Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλησα σήμερα να αγοράσω δύο συγκεκριμένα βιβλία για να τα δωρίσω, μέρες που έρχονται.

Διαδικτυακά αγοράζω βιβλία μόνο από την Πρωτοπορία αλλά εκεί δεν ήταν διαθέσιμα ούτε για παραγγελία.

Η μηχανή αναζήτησης μου έδειξε και τα δυό άμεσα διαθέσιμα στο Public, στην ιστοσελίδα του οποίου περιηγήθηκα για πρώτη φορά, και σε πολύ καλές τιμές κιόλας, 19,50 το σύνολο.

Έστειλα έναν γνωστό, ο οποίος βρίσκεται σε όμορο νομό και τα σαββατοκύριακα επιστρέφει εδώ (όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα), στο εκεί υποκατάστημα και το βραδάκι που μου τα έφερε μου είπε πως η τιμή ήταν 25 ευρώ.

Τώρα που ξαναμπήκα στην ιστοσελίδα του Public είδα πιό προσεχτικά και συνειδητοποίησα πως έχει δυό τιμές, μία σβησμένη με μικρά γράμματα, η οποία ούτε που φαίνεται, και μία με μεγάλα. Και η ένδειξη Web Offer είναι έτσι τοποθετημένη, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το βλέμμα εκεί.

Ορίστε και μιά ενδεικτική σελίδα.

Θεωρώ πως εξαπατήθηκα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πάρω τη διαφορά πίσω;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι εξαπατηθηκες ρε φίλε απο κινητό μπήκα και βλέπω μια χαρά ολες τις τιμές και τη σβησμένη ακόμη.Αλλη φορα να προσεχεις παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλησα σήμερα να αγοράσω δύο συγκεκριμένα βιβλία για να τα δωρίσω, μέρες που έρχονται.

Διαδικτυακά αγοράζω βιβλία μόνο από την Πρωτοπορία αλλά εκεί δεν ήταν διαθέσιμα ούτε για παραγγελία.

Η μηχανή αναζήτησης μου έδειξε και τα δυό άμεσα διαθέσιμα στο Public, στην ιστοσελίδα του οποίου περιηγήθηκα για πρώτη φορά, και σε πολύ καλές τιμές κιόλας, 19,50 το σύνολο.

Έστειλα έναν γνωστό, ο οποίος βρίσκεται σε όμορο νομό και τα σαββατοκύριακα επιστρέφει εδώ (όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα), στο εκεί υποκατάστημα και το βραδάκι που μου τα έφερε μου είπε πως η τιμή ήταν 25 ευρώ.

Τώρα που ξαναμπήκα στην ιστοσελίδα του Public είδα πιό προσεχτικά και συνειδητοποίησα πως έχει δυό τιμές, μία σβησμένη με μικρά γράμματα, η οποία ούτε που φαίνεται, και μία με μεγάλα. Και η ένδειξη Web Offer είναι έτσι τοποθετημένη, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το βλέμμα εκεί.

Θεωρώ πως εξαπατήθηκα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πάρω τη διαφορά πίσω;

Η αλήθεια είναι ότι όλες μα όλες αυτές η εταιρίες που διαθέτουν και φυσικά καταστήματα εκτός από eshop έχουν διαφορετική τιμή στο κατάστημα και άλλη στο eshop τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις εάν νομίζεις πως εξαπατήθηκες να τα επιστρέψεις και θα σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω και εάν θες ή τα αγοράζεις από άλλου ή τα παραγγέλνεις από το eshop για παραλαβή από το κατάστημα

post-291247-0-05740100-1449280592_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

WNeILk8.png

Θεωρώ πως εξαπατήθηκα.

Μπορείς να αναθεωρήσεις.. :P

Η αλήθεια είναι πως θεωρώ υπερβολικό τον όρο εξαπάτηση στη προκειμένη περίπτωση..

Απ' ότι γράφει στο site τους, μπορείς εντός 14 ημερολογιακών ημερών να επιστρέψεις το προϊόν.

Δώσ' τα πίσω στο γνωστό σου να τα επιστρέψει, καθώς σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα τα επιβαρύνεσαι εσύ. Οπότε δώρον άδωρον..

• Δωρεάν για παραγγελίες βιβλίων* & κόμικ άνω των 29€

Εφόσον τα 2 συγκεκριμένα βιβλία που θές, δε τα βρίσκεις άμεσα αλλού διαθέσιμα, βρές ακόμα ένα βιβλίο με κόστος 10€ και κάνε online παραγγελία ώστε να σου έρθουν με δωρεάν μεταφορικά στο χώρο σου. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά αλλά προφανώς έχουν την τιμή τούμπανο και τα υπόλοιπα ψείρες  για να επικεντρωθείς εκεί , τώρα το web offer  δεν λέει και πολλά που να ξέρει ο κυρ Μήτσος τι είναι το web offer  ...............

• Like 1
Δημοσ.

Διαδικτυακά αγοράζω βιβλία μόνο από την Πρωτοπορία αλλά εκεί δεν ήταν διαθέσιμα ούτε για παραγγελία.

Έστειλα έναν γνωστό, ο οποίος βρίσκεται σε όμορο νομό και τα σαββατοκύριακα επιστρέφει εδώ (όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα), στο εκεί υποκατάστημα και το βραδάκι που μου τα έφερε μου είπε πως η τιμή ήταν 25 ευρώ.

Τώρα που ξαναμπήκα στην ιστοσελίδα του Public είδα πιό προσεχτικά και συνειδητοποίησα πως έχει δυό τιμές, μία σβησμένη με μικρά γράμματα, η οποία ούτε που φαίνεται, και μία με μεγάλα. Και η ένδειξη Web Offer είναι έτσι τοποθετημένη, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το βλέμμα εκεί.

Κακως θεωρεις αγαπητε το παραπανω γιατι πολυ απλα δεν εχεις ξανααγορασει απο μεγαλες αλυσιδες οπως αναφερθηκε οπου δεν ειναι λιγες οι φορες που η τιμη internet ειναι διαφορετικη απο την τιμη καταστηματος.

Θα μπορουσε και ο γνωστος σου να σε ενημερωνε για την διαφορα τιμης αν του ελεγες οτι πχ κανουν 20ευρω και ρωταγε στο ταμειο το ποσο και μαθαινε αλλο και σε επαιρνε τηλεφωνο και σε ενημερωνε.

Δημοσ.

Οπως ηδη γραφτηκε... ΥΠΑΡΧΕΙ καποια εξαπατηση!

Αυτη η (συνηθισμενη) εξαπατηση ΙΣΩΣ ειναι και παρανομη (δεν γνωριζω τα σχετικα με τις απαιτησεις περι "αναγραφης προσφορων και μεγεθος τυπογραφικων στοιχειων"... η οπως αλλιως θα μπορουσε να αποκαλειτε σχετικος νομος).

Πριν απο καιρο αγορασα κατι σε φυσικο καταστημα οπου η αναγραφομενη με μεγαλους χαρακτηρες στο ταμπελακι τιμη ηταν 6 ευρω, και με μικροσκοπικους χαρακτηρες 7 ευρω... για οσους δεν διεθεταν (δωρεαν και αμεσα εκδιδομενη) "καρτα αγορων" - φυσικα το εκανα θεμα... δικαιωθηκα μεν, αισθανθηκα ασχημα... ΔΕΝ!

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ - ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.

Υ.Γ. ημουν εμπορος... τα ξερω αυτα τα τερτιπια...

Δημοσ.

απο την στιγμη που αναγραφεται,  για ποια εξαπατηση συζητουμε? 

το μεγεθος των χαρακτηρων ειναι θεμα Marketing.  με την χαμηλοτερη τιμη θα "τσιμπησει" ο πελατης. φυσικο ειναι λοιπον να βαλουν με μεγαλυτερους χαρακτηρες την χαμηλοτερη τιμη.

απο την στιγμη ομως που υπαρχουν και οι 2 τιμες, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.  

απλα πρεπει κι ο πελατης, να διαβαζει καλυτερα και προσεκτικοτερα.....!!!!!    

• Like 1
Δημοσ.

Εξαπάτηση είναι λίγο βαριά κουβέντα.

Το συγκεκριμένο (ίσως) είναι μια αθέμιτη εμπορική πρακτική, μια πρακτική μάρκετινγκ τόσο διαδεδομένη όμως που κανείς πλέον δεν της δίνει σημασία (ποιος δεν έχει δει πλανόδιο να πουλάει κάτι πχ 1,69 με το 6άρι και το 9άρι γραμμένο με ένα τεράστιο Ο και το "μαγκουράκι" ίσα που να φαίνεται ώστε από μακριά να φαίνεται σαν 1,00).

Όπως και να 'χει, μπορείς να επιστρέψεις τα βιβλία εξηγώντας γιατί δεν τα θέλεις, να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να κάνεις την παραγγελία σου διαδικτυακά.

Αν θες να το κυνηγήσεις παραπάνω, μπορείς να στείλεις ένα mail στο Public ζητώντας να αναγράφεται καθαρότερα η αρχική τιμή και παράλληλα να κάνεις μια (online) καταγγελία στη ΓΓΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μίλησα το πρωί με την κοπέλα την οποία είχα πάρει χθες για να ελέγξω τη διαθεσιμότητα.

Κατά τη χθεσινή συνομιλία είπε κιόλας "Έχετε την ιστοσελίδα ανοιχτή μπροστά σας;" και της τόνισα σήμερα πως έπρεπε να με ενημερώσει πως η τιμή που βλέπω μπροστά μου είναι άλλη από αυτή που ισχύει. Και μου απάντησε φυσικότατα "Μα ναί, δεν το ξέρατε;" Κάπου εκεί άρχισα να χάνω την ψυχραιμία μου και έκλεισα ευγενικά το τηλέφωνο.

Κατόπιν συνδέθηκα στη ζωντανή συνομιλία του Public, και αφού ξεκινήσαμε κανονικά τη ροή του διαλόγου με το παλικάρι, μόλις του έδωσα ένα σύνδεσμο, από αυτούς που βρήκα μέσω του χρήσιμου συνδέσμου τον οποίο έδωσε ο φίλος saxos55 παραπάνω, και ειδικά του τόνισα αυτό το οποίο έχω κυκλώσει,

oALdeCq.jpg

τότε "εξαφανίστηκε" για κανά τέταρτο. Αφού έστειλα 4-5 φορές το μήνυμα "Είστε εκεί;", μου έγραψε απλά "Το αναγράφουμε στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας". Η απόκρισή μου ήταν "Στα ψιλά γράμματα δηλαδή;" και πήρα την απάντηση "Καλές γιορτές, στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε"

Εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχει μεμπτή συμπεριφορά και αφήνω στην κρίση σας τις απαντήσεις των υπαλλήλων του Public.

Και για το φίλο alexisgt που ανέβασε τη φωτογραφία, ορίστε και μία από τον Ιανό. Σύγκρινε τις δύο και πες μου.

Υπάρχει σκόπιμη παραπλάνηση ή όχι;

SapGtHN.jpg

Δημοσ.

Το layout του Ιανου ειναι πιο σαφές αλλά θεωρώ ότι μάλλον δεν πρόσεξες ότι στο site του public γράφει τιμή καταστήματος και υπάρχει διαγραφή της. Πάντως δεν θα υπάρξει πρόβλημα εφόσον θες να τα γυρίσεις απλώς και εγώ την εξαπάτηση τη βλέπω υπερβολική για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλώς θέλουν λίγη προσοχή οι αγορές στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Μπράβο πάντως φίλε που αναζητάς το δίκιο σου ..οι περισσότεροι μαζί και εγώ θα λέγαμε ..δε βαριέσαι δεν έγινε και τίποτα .. δυστυχώς ο ωχαδερφισμός μας έχει κυριέψει και εκεί βρίσκουν πάτημα τα λαμόγια και κάνουν τα πάντα για το κέρδος χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Δημοσ.

μάλλον δεν πρόσεξες

Απλώς θέλουν λίγη προσοχή οι αγορές στο ιντερνετ.

Δεν αποποιήθηκα καμίας ευθύνης. Στον τίτλο του θέματος έχω βάλει την πάτησα και στο αρχικό μου μήνυμα έγραψα πως ήταν η πρώτη φορά που περιηγήθηκα στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης αλυσίδας. Είδα τον κράχτη με τα μεγάλα γράμματα. Το τυρί και όχι τη φάκα δηλαδή.

βρίσκουν πάτημα τα λαμόγια

Έχει πολύ ενδιαφέρον το τι έχει γίνει σήμερα πάντως.

Μίλησα μέσω της ζωντανής συνομιλίας αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άλλους τρείς από την αλυσίδα και όλοι με αντιμετώπισαν αρχικά ειρωνικά, όπως και αυτό το "καλό" παιδί που απάντησε πρώτος στο παρόν θέμα.

Όταν άρχισα να στέλνω τους συνδέσμους που έχω στο προηγούμενο μήνυμα αλλά και τη φωτογραφία του φίλου corsair πιό πάνω, άρχισαν να ποιούν τη νήσσα που λέμε. Και μετά άλλα αντ' άλλων.

Τη Δευτέρα θα καταθέσω και την καταγγελία. Θέλω να δω τι θα γίνει...

Δημοσ.

Όπως ανέφερα και στο αρχικό μου μήνυμα ο τρόπος που παρουσιάζεται είναι προφανώς παραπλανητικός δεν τίθεται θέμα  , μακάρι να βγάλεις άκρη .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...