονικα.. οπως παντα.. εβγαλα το αδειο, τοποθετησα το καινουριο, το "κουμπωσα" οπως παντα και το ανοιξα... και δε βγαινει αεριο ! τπτ

τι παιζει? το γκαζακι ειναι γεματο . παω την στροφιγγα δεξια .. μεχρι τερμα.. και δε βγαζει τπτ.. να το βγαλω και να το ξανακουμπωσω? ειναι ασφαλες αυτο μιας και εχει ηδη τρυπηθει?

Δημοσ.

Βγες και καντο στο μπαλκονι,μαλλον δεν κουμπωσε καλα.

Βγες μπαλκονι και σε χρονο dt ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε.

Εννοειται μακρυα το κεφαλι μη κατσεις και το εισπνευσεις,οταν το κουμπωσεις, τσεκαρε αν εχει διαρροες .

Στην τελικη ουτε 1€ δε κανει η φιαλη.

Δημοσ.

ειναι ασφαλες να το ξεκουμπωσω / κουμπωσω ενω ειναι υποτιθεται γεματη? εστω και στο γρηγορο? η θα μου σκασει στη μαπα ξερω γω? και γω τα φοβαμαι στο reload :P

Δημοσ.

γιαυτό το λόγο δεν τα γουστάρω , στο στρατό πήγαμε να κουμπώσουμε καλύτερα ένα με ένα φίλο κψμτζή και αρχίζει βγάζει σαν τρελό αέριο , ανοίγει την πόρτα το πετάει πίσω σε ένα χωράφι κ έσκασε . Υποθέτω πως κάπου χτύπησε κ πήρε σπίθα? δεν ξέρω
πάντως προσωπικά τα αποφεύγω κ μάλιστα πρόσφατα έπεισα κ τη μάνα μου να μην ξαναπάρει. 

Δημοσ.

βγηκα στην βεραντα, ξεκινησα να ξε-κουμπωνω την φιαλη λιγο λιγο.. αρχισε να κανει ΦΣΣΣΣΣΣ που σημαινει οτι εχει μεσα αεριο κανονικα.. την ξανα-κουμπωσα και δοκιμασα μεσω της στροφυγκας να δω αν βγαζει τωρα αεριο.. και τπτ.. λετε να εχει χαλασει η στροφυγκα ?

αμα το ανοιξω τελειως τι θα γινει? ειναι σε υγρη μορφη το αεριο ? παιζει να πεσει σε χερια και να καψει? ειναι καυστικο? η θα κανει μπαμ οπως του απο πανω? δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και δεν εχω ορεξη για μπαμ τωρα..

Δημοσ.

Υπο πίεση είναι υγρό. Θα το αφήσεις να εξατμιστεί και να αδειάσει και μετα θα αγορασεις καινουργιο. Μάτι, όχι φιαλακι. Εκτός και αν θες να ψαξεις το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

τι να κανω? να ξεβιδωσω τελειως την φιαλη, να την αφησω να αδειασει και να την πεταξω?

αυτο ρωταω. ειναι ασφαλες να το ξεβιδωσω τωρα που ειναι σχεδον γεματο το γκαζακι?

Δημοσ.

μάλλον έπεσε καφές/whatever επάνω και βούλωσε. Δεν έχει χαλάσει, με μια πολύ λεπτή βελόνα ξεβουλώνει. 

Το γκαζάκι βγάλτο και πέτα το.

Δημοσ.

Αν βάλεις φωτιά θα ανάψει μόνο.

Αποκεί και πέρα θα σου έλεγα να πα΄ρεις άλλο "μηχανισμό" . Δε λέει τώρα να ρισκάρεις για ενα κωλογκαζάκι. Πάρε άλλο και ησύχασες.

Μέσα η φιάλη έχει αέριο υπό πίεση το οποίο είναι έτσι σε υγρή μορφή, σαν τους αναπτήρες και είναι πτητικό, γιαυτό αν ανοίξεις λίγο ακούς το φσσσσ . Γίνεται αέριο.

τι να κανω? να ξεβιδωσω τελειως την φιαλη, να την αφησω να αδειασει και να την πεταξω?

αυτο ρωταω. ειναι ασφαλες να το ξεβιδωσω τωρα που ειναι σχεδον γεματο το γκαζακι?

Ναι...

Βγάλτο τελείως και άστο στο μπαλκόνι μέχρι να αδειάσει και πέτα το.Ούτε 1€ δε κάνει η φιάλη..

Δημοσ.

μπορεις ανετα να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις τα καινουργια δεν πετανε αεριο.Πολυ πιθανον να μην ειναι απολυτα συμβατο το γκαζακι με το μαραφετι που εχεις.Εαν εχει κενο πιεσε το απο κατω για να τρυπηθει καλα.Εαν παλι δεν βγαζει η πετα το και παρε αλλο ή βαλε κατι απο κατω ωστε να πιεζεται περισσοτερο (καποιο χαρτονακι κτλ)

(10 απαντησεις για 0,60 λεπτα του ευρω εκει μας φτασανε)

Δημοσ.

ρ ε φιλε δε ρωταω για τα χρηματα .. ρωταω για να καταλαβω τι μπορει να φταει μιας και δε μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια.  και μην κανω καμια πατατα και μου σκασει στα μουτρα ξερω γω..

Δημοσ.

ρ ε φιλε δε ρωταω για τα χρηματα .. ρωταω για να καταλαβω τι μπορει να φταει μιας και δε μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια.  και μην κανω καμια πατατα και μου σκασει στα μουτρα ξερω γω..

ουτε λιγο χουμορ δεν μπορουμε να κανουμε εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

ω ρε μαν σορρυ σου χαλασα το αστειο, δε το επιασα αμεσως νομισα σοβαρολογουσες  :P

το ανοιξα, το αεριο πεταχτηκε με δυναμη και υγροποιηθηκε αυτοματα και βρεθηκα να κραταω ενα γκαζακι στο χερι που να πεταει υγρο σαν συντριβανι κανωντας σα φιδι που γκαζωνει. τρομαξα και μου επεσε απο το χερι και λογω της πιεσης, το γκαζακι ταξιδεψε κατα μηκος της βεραντας μεχρι να βρει τοιχο, τι μαλακιες ειναι αυτες ουτε ενα καφε πια με την ησυχια μας δε μπορουμε να πιουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...