Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω παραγγέλλει εισιτήρια για τον αγώνα ΒVB PAOK για την πέμπτη που μας έρχεται. Την παραγγελιά την έκανα από αρχές Σεπτέμβρη 450 ευρώ για 5 εισιτήρια και δεν έχουν έρθει ακόμα. Συνέχεια βλέπω δεξιά και αριστερά στο facebook άτομα που τα έχουν πάρει από την Δευτέρα. Όπως καταλαβαίνετε έχω χεστεί στα βρακιά μου. Τους έχω στείλει και e-mail αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μου είπαν όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν έρθει ως την τετάρτη που φεύγω για τον αγώνα η ακόμα χειρότερα να μην έρθουν και καθόλου ; Σε αυτήν την περίπτωση που έρθουν ξέρω γω πέμπτη πρωί εδώ και δεν είμαι εδώ μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω;

Υ.Γ. Στην επιβεβαίωση της παραγγελιάς λύνε ότι θα είναι εδώ το πολύ 3 μέρες πριν την εκδήλωση 

Δημοσ.

Viagogo από άλλον δεν τα αγοράζεις; Δεν έχεις στοιχεία αυτού του άλλου; Επίσης, τα εισιτήρια δεν είναι ηλεκτρονικά, τι ακριβώς περιμένεις;

Δημοσ.

Δηλαδή τα εισιτήρια τα αγοράζω από 3ο πρόσωπο και οχι απο την Viagogo?? Αυτό δεν το ήξερα. Δεν έχω καποιανού στοιχειά εγώ μόνο τα emails του site που είναι η επιβεβαίωση παραγγελιάς και η απάντηση τους σε σχετικό μαιλ οτι ολα πηγαίνουν καλά με την παραγγελιά. Πραγματικά μην αγοράσει ΚΑΝΕΙΣ από το εν λογο site είναι απαράδεκτοι - απατεώνες. Κατά 99% δεν θα δω κανέναν αγώνα και έχω χάσει τα λεφτά μου + άλλα τόσα για ξενοδοχεία - αεροπλάνα. Μίλησα με την μεταφορική (σήμερα ήταν η τελευταία μέρα παράδοσης σύμφωνα με το χρονοδιαγραμμα τους) και μου είπαν ενώ έχει δημιουργηθεί η καρτέλα παραγγελιάς από τον πωλητή πριν έναν μηνά δεν έχουν πάρει πότε το δέμα. Τους έστειλα στην Viagogo ισα με 10 e-mails και με αγνοούν συστηματικά από το Σαββάτο. 
Πραγματικά μην πάρει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ 

Δημοσ.

Τέτοιες υπηρεσίες είναι ο μεσάζοντας, τα εισιτήρια κάποιος τα αγόρασε και τα έβαλε εκεί προς πώληση, το viagogo διασφαλίζει ότι δεν θα πάει κάτι στραβά π.χ. σε πληρώνει αν αυτός αποφασίσει να πάει σε κάτι που έχει πουλήσει τα εισιτήρια.

Αν έχεις αριθμό εισιτηρίου ή κάτι τέτοιο, δοκίμασε να πάρεις στην αρχή που τα εκδίδει και ρώτα αν μπορούν να στα στείλουν ηλεκτρονικά. Λογικά αν τους δείξεις αποδείξεις από το viagogo δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν λεπτομερείς για τα εισιτήρια για να το κάνω αυτό. Είναι αδύνατον πλέων να έρθουν τα εισιτήρια στην Ελλάδα μόνο να μείνουν γερμάνια και να τα παραλάβω από το ξενοδοχείο πράγμα που καθιστά το site αναξιόπιστο. Με τον ερασιτεχνισμο τους ( δεν υπάρχει καν τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών) μας έχουν καταστρέψει την ψυχολογία . Τραγικά πράγματα για site το οποίο έχουν για χορηγό panathinaikos bc , PSG, Rihhana +++

Δημοσ.

H viagogo ειναι χοντρικα κατι σαν ebay αλλα μονο για εισιτηρια (ακομα και το ebay δεν αναλαμβανει εισιτηρια απο events και τα αφηνει στην υπηρεσια του StubHub)

Μην το αφηνεις ετσι, ειναι πολυ μεγαλη και σοβαρη εταιρια.

Καλα εδωσες 450 και δεν εχεις καταλαβει που τα εδωσες;
Δεν ειναι πωλητες αλλα μεσαζοντες μεταξυ κοινου.

Ειναι μια απο της 4 μεγαλες εταιριες που πουλανε εισιτηρια απο δευτερο χερι (οι αλλες τρεις ειναι η η GetMeIn (του Ticketmaster), η Stubhub (του ebay) και η Seatwave - Τις εχω δοκιμασει ολες και ειναι αξιοπιστες

Οταν πληρωσες, δεν σου ηρθε email με λεπτομερειες;

μπες εδω και βαλε τον αριθμο συναλλαγης και το emai σου 
http://www.viagogo.gr/Help

Δημοσ.

Όπως βλέπετε δεν υπάρχουν λεπτομερείς ούτε του 3ου προσώπου ούτε των εισιτηρίων
μου εχουν στειλει το ιδιο πραγμα και σε email 

edit: μόλις μου απάντησαν ότι ερευνούν το πρόβλημα μου και προσπαθούν να το λύσουν .... o θεός και η ψυχή τους.

Τους εχω στείλει και την διεύθυνση του ξενοδοχείου για παραλαβή από εκεί καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλέον. Αν δεν πάρω καθολoυ εισιτήρια υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν τα λεφτά μου πίσω καθώς η υπαιτιότητα είναι 100% δικιά τους 

post-173279-0-32281000-1449497059_thumb.png

post-173279-0-54115000-1449497071_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο site

Τα λεφτά πιστεύω εύκολα-δύσκολα θα τα πάρεις πίσω, μαλακία όμως να έχεις κλείσει αεροπορικά ξενοδοχεία και να μείνεις έξω από το γήπεδο

Ελπίζω να βρεθεί λύση

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν , θέλω να αγοράσω κάτι εισητιρια από το viagogo και δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο ( τα εισητιρια είναι πανάκριβα για αυτή την συναυλία )

:D:D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

YΕχω παρει ενα εισητηριο για μια συναυλια και μου ηρθε εκανα ληψη και ειδα οτι ειναι σε αλλο ονομα,πως με εξασφαλιζει εμενα οτι δεν θα τα εχει τυπωσει και αυτος που γραφει το εισητηριο και τα πουλησε και δεν θα μπορει να μπει και αυτος στην συναυλια;

Επεξ/σία από Jimmmmmmmm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...