Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 20 χρονων, μενω θεσσαλονικη , σπουδαζω σε δ.εκ και σκεφτηκα να αναζητησω δουλεια (τα σαββατοκυριακα αλλα και καθημερινες αμα ειναι ευελικτο το ωραριο) για να βοηθησω στην εξοφληση καποιων λογαριασμων στο σπιτι (αλλα και να μη χρειαζεται να επιβαρυνω το πορτοφολι των δικων μου οταν χρειαζομαι χρηματα).. τωρα οσον αφορα την προυπηρεσια μου...δεν εχω..ουτε εχω ξαναδουλεψει πουθενα ουτε ξερω περι δουλειας... δεν ειμαι κακομαθημενο,ουτε με ειχαν στα ωπα-ωπα μικρο,απλα δεν ετυχε να χρειαστει να δουλεψω, δεν ενιωθα μια τετοια αναγκη καθως ο,τι χρειαζομουν ειχα απο πριν τα λεφτα (κυριως απο χαρτζιλικι γονιων και απο καλαντα) για να το αγορασω. Ξερω,πως το insomnia ειναι κυριως τεχνολογικο φορουμ οποτε ειναι καπως ατοπο το θεμα που ανοιξα ομως επειδη εδω μπαινουν πολλα ατομα ειπα να το ανοιξω για  να  παρω καποιες  αποψεις/συμβουλες απο ατομα που εχουν την αναλογη πειρα.. 

Οποιος εχει καποια προταση μπορει να επικοινωνησει μαζι μου μεσω προσωπικου μηνυματος ή και στα σχολια... ευχαριστω! :) 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ενιωθα μια τετοια αναγκη καθως ο,τι χρειαζομουν ειχα απο πριν τα λεφτα (κυριως απο χαρτζιλικι γονιων και απο καλαντα) για να το αγορασω.

20 χρονων πηγαινες για καλαντα?

• Like 3
Δημοσ.

οχι απλα ειπα εως τωρα πως δε χρειαζομουν τα λεφτα για κατι ΟΥΣΙΩΔΕΣ μονο για υλικα αγαθα και βλακειες..τωρα εχω σκοπο αμα βγαζω 100 να δινω τα 95 στην μητερα μου για καλυψη χρεων. Εχω ωριμασει συναισθηματικα τελευταια

Δημοσ.

Κοιτα κακα τα ψεματα μερικη απασχοληση οπως την ζητας θα βρεις ή σε καμια καφετερια, ή να κουβαλας τιποτα ή να μοιραζεις φυλλαδια.

Για τα 2 πρωτα (καφετερια, κουβαλημα) δεν θα ειναι και τοσο ευκολο να βρεις.

Για μοιρασμα φυλλαδιων λογικα βρισκεις ευκολα αλλα δεν ξερω τι μεροκαματα παιζουν και αν αξιζει...

Α και κανενα delivery ισως...

Δημοσ.

Ενας απτους βασικους λογους που ανοιξα το θρεντ ηταν αυτος που αναφερες προηγουμενως...επειδη μονο αυτα πληρωνουν μεροκαματο αλλα επειδη σε αυτα εχει τρομερο ανταγωνισμο,δεν βρισκω με τη καμια..εστειλα βιογραφικα σε 4 καταστηματα mikel εως τωρα και αλλα 2 todaylicous...καμια απαντηση...φυλλαδια εχω παρει κατα καιρους τηλεφωνο σε αγγελιες στις "Μακεδονικες Αγγελιες" ομως ειχαν βρει ατομο στο πρωτο 10λεπτο που εβαλαν την αγγελια δε ξερω πως γινεται..

ειμαι ανοιχτος σε προτασης, πες μου κατι που να μου δινει εστω καποια χρηματα (εστω ενα 2,5€ / ωρα αμα δεν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη) και θα ψαχτω κεγω οσο μπορω...ομως μου κακοφαινονται μερικες δουλειες π.χ για οικοδομη και πλυντηρια αυτοκινητων/βενζιναδικα ουτε λογος.... η μητερα μου αρχιτεκτονας ηταν και εγω θα κανω χαμαλιδικες δουλειες; λιγη αξιοπρεπεια.. θελω λεφτα,τα χρειαζομαι αλλα οχι και ετσι,ειπαμε...

Δημοσ.

Για καφετερια μην κοιτας μονο σε mikel κλπ. Εκει πρεπει να γινεται της πουτ@ν@ς απο υποψηφιους.

Κοιτα και σε κανενα πιο συνοικιακο.

Ισως και σε κανενα γυραδικο, τυροπιταδικο κλπ μπορεις να πας να ρωτησεις...

Για φυλλαδια πηγαινε εξω απο τα πανεπιστημια και πιασε κουβεντα με κανεναν που μοιραζει φυλλαδια. Ισως σε βοηθησει, σου δωσει κανενα τηλεφωνο κλπ

Δημοσ.

Αληθεια, μια που το εφερε η κουβεντα...εχω παρατηρησει πως στα mikel οι εργαζομενοι ειναι ολοι ηλικιας 20-25 χρονων,ολοι/ολες ειναι σχετικα εμφανισιμοι και γενικα ειναι πολυ σενιοι. αυτο γινεται επειδη τα mikel προσπαθουν μεσω των εργαζομενων (που ειναι κατα κανονα φοιτητες) να προσελκυουν επισης φοιτητες της ιδιας ηλικιας; σε στυλ κοινωνιολογικο πειραματακι; ή απλα τυχαινει;

μπα δε νομιζω...σα να λεμε εσυ με βοηθας με μια δουλεια ιδια με τη δικια σου οποτε προαγεις τον ανταγωνισμο..ποιος θελει κατι τετοιο;

ασε που δε ξερω καλα τους δρομους της Θεσσαλονικης..

καποια αλλη προταση;

με τον ορο "μερικης απασχολησης" εννοω ακομα και 6ωρο σαββατο και κυριακη αλλα να αποδιδει καλα....επειδη αλλιως το εννοει ο καθενας γι'αυτο το επαναπροσδιοριζω

Δημοσ.

Ενας απτους βασικους λογους που ανοιξα το θρεντ ηταν αυτος που αναφερες προηγουμενως...επειδη μονο αυτα πληρωνουν μεροκαματο αλλα επειδη σε αυτα εχει τρομερο ανταγωνισμο,δεν βρισκω με τη καμια..εστειλα βιογραφικα σε 4 καταστηματα mikel εως τωρα και αλλα 2 todaylicous...καμια απαντηση...φυλλαδια εχω παρει κατα καιρους τηλεφωνο σε αγγελιες στις "Μακεδονικες Αγγελιες" ομως ειχαν βρει ατομο στο πρωτο 10λεπτο που εβαλαν την αγγελια δε ξερω πως γινεται..

ειμαι ανοιχτος σε προτασης, πες μου κατι που να μου δινει εστω καποια χρηματα (εστω ενα 2,5€ / ωρα αμα δεν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη) και θα ψαχτω κεγω οσο μπορω...ομως μου κακοφαινονται μερικες δουλειες π.χ για οικοδομη και πλυντηρια αυτοκινητων/βενζιναδικα ουτε λογος.... η μητερα μου αρχιτεκτονας ηταν και εγω θα κανω χαμαλιδικες δουλειες; λιγη αξιοπρεπεια.. θελω λεφτα,τα χρειαζομαι αλλα οχι και ετσι,ειπαμε...

Δεν εχει λογικη ο τροπος που σκεφτεσαι.

Απο την μια λες χρειαζεσαι λεφτα και εισαι ανοιχτος σε προτασεις και σκεφτεσαι πολυ σοβαρα την διανομη φυλλαδιων και απο την αλλη λες οτι η μητερα σου ειναι αρχιτεκτονας και δεν θες να κανεις χαμαλοδουλειες.Πως θετεις τον ορο "χαμαλοδουλεια"?

Εγω προσωπικα θεωρω πολυ περισσοτερο χαμαλοδουλεια τα φυλλαδια που πρεπει να εισαι με τις ωρες στον δρομο κατω απο την ηλιο και να πρεπει να μοιρασεις εναν πακο μεγαλο που κρατας στο χερι και εχεις και αλλα τοσα στο σακιδιο παρα το βενζιναδικο.

Ολοι απο καπου ξεκινανε.

Πιστευεις πως ενας καπετανιος ξαφνικα πηρε τιμονι στα χερια του?Για να φτασει στην θεση του οδηγου,πρωτα περασε απο τη δουλεια του "μουτσου".

• Like 3
Δημοσ.

συγνωμη αμα δεν το εξηγησα με σαφηνεια αλλα εννοουσα, "μην κανω κατι το οποιο θα κανει τη μητερα μου να ντρεπεται για μενα" θελω να τη κανω περηφανη. εκεινη πηγε Φλωρεντια το '84 και σπουδαζε επι 4 χρονια αρχιτεκτονικη στο καλυτερο πανεπιστημιο της Ευρωπης (την τοτε εποχη) και εγω να μοιραζω φυλλαδια σαν κατι ανεργους που αυτοσυντηρουνται με τιποτα επιδοματα του ΟΑΕΔ και φυλλαδια;

Δημοσ.

σιγουρα καλυτερο το να σερβιρεις καφεδες σε φοιτητες παρα φυλλαδια και να εκνευριζεις τους περαστικους οι οποιοι τα παιρνουν μονο για να τα πεταξουν στον επομενο καδο ανακυκλωσης που θα συναντησουν στην επομενη γωνια! 

Δημοσ.

εξαλλου ο καθενας ο,τι μπορει κανει...δε ξερω για σενα zio αλλα ειμαι σιγουρος πως και εσυ και ολοι οσοι σπουδαζαν καποτε εκαναν δουλειες του ποδαριου για το χαρτζιλικι τους αλλα και για να βοηθανε τους γονεις τους...ή πεφτω εξω; καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη,απλως εγω το βλεπω ετσι επειδη εχω καποιες φιλοδοξιες και δε θελω μια ζωη να παιρνω σβαρνα τους δρομους να μοιραζω φυλλαδια...

Δημοσ.

σιγουρα καλυτερο το να σερβιρεις καφεδες σε φοιτητες παρα φυλλαδια και να εκνευριζεις τους περαστικους οι οποιοι τα παιρνουν μονο για να τα πεταξουν στον επομενο καδο ανακυκλωσης που θα συναντησουν στην επομενη γωνια! 

Τότε γιατί ψάχνεις δουλειά σε φυλλάδια και παίρνεις τηλέφωνο σε σχετικές αγγελίες;

Δημοσ.

επειδη:

Αγγελίες για Προσφορά εργασίας, Ολόκληρη η ΕλλάδαΌλους (3779) Ιδιώτες (2126) Επαγγελματίες (1653)
Ταξινόμηση: νεότερο
7389399275.jpg
Εχθές 17:48
Επαγγελματίας
7353101444.jpg
Εχθές 16:54
Επαγγελματίας
7319008168.jpg
Εχθές 16:53
Επαγγελματίας
7354264559.jpg
Τεχνολόγος τροφίμων

βλεπεις εσυ τιποτα αξιολογο; εγω οχι... ολες οι αγγελιες ή θα λενε για προυπηρεσια ή θα ειναι τυπου να σου πεφτει ο κ@λος για μερικα ευρω τα οποια δε ειναι μαυρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...