JoooJ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 τι έπρεπε να καταλάβω δηλαδή; ποιο είναι το θέμα του topic. για εξήγησε μου εσύ που κατάλαβες.
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πες μου που ακριβώς είδες να γίνεται αποποίηση ευθύνης .. επίσης εσύ θεωρείς οτι δεν είναι αθέμιτη εμπορική πρακτική o τρόπος που παρουσιάζεται το προϊόν ;
Gaming_alone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει. Και ναι για πολλούς είναι αθέμιτο να έχεις άλλες τιμές με κόκκινα και άλλες τιμές με μαυρα. Πόσο μάλλον αν υπάρχει και αλλαγή γραμματοσειράς. Υπάρχουν αρκετά δεδικασμένα σε μεγάλες αλυσίδες s/m. Ένα e-mail στο συνήγορο του καταναλωτή θέλει και μετά θα κινηθούν τα νομικά μέσα της υπηρεσίας. Δηλαδη για την παράβαση της ευρωπαικης νομοθεσίας περι ηλεκτρονικων αγαθών, που ορίζει ελάχιστο τα δύο έτη, να κάνουμε τουμπεκί και εκεί; Για την πλειοψηφία των ωχασεαδερφεμουετσιειναιταπραγματαδεναλλαζειτιποτα. Να σας θυμίσω ότι αν δεν άλλαζαν τα πράγματα ακόμα θα βλέπατε καταλόγους πλαισίου με τιμές χωρίς ΦΠΑ και διαφημίσεις χωρις ΦΠΑ (στις τιμές). ΥΓ. Με αγχώνουν πραγματικά τα άτομα που υποστηρίζουν ότι το παιδί δεν εξαπατηθηκε. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κανε οτι κινησεις ειναι να κανεις και ας κλεισει το θεμα. Να ηταν ατομο που αγοραζει σχεδον πρωτη φορα απο internet και την παταει με τιμη καταστηματος και Internet. Αλλα οταν ο ts φτανει σε σημειο να λεει παρακατω Παίδες, δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις οι οποίες δεν προσφέρουν-προσθέτουν κάτι. Επιγραμματικά θα αναφέρω πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ηλεκτρονική αγορά. Ίσα-ίσα είμαι πολύ έμπειρος στο χώρο. Έτσι ενδεικτικά βάζω μιά φωτογραφία από το λογαριασμό μου στο αμερικάνικο Amazon. Αλλά είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Τα μόνα που θα τονίσω ξανά είναι: α) Όπως έγραψα πιό πάνω, επισκέφθηκα για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά δεν αποποιήθηκα της ευθύνης μου και β) επειδή προφανώς κάποιοι δεν είδαν το κυκλωμένο σημείο στην φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα το επαναλάβω γραπτώς. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν: όταν, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, εξαπατά ή ενδέχεται να εξαπατήσει το μέσο καταναλωτή, ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι ορθές και τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Και κάτι άλλο, τελευταίο. Ούτως ή άλλως έχει αποδειχθεί πολλάκις πως αρκετοί άνθρωποι, χρησιμοποιώντας την ανωνυμία και την έλλειψη διαπροσωπικής επαφής που προσφέρει το διαδίκτυο, προσπαθώντας να καλύψουν τα συμπλέγματα κατωτερότητας που τους διακατέχουν, επιτίθενται προσωπικά χωρίς να υπάρχει λόγος, μόνο και μόνο για να νιώσουν για μιά στιγμή ανώτεροι. Επειδή, λοιπόν, φίλε GTA η ανατροφή και η διαπαιδαγώγησή μου δεν μου επιτρέπει να δίνω σημασία σε άτομα του είδους σου, θα σου κάνω αυτήν τη χάρη, να νιώσεις για πέντε λεπτά "μάγκας"...Είπες όμως κάτι: Ορίστε η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία προφανώς δεν πρόσεξες. Δεν είναι απαραίτητο να αποδεικνύεται ότι ο καταναλωτής παραπλανήθηκε. Η δυνατότητα εξαπάτησης μπορεί από μόνη της να θεωρηθεί παραπλανητική εάν συντρέχουν και οι λοιποί παράγοντες. Αυτά τα ολίγα. Ας σταματήσει το θέμα εδώ. Υ.Γ. Μόλις είδα αυτό που έγραψε ο φίλος eleuthakis. Τι να πεί κανείς. Μ' αρέσει που στην επικοινωνία μου με την αλυσίδα με παρέπεμπαν αυστηρά στην "πολιτική της εταιρίας" και "στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας", τα οποία υποθέτω "τηρούνται απαρέγκλιτα"... Και μου θυμίζει κιόλας την κλασική περίπτωση που πας σ' ένα μαγαζί να πιείς μια μπύρα ξεροσφύρι που σου χρεώνουν 5 ευρώ, στο δίπλα τραπέζι βλέπεις τη σερβιτόρα-τον ιδιοκτήτη-τον πορτιέρη με κάποιον άλλον πελάτη/ες να πίνουν μπύρα και να έχουν κανά φυστίκι ή πατατάκι, και μόλις ζητάς κι εσύ κανά τέτοιο, σε κοιτάνε με μισό μάτι... ε τοτε χαθηκε η μπαλα. 1
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κανε οτι κινησεις ειναι να κανεις και ας κλεισει το θεμα. Να ηταν ατομο που αγοραζει σχεδον πρωτη φορα απο internet και την παταει με τιμη καταστηματος και Internet. Αλλα οταν ο ts φτανει σε σημειο να λεει παρακατω ε τοτε χαθηκε η μπαλα. Εσένα περίμενε να του το πεις ..που συγκρίνεις την λαική με το public .. Δεν είδα πάντως να αναφέρεσαι καθόλου στην νομοθεσία , μάλλον ξέμεινες απο επειχειρήματα .( οχι ότι είχες και κανένα σοβαρό αλλά λέμε τωρα...) Τέσπα ....
ca6mio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πως να στρώσει αυτος ο τόπος όταν ο καθένας μπορεί να μας κοροϊδεύει αγνοώντας τους νόμους και πολλοί να το θεωρουν και φυσιολογικό.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εσένα περίμενε να του το πεις ..που συγκρίνεις την λαική με το public .. Δεν είδα πάντως να αναφέρεσαι καθόλου στην νομοθεσία , μάλλον ξέμεινες απο επειχειρήματα .( οχι ότι είχες και κανένα σοβαρό αλλά λέμε τωρα...) Τέσπα .... Στο θεμα ο σκοπος σου ειναι να την λες σε οσους απο μας λεμε τα πραγματα οπως ειναι???ή μηπως εισαι δευτερο Account/φιλος του ts ??? Μιλας για επιχειρηματα που το μονο που κραζεις ως τωρα σε ολα σου τα post ειναι να κοροιδευεις και να κραζεις??? Τεσπα ειπαμε ας κανει ο ts οτι νομιζει οτι ειναι σωστο και ας κλειδωσει το topic.
Gaming_alone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κανε οτι κινησεις ειναι να κανεις και ας κλεισει το θεμα. Να ηταν ατομο που αγοραζει σχεδον πρωτη φορα απο internet και την παταει με τιμη καταστηματος και Internet. Αλλα οταν ο ts φτανει σε σημειο να λεει παρακατω Στο θεμα ο σκοπος σου ειναι να την λες σε οσους απο μας λεμε τα πραγματα οπως ειναι???ή μηπως εισαι δευτερο Account/φιλος του ts ??? Μιλας για επιχειρηματα που το μονο που κραζεις ως τωρα σε ολα σου τα post ειναι να κοροιδευεις και να κραζεις??? Τεσπα ειπαμε ας κανει ο ts οτι νομιζει οτι ειναι σωστο και ας κλειδωσει το topic. Βγάζω μια λευκή σημαία και ρωτάω: Fulgore, ποσοστά στο public? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τόση επιμονή να κλειδώσει το θέμα, και στο κάτω-κάτω γιατί; εγώ θέλω να μάθω αν γίνει κάποια παραπάνω κίνηση ή αν κάποιος άλλος το βρίσκει επίσης έτσι. Και αν αγοράζεις πρώτη φορά online πρέπει να την πατήσεις δηλαδή; Καλύτερα πάντως να κράζει κάποιος παρά να μένει απαθής. Σκέφτομαι και το άλλο, μπαίνει ένας άνθρωπος να μοιραστεί έναν προβληματισμό του σε ένα forum όπως εδω, και κάποιος προσπαθεί να τον πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι, και θέλει να κλειδώσει το θέμα. Αν είναι έτσι και δεν υπάρχει περιθώριο για συζήτηση να το ξέρουμε. Πραγματικά λυπάμαι.
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στο θεμα ο σκοπος σου ειναι να την λες σε οσους απο μας λεμε τα πραγματα οπως ειναι???ή μηπως εισαι δευτερο Account/φιλος του ts ??? Μιλας για επιχειρηματα που το μονο που κραζεις ως τωρα σε ολα σου τα post ειναι να κοροιδευεις και να κραζεις??? Τεσπα ειπαμε ας κανει ο ts οτι νομιζει οτι ειναι σωστο και ας κλειδωσει το topic. Η νομοθεσία έχει αντίθετη άποψη από σενα ..αλλά και πάλι αποφεύγεις να αναφερθείς στην νομοθεσία ... κάτι ήξερα από την αρχή που δεν ήθελα να ξεκινήσω κουβέντα μαζί σου έχω δει τα σχόλια σου και άλλα θέματα...
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βγάζω μια λευκή σημαία και ρωτάω: Fulgore, ποσοστά στο public? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τόση επιμονή να κλειδώσει το θέμα, και στο κάτω-κάτω γιατί; εγώ θέλω να μάθω αν γίνει κάποια παραπάνω κίνηση ή αν κάποιος άλλος το βρίσκει επίσης έτσι. Και αν αγοράζεις πρώτη φορά online πρέπει να την πατήσεις δηλαδή; Καλύτερα πάντως να κράζει κάποιος παρά να μένει απαθής. Σκέφτομαι και το άλλο, μπαίνει ένας άνθρωπος να μοιραστεί έναν προβληματισμό του σε ένα forum όπως εδω, και κάποιος προσπαθεί να τον πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι, και θέλει να κλειδώσει το θέμα. Αν είναι έτσι και δεν υπάρχει περιθώριο για συζήτηση να το ξέρουμε. Πραγματικά λυπάμαι. Εχω επιμονη να κλειδωσει το θεμα γιατι ουτως ή αλλως δεν οδηγει πουθενα.Οτι ηταν να πουμε ειπατε κυριως στην πρωτη σελιδα. Οσο για την παραπανω κινηση το εγραψα και πιο πισω στο σχολιο που αναφερθηκε περι αθεμητης πολιτικης οτι αν θελει να το κυνηγησει ας το κυνηγησει αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο με διαφορετικη τιμη online και καταστηματος. Η νομοθεσία έχει αντίθετη άποψη από σενα ..αλλά και πάλι αποφεύγεις να αναφερθείς στην νομοθεσία ... κάτι ήξερα από την αρχή που δεν ήθελα να ξεκινήσω κουβέντα μαζί σου έχω δει τα σχόλια σου και άλλα θέματα... Ειδες πουθενα να λεω οτι να μην το κυνηγησει και να κατσει οπως ειναι????Τι παει να πει να ξεκινησεις κουβεντα μαζι μου,το ξαναλεω δευτερο account του ts εισαι??Οσο για τα σχολια μου σε αλλα θεματα ασχολιαστο γιατι θα βγουμε εκτως θεματος. Εξαπάτηση είναι λίγο βαριά κουβέντα. Το συγκεκριμένο (ίσως) είναι μια αθέμιτη εμπορική πρακτική, μια πρακτική μάρκετινγκ τόσο διαδεδομένη όμως που κανείς πλέον δεν της δίνει σημασία (ποιος δεν έχει δει πλανόδιο να πουλάει κάτι πχ 1,69 με το 6άρι και το 9άρι γραμμένο με ένα τεράστιο Ο και το "μαγκουράκι" ίσα που να φαίνεται ώστε από μακριά να φαίνεται σαν 1,00). Όπως και να 'χει, μπορείς να επιστρέψεις τα βιβλία εξηγώντας γιατί δεν τα θέλεις, να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να κάνεις την παραγγελία σου διαδικτυακά. Αν θες να το κυνηγήσεις παραπάνω, μπορείς να στείλεις ένα mail στο Public ζητώντας να αναγράφεται καθαρότερα η αρχική τιμή και παράλληλα να κάνεις μια (online) καταγγελία στη ΓΓΚ. Εχει αναφερθει πολυ σωστα αυτο το οποιο λυνει ολα τα προβληματα του ts μολις στις πρωτη σελιδα στο 10 post. Τι παραπανω δηλαδη πρεπει να πουμε εμεις πανω σε αυτο ή για την νομοθεσια?? Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει. Και ναι για πολλούς είναι αθέμιτο να έχεις άλλες τιμές με κόκκινα και άλλες τιμές με μαυρα. Πόσο μάλλον αν υπάρχει και αλλαγή γραμματοσειράς. Υπάρχουν αρκετά δεδικασμένα σε μεγάλες αλυσίδες s/m. Ένα e-mail στο συνήγορο του καταναλωτή θέλει και μετά θα κινηθούν τα νομικά μέσα της υπηρεσίας. Δηλαδη για την παράβαση της ευρωπαικης νομοθεσίας περι ηλεκτρονικων αγαθών, που ορίζει ελάχιστο τα δύο έτη, να κάνουμε τουμπεκί και εκεί; Για την πλειοψηφία των ωχασεαδερφεμουετσιειναιταπραγματαδεναλλαζειτιποτα. Να σας θυμίσω ότι αν δεν άλλαζαν τα πράγματα ακόμα θα βλέπατε καταλόγους πλαισίου με τιμές χωρίς ΦΠΑ και διαφημίσεις χωρις ΦΠΑ (στις τιμές). ΥΓ. Με αγχώνουν πραγματικά τα άτομα που υποστηρίζουν ότι το παιδί δεν εξαπατηθηκε. Με εγραφη μολις σημερα να υποθεσω οτι εισαι δευτερο account?? Οσο για τα ποσοστα και την ευρωπαικη νομοθεσια,εχω κραξει απειρες φορες σε αλλα θεματα το public ειτε για την εγγυηση σε αρκετα προιοντα(και απο προσωπικο συμβαν που ειχα στο mall που πηγα να κραξω μαλιστα και για αυτο)ή και με τις τιμες που πουλανε πχ αρκετα πραγματα,βλεπε μεταχειρισμενα παιχνιδια ps4 ακριβοτερα απο καινουργια σφραγισμενα απο αλλο καταστημα. 1
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ειδες πουθενα να λεω οτι να μην το κυνηγησει και να κατσει οπως ειναι???? Εννοείται πως το είδα Με το να μας κραζεις εμας για κατι στο οποιο φταιει αποκλειστικα και μονο ο ts δεν γινεται τιποτα. Οπως αναφερθηκε αν ηταν αλλη τιμη αυτη που αναφερώταν στο site σαν τιμη καταστηματως και ακριβοτερη τιμη στο καταστημα ναι να το καταλαβω. Ξεχνάς γρήγορα 'φίλε μου' ,τέσπα βαρέθηκα να συμμετέχω σε αυτήν την κωμωδία . 1
Gaming_alone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εχω επιμονη να κλειδωσει το θεμα γιατι ουτως ή αλλως δεν οδηγει πουθενα.Οτι ηταν να πουμε ειπατε κυριως στην πρωτη σελιδα. Οσο για την παραπανω κινηση το εγραψα και πιο πισω στο σχολιο που αναφερθηκε περι αθεμητης πολιτικης οτι αν θελει να το κυνηγησει ας το κυνηγησει αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο με διαφορετικη τιμη online και καταστηματος. Μια χαρά οδηγεί. Τα καταστήματα στην ελλάδα έχουν την τακτική του "πελάτης κορόιδο". Με άλλα λόγια να εξηγούμεθα. Αν ένα μαγαζί έχει αθέμιτη πολιτική στο πως διαφημίζει ένα προιόν, ή λέει η καλύτερη τιμή στην αγόρα και βάζει μια τιμή κράχτη για 100 τεμάχια χωρίς να το αναφέρει είναι αθέμιτο και κάνει "κακό" στον καταναλωτή και στις τσέπες μας. Αν όλα αυτά τα περιστατικά μαζεύοντουσαν κάπου και καταγραφόντουσαν στον εκάστοτε υπεύθυνο ίσως να υπήρχε καλύτερη αντιμετώπιση. Θα πω μια εμπειρία, μιας που θα κλειδώσει το θέμα: Ο μέσος καταναλωτής σε γνωστή αλυσίδα (βλ.πλαίσιο), που αγοράζει ένα φτηνό λαπτοπ turbo-x συνήθως (εννοώ πιθανότηες 50% +1) δεν έχει και τις ιδιαίτερες γνώσεις επί hardware, και ούτε του χρειάζονται, και καλά κάνει. όταν το laptop σου δεν ανάβει μετά από κάποιο καιρό, η καραμέλα που λένε είναι καμμένη μητρική και κουστούμι 250€+, ενώ μπορεί να είναι και ένας inverter. Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί είχα πάει laptop με καμμένο inverter και μου έλεγαν καμμένη μητρική + καμιά 10αριά παρόμοια περιστατικά. Είναι απαράδεκτη. Εκεί τι κάνεις; Τίποτα; Επειδή όλοι έτσι είναι ε; Να μην συζητάμε καθόλου τότε, αφού δεν αλλάζει και τίποτα.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται πως το είδα Ξεχνάς γρήγορα 'φίλε μου' ,τέσπα βαρέθηκα να συμμετέχω σε αυτήν την κωμωδία . Αλλο το αν αξιζει να το κυνηγισεις για 5 ευρω που ανεφερα και αλλο το αν εχει ορεξη και θελει οπως γραφτηκε στην πρωτη σελιδα μην τα μπερδευεις. Οσο για το παραπανω ναι το εγραψα με βαση το αρχικο post του ts και με αυτα που εγραψε οπως ''στην ιστοσελίδα του οποίου περιηγήθηκα για πρώτη φορά'' ''Τώρα που ξαναμπήκα στην ιστοσελίδα του Public είδα πιό προσεχτικά και συνειδητοποίησα πως έχει δυό τιμές, μία σβησμένη με μικρά γράμματα, η οποία ούτε που φαίνεται, και μία με μεγάλα.'' Αρα ναι εστεκε μια χαρα στο γεγονος οτι ο ts μπηκε σε σελιδα ενως καταστηματος και οπως παραδεχεται δεν την κοιταξε καθολου. Αν εψαχνε μεσω κινητου εν μερη να το καταλαβω μιας και δεν βοηθαει η μικρη οθονη. Επισης ο ts λεει στο σχολιο 28''δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ηλεκτρονική αγορά. Ίσα-ίσα είμαι πολύ έμπειρος στο χώρο.'' Αρα τι ακριβως πρεπει να γραψουμε εμεις για την νομοθεσια παραπανω απο αυτα που εχουν αναφερθει και τι να πουμε περισσοτερο για την περιπτωση αυτη??Ας μιλησε αυριο με το Public τηλεφωνικα ή να παει απο το καταστημα με τα βιβλια και την αποδειξη και βλεποντας και κανοντας. Οσο για τα Public και Πλαισιο ειναι ισως τα καταστηματα αυτη την στιγμη με το μεγαλυτερο κραξιμο ουτως ή αλλως και πολλα παραπονα στο Insomnia απο τους περισσοτερους χρηστες.Κοινως μονο σε καμια πραγματικη προσφορα αν αγοραζουν οι περισσοτεροι.
sakis543 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παλικάρια, ηρεμήστε παρακαλώ. Fulgore παιδί μου, μην τρελαίνεσαι. Δεν υπάρχει κάποιο φάντασμα από πίσω. Αυτοί που σου απαντάνε, σου μιλάνε με βάση τη λογική και τα όσα επιχειρήματα έχουν παρατεθεί. Το χαρακτηριστικό των Άγγλων είναι το φλεγματικό χιούμορ, των Ιταλών το ταμπεραμέντο, των Γάλλων ο ερωτισμός αλλά δυστυχώς του Έλληνα είναι η ξερολίαση. Εχει αναφερθει πολυ σωστα αυτο το οποιο λυνει ολα τα προβληματα του ts μολις στις πρωτη σελιδα στο 10 post. Τι παραπανω δηλαδη πρεπει να πουμε εμεις πανω σε αυτο ή για την νομοθεσια?? (Την άλλη παράθεση που έχεις κάνει με έντονα μεγάλα γράμματα, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν μπορώ να την κάνω παράθεση εκ νέου) Να με συγχωρείς, δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να σε εκθέσω αλλά επειδή επιμένεις και πως να το κάνουμε, η ημιμάθεια (ή η άγνοια) είναι χειρότερη της αμάθειας, πάρε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος της απόδειξης του Public. Και πρόσεξε σε παρακαλώ αυτά που έχω σημάνει με ΚΟΚΚΙΝΟ, καθώς απ' ότι κατάλαβα πολύ λίγοι έδωσαν σημασία στις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβηκαν σε αυτό το θέμα. Και δεν δόθηκε σημασία είτε από σκοπιμότητα είτε από ωχαδερφισμό, όπως ξαναειπώθηκε. Και σαφέστατα, δεν είναι τα 5 ευρώ το θέμα. Ένας άνθρωπος λογικός, αξιοπρεπής και περήφανος δεν θέλει (και να με συγχωρείς για τον τρόπο ομιλίας μου) κανένας πούστης να τον περνάει για μαλάκα... 2
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για την παραπανω αποδειξη το γνωριζω ,αλλα οταν εγω ειχα αγορασει θυμαμαι το dantes inferno που μου το ειχανε χρεωσει 17ευρω στο καταστημα ενω οταν γυρισα ειδα τιμη καταστηματος 14ευρω(το τονιζω τιμη καταστηματος)και αφου επεμενα τελικα μου ειπαν οτι δεν ειχαν προλαβει να περασουν στο βιβλιο την νεα τιμη και μου εγινε κανονικα η αλλαγη και η διαφορα μου μπηκε σαν πιστωτικο. Επισης πιστεψε με και εγω την εχω πατησει οπως λες με τιμες καταστηματος και τιμες online, ειδικα οσον αφορα αγορες video games που οπως εχω αναφερει και στα σχετικα θεματα εχω προσωπικα κραξει σε σημειο αηδιας και το Public και το Πλαισιο και το seven αρκετες φορες ειτε για τις τιμες τους,ειτε για το service τους και ειδικα το public για αυτο με τις τιμες. Και ας σου αναφερω και προσωπικο περιστατικο που ειχα πετυχει σχετικα προσφατο για το Public. Παω(αφου ομως εχω πρωτα επικοινωνησει με την εταιρια Logitech και με εχουν ενημερωσει για την εγγυηση σε κατι ακουστικα)και ρωταω στο public ποση εγγυηση εχουν τα ακουστικα που κοιταζα(στο site για καποιο περιεργο λογο δεν εδειχνε την εγγυηση).Μου λενε μισο να δουμε στο συστημα.Τα ακουστικα αυτα εχουν 1 χρονο εγγυηση(προσεξε οχι εμεις τα αναλαμβανουμε να τα στειλουμε τον πρωτο χρονο και μετα ισχυει κανονικα η εγγυηση και τα στελνω εγω αλλα γενικα μου λενε 1 χρονο). Μα καλοι μου ανθρωποι λεω,μιλησα με την εταιρια,ακομα και στο site τους αν μπειτε μολις τωρα(δεν ειχα smartphone τοτε να τους το ετριβα στην μαπα)3χρονια εγγυηση γραφουν τι 1χρονο μου λετε(η πλακα ειναι οτι και στο κουτι πανω 3 χρονια γραφανε στην συσκευασια).Μου απαντανε εμεις βλεπουμε στο συστημα μεσα 1 χρονο εγγυηση.Για περισσοτερα πανω στην εγγυηση να μιλησεις με την εταιρια των ακουστικων. Και προφανως και σηκωθηκα και εφυγα. Γιαυτο και ειπα κανε οτι κινησεις ειναι να κανεις για το εν λογω θεμα για να ξεμπερδευεις απο τους κυριους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις