Stavmitsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να κάνω μια κατασκευή με raspberry pi στο αυτοκίνητο κι επειδή δεν βρίσκω τις βάσεις που θέλω, έλεγα να τις φτιάξω. Έχω ομως τους εξής ενδοιασμούς. 1) Αντοχή. Την παλεύουν αυτες οι κατασκευες με τις ελληνικες ζεστες ή θα μου λίωσει στο ταμπλο; 2) Κόστος. Έστω ότι βρίσκω πως θα δημιουργήσω το σχέδιο. Το κόστος της εκτύπωσης σε τι επιπέδα μπορεί να φτάσει; Να πω οτι ειμαι φοιτητης στο παν. Πατρων, οπότε ίσως( να εχει και το πανεπιστημιο τετοιον εκτυπωτη σε καποιο τμημα (ceid-αρχιτέκτονες) Επισης, αν εχει ασχοληθει κανεις ποτε με παρομοιο προτζεκτ, εχω απειρες ερωτησεις να τον ζαλισω εφ οσων εχει την ορεξη και τον χρονο! Thnx in advance
andreapaog328 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πέρνα απ το pspace έχουνε 3d printer. επικοινώνησε με τα παιδιά και θα σου πούνε... http://www.p-space.gr/
Stavmitsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πέρνα απ το pspace έχουνε 3d printer. επικοινώνησε με τα παιδιά και θα σου πούνε... http://www.p-space.gr/ Ωπ, κι ειναι σχεδον διπλα στο σπιτι μου. Εχουμε κονε;
andreapaog328 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 όχι πέρνα απο κει και θα σου πουν τα παντα
xpapias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ωπ, κι ειναι σχεδον διπλα στο σπιτι μου. Εχουμε κονε; Ναι αμέ. Τη Λίτσα.
Stavmitsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αμέ. Τη Λίτσα. Hi there funny guy!
Stavmitsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Hi there ελληναρα. Κονε δε ζητησα να μου τα τυπωσουν τσαμπα και να μου το δωσουν στο χερι ολα ετοιμα χρησιμοποιωντας ανασφαλιστους πακιστανους. Εννοουσα αν ξερει καποιο απο τα παιδια για την "πρωτη γνωριμια"¨. Γιατι τοσο χωσιμο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να κάνω μια κατασκευή με raspberry pi στο αυτοκίνητο κι επειδή δεν βρίσκω τις βάσεις που θέλω, έλεγα να τις φτιάξω. Έχω ομως τους εξής ενδοιασμούς. 1) Αντοχή. Την παλεύουν αυτες οι κατασκευες με τις ελληνικες ζεστες ή θα μου λίωσει στο ταμπλο; 2) Κόστος. Έστω ότι βρίσκω πως θα δημιουργήσω το σχέδιο. Το κόστος της εκτύπωσης σε τι επιπέδα μπορεί να φτάσει; Να πω οτι ειμαι φοιτητης στο παν. Πατρων, οπότε ίσως( να εχει και το πανεπιστημιο τετοιον εκτυπωτη σε καποιο τμημα (ceid-αρχιτέκτονες) Επισης, αν εχει ασχοληθει κανεις ποτε με παρομοιο προτζεκτ, εχω απειρες ερωτησεις να τον ζαλισω εφ οσων εχει την ορεξη και τον χρονο! Thnx in advance Αν τυπώνεις με ABS υλικό θα έχεις καλές αντοχές στη ζέστη κλπ. Αν τυπώνεις με PLA που έχει σαν βάση το άμυλο κλπ, εκεί θα έχεις θέμα σε υψηλές θερμοκρασίες μιας και αλλοιώνεται πολύ εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα