crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα αδερφε μας τα μπερδευεις. Ενα χαρτζηλικι ειπες θες να βγαλεις επειδη εισαι δυσκολα. Δεν θα μοιραζεις ολη την ζωη σου φυλλαδια. Οσο για τις φιλοδοξιες... Αν δουλεψεις σε mikel θα τις ικανοποιησεις δηλαδη?
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ενας απτους βασικους λογους που ανοιξα το θρεντ ηταν αυτος που αναφερες προηγουμενως...επειδη μονο αυτα πληρωνουν μεροκαματο αλλα επειδη σε αυτα εχει τρομερο ανταγωνισμο,δεν βρισκω με τη καμια..εστειλα βιογραφικα σε 4 καταστηματα mikel εως τωρα και αλλα 2 todaylicous...καμια απαντηση...φυλλαδια εχω παρει κατα καιρους τηλεφωνο σε αγγελιες στις "Μακεδονικες Αγγελιες" ομως ειχαν βρει ατομο στο πρωτο 10λεπτο που εβαλαν την αγγελια δε ξερω πως γινεται.. ειμαι ανοιχτος σε προτασης, πες μου κατι που να μου δινει εστω καποια χρηματα (εστω ενα 2,5€ / ωρα αμα δεν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη) και θα ψαχτω κεγω οσο μπορω...ομως μου κακοφαινονται μερικες δουλειες π.χ για οικοδομη και πλυντηρια αυτοκινητων/βενζιναδικα ουτε λογος.... η μητερα μου αρχιτεκτονας ηταν και εγω θα κανω χαμαλιδικες δουλειες; λιγη αξιοπρεπεια.. θελω λεφτα,τα χρειαζομαι αλλα οχι και ετσι,ειπαμε... Πως ορίζεται η χαμαλοδουλειά; Αν δεν είχα τα θέματα υγείας που έχω θα προτιμούσα την οικοδομή ή κάποια τεχνική δουλειά που εκεί ασκείς και το σώμα αλλά και το μυαλό σου για να την μάθεις και να βελτιωθείς παρά να κόβω γύρους να σερβίρω καφέδες και να μοιράζω φυλάδια.
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αλλιως ειναι ρε φιλε να σου δινουν 5€ / ωρα (γιατι τοσο δινουν στα mikel,ρωτησα και εμαθα) για να σερβιρεις καφεδες (και να κανεις και τα κονε σου επειδη κατα βαση μιλας κυριως με ατομα 15 - 25 χρονων τα οποια ειναι ισως οι μελλοντικοι συνεργατες/εργοδοτες σου) και αλλιως να σου δινουν 2€ /ωρα για να γυριζεις ποδαρατα ολη τη Θεσσαλονικη και να τρως στη μαπα το καυσαεριο μες στον καυσωνα και να βλεπεις τις γκριματσες των περαστικων... (επειδη κανεις δεν γουσταρει στην ιδεα του να σε σπαμμαρουν με την κυριολεκτικη σημασια του ορου σπαμ)
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 σιγουρα καλυτερο το να σερβιρεις καφεδες σε φοιτητες παρα φυλλαδια και να εκνευριζεις τους περαστικους οι οποιοι τα παιρνουν μονο για να τα πεταξουν στον επομενο καδο ανακυκλωσης που θα συναντησουν στην επομενη γωνια! Ας τα πάρουν να σκουπίσουν και τον κόλο τους, εσύ να τα ξεφορτωθείς σε περαστικούς θέλεις και να τελειώνεις (οχι να τα πετάξεις σε τενεκέ γιατί σε κάρφωσε ο ρουφιάνος).
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 πως οριζεται η χαμαλοδουλεια; Προέρχεται απο τη λέξη χαμάλης, που ήταν αυτός που έκανε τις βαριές εργασίες, κουβάλαγε βαριά φορτία στη πλάτη του και ήταν γενικά αγράμματος. Στη σημερινή εποχή περιγράφει τις δύσκολες χειρωνακτικές εργασίες, που γίνονται από άτομα όχι απαραίτητα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου μόνο, αλλά και λόγω ανάγκης για εργασία. καπως ετσι...
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τι μας ρωτας τοτε ρε φιλε? Πανε μιλα με mikel και αν σε παρουν σε πηραν... Αν οχι κατσε οπως εισαι.
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τα παλια χρονια ηταν αλλιως,αλλες εποχες πολυ καλυτερες (μιλαω για την Ελλαδα του '60 - '70 ) μου τα ελεγε ο πατερας μου που αμα ηθελες χειρωνακτικη δουλεια εβρισκες και μαλιστα ειχε και πολυ ζητηση..τωρα παρακαλας και σου λενε "100 € το μηνα και αμα θελεις!" γενικα ειμαι της αποψης οτι απο τοτε που μπηκαμε στο Ευρω ξεφτιλιστηκαμε τελειως σαν χωρα και χασαμε το επιπεδο μας! σας ρωταω αμα εχετε καποια εναλλακτικη να μου προτεινετε..δηλαδη τι,μονο φυλλαδια και mikel και βενζιναδικα κανει ο φοιτητης των 20χρονων που θελει να βγαλει μερικα χρηματα; αλλες δουλειες μερικης απασχολησεως δεν υπαρχουν; τοσο ανεργια πια...;; εσεις στη θεση μου τι θα κανατε με δεδομενου οσα σας ειπα στην αρχη; (επειδη μπορει να απαντησετε με βαση τις διαφωνιες που ειπωθηκαν στη πορεια,οποτε για να μη ξεφευγουμε τελειως απτο θεμα,πειτε μου εσεις τι θα κανατε στη θεση μου και το συζηταμε μετα)
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εμ ναι βέβαια, η Ευρώπη και η Μέρκελ φταίνε.
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Και ο Παπανδρεου φταιει. γενικα οι πολιτικοι και αυτοι στην εξουσια ειτε αυτους τους λενε G20 ειτε Βουλη των Ελληνων....αυτοι μας καταντησαν τριτοκοσμικη χωρα! λαμογια Ⓐ
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 σας ρωταω αμα εχετε καποια εναλλακτικη να μου προτεινετε..δηλαδη τι,μονο φυλλαδια και mikel και βενζιναδικα κανει ο φοιτητης των 20χρονων που θελει να βγαλει μερικα χρηματα; αλλες δουλειες μερικης απασχολησεως δεν υπαρχουν; τοσο ανεργια πια...;; Ναι μονο αυτα υπαρχουν ή παρομοια φαση... εσεις στη θεση μου τι θα κανατε με δεδομενου οσα σας ειπα στην αρχη; (επειδη μπορει να απαντησετε με βαση τις διαφωνιες που ειπωθηκαν στη πορεια,οποτε για να μη ξεφευγουμε τελειως απτο θεμα,πειτε μου εσεις τι θα κανατε στη θεση μου και το συζηταμε μετα) Αν χρειαζομουν λεφτα πρωτα θα πηγαινα και εγω να ρωτησω στα Mikel. Οταν επαιρνα τον μπουλο απο εκει θα πηγαινα να μοιρασω φυλλαδια ή να βαζω βενζινη
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Και ο Παπανδρεου φταιει. γενικα οι πολιτικοι και αυτοι στην εξουσια ειτε αυτους τους λενε G20 ειτε Βουλη των Ελληνων....αυτοι μας καταντησαν τριτοκοσμικη χωρα! λαμογια Ⓐ Μα γιατί τους βρίζεις; Οι πολιτικοί είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι έλληνες, έχουν κάνει γυράδικο λατζέριδες και μπουφετζήδες. Τώρα τους αξίζει ένας καλός βουλευτικός μισθός.
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 σας ρωταω αμα εχετε καποια εναλλακτικη να μου προτεινετε..δηλαδη τι,μονο φυλλαδια και mikel και βενζιναδικα κανει ο φοιτητης των 20χρονων που θελει να βγαλει μερικα χρηματα; αλλες δουλειες μερικης απασχολησεως δεν υπαρχουν; τοσο ανεργια πια...;; Ναι μονο αυτα υπαρχουν ή παρομοια φαση... εσεις στη θεση μου τι θα κανατε με δεδομενου οσα σας ειπα στην αρχη; (επειδη μπορει να απαντησετε με βαση τις διαφωνιες που ειπωθηκαν στη πορεια,οποτε για να μη ξεφευγουμε τελειως απτο θεμα,πειτε μου εσεις τι θα κανατε στη θεση μου και το συζηταμε μετα) Αν χρειαζομουν λεφτα πρωτα θα πηγαινα και εγω να ρωτησω στα Mikel. Οταν επαιρνα τον μπουλο απο εκει θα πηγαινα να μοιρασω φυλλαδια ή να βαζω βενζινη γιατι να υπαρχουν μονο αυτα; καπως αδικο δεν το βρισκεις; αμα ουτε στα φυλλαδια,ουτε στη βενζινη δεν εβρισκες; ποιο ειναι το επομενο βημα;
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 γιατι να υπαρχουν μονο αυτα; καπως αδικο δεν το βρισκεις; αμα ουτε στα φυλλαδια,ουτε στη βενζινη δεν εβρισκες; ποιο ειναι το επομενο βημα; Μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου μέσω ίντερνετ αν ξέρεις κάτι σχετικό ή αν έχεις όρεξη να μάθεις αλλά κι εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού ο ανταγωνισμός είναι πολλές φορές παγκόσμιος...
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 γιατι να υπαρχουν μονο αυτα; καπως αδικο δεν το βρισκεις; αμα ουτε στα φυλλαδια,ουτε στη βενζινη δεν εβρισκες; ποιο ειναι το επομενο βημα; Δες όλες τις αγγελίες και τι ζητάνε, αυτά που υπάρχουν αυτά είναι και διαθέσιμα.
thess.guy95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω,γιατι στην εφημεριδα εχει αγγελιες τις οποιες δεν ανεβαζουν και ιντερνετιακα; π.χ μπες kariera.gr και μπες jobseeker και aggeliopolis...δε θα βρεις ουτε 1 αγγελια τυπου "ζητειται νεος για φυλαξη περιπτερου" ή "ζητειται διανομεας φυλλαδιων. θελω να πω,οσες ενδιαφερουσες αγγελιες βρηκ στην εφημεριδα,τις αντιστοιχες δεν τις ειχαν ανεβασμενες στην ιστοσελιδα της εφημεριδας..γιατι αυτο; ή για μαναβικο ή για σερβιτορος...τετοιες αγγελιες μονο στις εφημεριδες υπαρχουν.. Μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου μέσω ίντερνετ αν ξέρεις κάτι σχετικό ή αν έχεις όρεξη να μάθεις αλλά κι εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού ο ανταγωνισμός είναι πολλές φορές παγκόσμιος... πως μπορω να δουλεψω μεσω ιντερνετ; τι χρειαζεται και τι θα βγαζω περιπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις