Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζω μια λευκή σημαία και ρωτάω: Fulgore, ποσοστά στο public? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τόση επιμονή να κλειδώσει το θέμα, και στο κάτω-κάτω γιατί; εγώ θέλω να μάθω αν γίνει κάποια παραπάνω κίνηση ή αν κάποιος άλλος το βρίσκει επίσης έτσι.

Και αν αγοράζεις πρώτη φορά online πρέπει να την πατήσεις δηλαδή;

Καλύτερα πάντως να κράζει κάποιος παρά να μένει απαθής.

Σκέφτομαι και το άλλο, μπαίνει ένας άνθρωπος να μοιραστεί έναν προβληματισμό του σε ένα forum όπως εδω, και κάποιος προσπαθεί να τον πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι, και θέλει να κλειδώσει το θέμα. Αν είναι έτσι και δεν υπάρχει περιθώριο για συζήτηση να το ξέρουμε. Πραγματικά λυπάμαι.

Εχω ψωνίσει αμέτρητες φορές στο PUBLIC και ποτε δεν ειχα πρόβλημα

Οταν αγόραζα απο online η τιμη ειναι αυτη που ειδα!

Να σου κανω εγω αλλη ερώτηση. Αφου ΔΕΝ το εκλεισες online αν μεχρι να παει ο φιλος σου απλα αλλαζαν τιμες (πχ στα 100€) στο ταμειο θα πληρωνε 100€ πχ? Το αυτοκόλλητο  στο βιβλο τι εγραφε? Γιατι για μενα δεν υπαρχει εξαπάτηση? Γιατι απλα το WEB σου λεει..

"Αν το παρεις απο ΕΔΩ θα εχεις καλυτερη τιμη" thats all! 

Εξαπάτηση θα ηταν αν στο βιβλίο ειχες 2 τιμες η μια με μικρα η αλλη με μεγαλα και σου ζητουσαν την μεγαλύτερη γιατι ΔΕΝ το ειδες.

Απο την στιγμη που ο ΦΙΛΟΣ σου πηγε στο public χωρις να εχει κρατισει κατι απο το WEB οτιδηποτε εχει να κανει με το WEB (οπως το WEB OFFER) δεν ισχύει. Οταν παω σε ενα μαγαζι υσχιει η τιμη που αναφερει το ΧΑΡΤΑΚΙ πανω και οτι μου πει ο ταμίας. Δεν δεν συμφωνω.. δεν αγοράζω!

Ετσι το βλεπω εγω.

Υγ.. αν αγοραζες online δεν θα την πατουσες. Μονο που η αγορά δεν εγινε online! Το οτι το ΕΙΔΕΣ εκει δεν λεει κατι.

• Like 2
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία ; Έλεος επέστρεψε το πάρε τα χρήματα σου πίσω και την επόμενη φορά ποιο προσεκτικός σε αυτά που διαβάζεις τόσο μεγάλη ιστορία για το τίποτα. Δεν είναι κοροϊδία δεν ξέρεις να χρησιμοποιηεις το internet για αγορές αλλιώς θα γνώριζες πως σε όλα τα μαγαζιά ισχύει αυτό (διάφορα τιμής internet-κατάστημα)

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία ; Έλεος επέστρεψε το πάρε τα χρήματα σου πίσω και την επόμενη φορά ποιο προσεκτικός σε αυτά που διαβάζεις τόσο μεγάλη ιστορία για το τίποτα. Δεν είναι κοροϊδία δεν ξέρεις να χρησιμοποιηεις το internet για αγορές αλλιώς θα γνώριζες πως σε όλα τα μαγαζιά ισχύει αυτό (διάφορα τιμής internet-κατάστημα)

Εσύ τώρα έχεις διαβάσει το θέμα και κατάλαβες ότι γίνεται να επιστρέψει το βιβλίο ; 

Ήμαρτον ρε σεις..κάντε εναν κόπο να διαβάσετε τα προηγούμενα σχόλια πριν πετάξετε την κοτσάνα σας ....

Δημοσ.

Εσύ τώρα έχεις διαβάσει το θέμα και κατάλαβες ότι γίνεται να επιστρέψει το βιβλίο ; 

Ήμαρτον ρε σεις..κάντε εναν κόπο να διαβάσετε τα προηγούμενα σχόλια πριν πετάξετε την κοτσάνα σας ....

άσε τη γράφει η απόδειξη  έχω επιστρέψει βιβλίο στα public τουλάχιστον τις πρώτες δυο μέρες και όχι να κάθομαι και να κράζω πίσω από τον υπολογιστή και δεύτερον θα μιλάς ευγενικά 

Δημοσ.

ΠΟΥ το λεει ξεκάθαρα αυτό ;

Οκ.. ας το παμε απο την αλλη.

Που λεει οτι η τιμη weboffer ειναι για το καταστημα. Που αναφερει οτι ΑΥΤΗ ειναι η τιμη τους στο καταστημα γιατι στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ πηγε ο φιλος να το δει.

Web Offer (Προσφορα για το WEB). Και αν μου πεις ο Παπους δεν ξερει αγγλικά..  οκ μεσα..

Αν εσυ πας σε ενα web που σου λεει "Tohle mate za dvojnasobni cenu" θα το αγοραζες?

Οταν δεν καταλαβενεις κατι ή το κανεις translate ή δεν αγοραζεις. (Που δεν αγορασες στην τελικη σου ξαναλεω.. Οταν δεν εχεις κανει παραγγελια υσχιει η τιμη που αναφερει το STICKER και που σου λεει ο ταμιας!!!!

Δες τι σου λεει εδω

http://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/

• Web offer & Super offer: Οι τιμές των εν λόγω προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα προϊόντα αυτά τηρείται αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.

Το ειχες κλείσει σε αυτην την τιμη?

Υγ. Αν ειναι να κανεις reply καντο σε ολα οχι επιλεκτικά!

• Like 1
Δημοσ.

άσε τη γράφει η απόδειξη  έχω επιστρέψει βιβλίο στα public τουλάχιστον τις πρώτες δυο μέρες και όχι να κάθομαι και να κράζω πίσω από τον υπολογιστή και δεύτερον θα μιλάς ευγενικά 

Σύμφωνα με την πολιτική του public δεν γίνεται και σε αυτό βασίζεται το σχόλιο μου. Αν θες να σου μιλάνε ευγενικά να είσαι και εσύ ευγενικός .. σχόλια του στυλ " δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το ίντερνετ " και "έλεος δεν θα τελειώσει αυτή ιστορία " δεν είναι ευγενικά ( στην τελική δεν σε φώναξε κανείς εδώ που απαιτείς κιόλας να τελειώσει αυτή η ιστορία ) .

Οκ.. ας το παμε απο την αλλη.

Που λεει οτι η τιμη weboffer ειναι για το καταστημα.

Δες τι σου λεει εδω

http://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/

• Web offer & Super offer: Οι τιμές των εν λόγω προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα προϊόντα αυτά τηρείται αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.

Το ειχες παρει σε αυτην την τιμη?

Υγ. Αν ειναι να κανεις reply καντο σε ολα οχι επιλεκτικά!

Καλά αν πρέπει να ανατρέξουμε στους όρους κάθε ιστοσελίδας για να καταλάβουμε την βασική της λειτουργία τότε προφανώς κάτι δεν είναι σωστό , δες την σελίδα του πλαισίου για παράδειγμα  ..ξεκάθαρα πράγματα.

Δημοσ.

Σύμφωνα με την πολιτική του public δεν γίνεται και σε αυτό βασίζεται το σχόλιο μου. Αν θες να σου μιλάνε ευγενικά να είσαι και εσύ ευγενικός .. σχόλια του στυλ " δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το ίντερνετ " και "έλεος δεν θα τελειώσει αυτή ιστορία " δεν είναι ευγενικά ( στην τελική δεν σε φώναξε κανείς εδώ που απαιτείς κιόλας να τελειώσει αυτή η ιστορία ) .

Καλά αν πρέπει να ανατρέξουμε στους όρους κάθε ιστοσελίδας για να καταλάβουμε την βασική της λειτουργία τότε προφανώς κάτι δεν είναι σωστό , δες την σελίδα του πλαισίου για παράδειγμα  ..ξεκάθαρα πράγματα.

είναι forum τεχνολογίας και όχι η προστασία καταναλωτή !!!

• Like 2
Δημοσ.

Να σου θυμίσω πως εισαι ένα απλό μέλος εδώ ,άσε τους admins/moderators να κρίνουν για το εαν αυτό το θέμα είναι αποδεκτό ..δεν είναι δική σου αρμοδιότητα ( αν και ξέρω πόσο πολύ θα το ήθελες ).

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε καλό θα ήταν να αναγράφεται και το τιμή web, τιμή καταστήματος όπως έχει πχ το πλαίσιο για αποφυγή παρεξηγήσεων.

post-61606-0-79228400-1449582949_thumb.png

Δημοσ.

Φιλε δεν εχεις καταλαβει κατι...

ΔΕΝ εχεις να κανεις με το WEB. Δεν αγορασες απο το WEB. Ασε το WEB τι γραφει!

Αγόρασες απο το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ οπου η τιμη ειναι ΠΑΝΤΑ αυτη που ειναι αναρτημενη και που σου χτυπάνε στο ταμειο!

Και κατι ακομα.

Ακομα και απο το WEB λοιπον να εκανες παραγγελία αυτο που λες ΔΕΝ στεκει.

Για να ολοκληρώσεις μια παραγγελία... πρέπει να κανεις tick αυτο κατω αριστερά.

2637ofo.png

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ όταν θες να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα δεν κοιτάς την ιστοσελίδα τους για να δεις τιμές ; μόνο όταν έχεις σκοπό να αγοράσεις μέσω κάρτα μπαίνεις στην ιστοσελίδα ; Θα πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα που ισχύουν οι τιμές..απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Να σου θυμίσω πως εισαι ένα απλό μέλος εδώ ,άσε τους admins/moderators να κρίνουν για το εαν αυτό το θέμα είναι αποδεκτό ..δεν είναι δική σου αρμοδιότητα ( αν και ξέρω πόσο πολύ θα το ήθελες ).

Μπορώ και μπορείς και όλοι μπορούμε να κάνουμε αναφορά για κάποιο θέμα το όποιο δεν θα πρέπει να έχει λόγο ύπαρξης τώρα εάν κάποιας από την ομάδα διαχείρισης κρίνει ότι η αναφορά μου είναι σωστή θα προχωρήσει στην ανάλογη ενεργεία εάν πάλι δεν είναι σωστή απλά θα την αγνόηση και Ναι έστειλα άπειρες αναφορές από την μέρα που είδα ότι ξεφεύγει το θέμα και να μην μετατρέπεται σε δικαστήριο το forum δεν μπορεί να σε δικαιώσει εάν θες μπορείς να αποταθείς στους αρμοδίους για αυτοί την δουλεία .

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως αυτό το θέμα έχει να προσφέρει σε αυτούς που το διαβάζουν, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που ξεφύγαμε και κάποια σχόλια δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν αλλά αναφέρθηκαν κάποια σημαντικά πράγματα που καλό είναι να τα γνωρίζουμε.

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ όταν θες να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα δεν κοιτάς την ιστοσελίδα τους για να δεις τιμές ; μόνο όταν έχεις σκοπό να αγοράσεις μέσω κάρτα μπαίνεις στην ιστοσελίδα ; Θα πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα που ισχύουν οι τιμές..απλά τα πράγματα.

1)Ναι κυρίως οταν θελω να κανω αγορά. Αν δω οτι αναγρεφει 2-3 τιμες τοτε θα ψαξω να δω τι γίνεται.

2)Δεν ξερεις οτι αλλες τιμες έχεις online και αλλες στο κατάστημα?

3)Αναφραφεται. Παντα η ισχύουσα τιμη (Τις προσφοράς) ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο την αρχικη!!!

4)Ειναι η τελευταία φορά που απαντάω. α)Γιατι απλα εχουμε αλλη γνωμη β)Δεν μου αρεσει να απανταω (με λεπτομέρεια) σε ανθρώπους που απαντανε επιλεκτικα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...