Προς το περιεχόμενο

ram & ssd για macbook pro mid 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το αγορασες κατω απο 1000 ευρω ειναι μαλλον καλη αγορα (η τουλαχιστον οχι κακη) δεδομενου της εγγυησης και μονο..

εχε υποψην οτι το συγκεκριμενο εχει βγαλει αρκετα προβληματα με την καρτα γραφικων αλλα νομιζω οτι πλεον την αλλαζουν και εκτος εγγυησης 

To 13αρι πηρε ο συμφορουμιτης, οχι το 15αρι.(γιατι το 15αρι νομιζω πιθανως να ειχε θεμα με την καρτα γραφικων, οχι το 13αρι.)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω το ίδιο macbook 15'' και σκέφτομαι να του κάνω αναβάθμιση .

1 . Αν βάλω 8Gb + 2Gb μαμά θα παίζει χωρίς πρόβλημα ;

2 . Το SSD είναι καλύτερα να το βάλουμε στη θέση του DVD η κανονικά στη θέση του HDD ;

SSD έχω πάρει ένα Sandisk Plus 240Gb . Ram σκέφτομαι κάτι σε DDR3L Crucial or Kingston

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω το ίδιο macbook 15'' και σκέφτομαι να του κάνω αναβάθμιση .

1 . Αν βάλω 8Gb + 2Gb μαμά θα παίζει χωρίς πρόβλημα ;

2 . Το SSD είναι καλύτερα να το βάλουμε στη θέση του DVD η κανονικά στη θέση του HDD ;

SSD έχω πάρει ένα Sandisk Plus 240Gb . Ram σκέφτομαι κάτι σε DDR3L Crucial or Kingston

καλο ειναι η RAM να ειναι ιδιες.. δν συνισταται να ειναι διαφορετικες η μνημες κ σε PC το ιδιο ισχυει. αν θελεις ασε την 8αρα κ αργοτερα βαζεις μια 8αρα ιδια κ εχεις στο συνολο 16gb στο laptop κ εισαι οκ!

Για τον SSD τωρα. να τον βαλεις στην θεση τoυ HDD κ στο optical drive βαλε τον παλιο HDD. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...