Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι 18μιση χρονων....1.75 υψος, 64 κιλα...θελω να παρω ογκο....(οχι απαραιτητα γυμνασμενο) αλλα να παρω σιγουρα 10-15 κιλα οσο πιο γρηγορα γινεται....τι κανω? εχει κανεις να πρωτινει κατι?

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειπα να γινω χοντρος....ουτε να πεθανω στα 20 απο χολυστερινη....ειπα κατι για να αυξησω κιλα και ας εχει εστω και γυμναστικη μεσα...απλα δεν το βαζω ως πρωτεραιοτητα

Δημοσ.

Κατέβασε το MyFitnessPal στο κινητό και άρχισε να καταγράφεις αυτά που τρως. Βάζεις στόχο πόσα κιλά θέλεις να αυξήσεις και σου βγάζει πόσες θερμίδες πρέπει να τρως κάθε μέρα. Μετά απλά να τρως περισσότερο για να αυξηθούν οι θερμίδες που καταναλώνεις. Να πίνεις αρκετό γάλα, να τρως ξηρούς καρπούς ενδιάμεσα στα γεύματα και να κάνεις οπωσδήποτε 3 κύρια γεύματα την ημέρα μαζί με δυο-τρια μικρά.

Δημοσ.

Για να παρεις ποιοτικο ογκο ενας τροπος υπαρχει,να ξεκινησεις βαρη..

Βαρη+φαγητο ειναι αυτο που χρειαζεσαι..Οσο για το γρηγορα αν θες να δεις σοβαρο αποτελεσμα ξεχασε το..

Χρειαζεται συστηματικη δουλεια και υπομονη..Ολα τα καλα πραγματα θελουν και τον χρονο τους..

• Like 3
Δημοσ.

optimistic_83...γρηγορα εννοουσα σε 3-4μηνες....τελοςπαντων!ποση ωρα ασκηση με βαρη καθε μερα?και ποσα κιλα να ειναι τα βαρη?

thomasG4 ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ειμαι 18μιση χρονων....1.75 υψος, 64 κιλα...θελω να παρω ογκο....(οχι απαραιτητα γυμνασμενο) αλλα να παρω σιγουρα 10-15 κιλα οσο πιο γρηγορα γινεται....τι κανω? εχει κανεις να πρωτινει κατι?

ρε παιδια δεν ειπα να γινω χοντρος....ουτε να πεθανω στα 20 απο χολυστερινη....ειπα κατι για να αυξησω κιλα και ας εχει εστω και γυμναστικη μεσα...απλα δεν το βαζω ως πρωτεραιοτητα

Αποφάσισε τι θέλεις Άλεξ

Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό μια ζωή

Δημοσ.

Καθε βδομαδα junk food, διαλεξε τι σ αρεσει πιτσες , σουβλακια , χοτ ντογκ, κρεμες γαλακτος σ ολα τα φαγητα και θα σαι αρχοντας

Ωραια συμβουλη!

Μου θυμισε εναν ασχετο στο gym που μιλουσε με τον κολλητο μου και του λεγε παιρνεις τιποτα? Λεει ο φιλος μου λιγο πρωτεινη και κρεατινη...Μακρια απο αυτα του λεει ο αλλος!!! Απλα θελω να παρω λιγα κιλα τωρα και παιρνω για λιγο λεει ο φιλος μ... Κιλα θες να βαλεις?? Φαε μερεντα... λεει ο αλλος

Κλαμα

O καλυτερος τροπος ειναι να πας ενα γυμναστηριο να αρχισεις να τρως καλα και να βαλεις καποια κιλα. Αν πας να φας τωρα σαν μπουχεσας θα κανεις σωσιβιο και αντε να το χασεις μετα..

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ρυζι και μακαρονι, με λιγα λογια δωστου να καταλαβει σε υδατανθρακα αλλα σε καλο υδατανθρακα οχι πιτσες και burger.

Το γυμναστηριο θα βοηθησει αλλα αν δεν τρως οτι και κανεις στο γυμναστηριο δεν θα δεις τα σωστα αποτελεσματα.

Παντα σε τετοια θεματα παιζει πρωτο ρολο η διατροφη , αλλωστε αυτο ειναι το δυσκολο κομματι της υποθεσης , η μαχη στην κουζινα πρωτα και μετα η μαχη στο γυμναστηριο.

Δημοσ.

Φαε σαν "ζώο" αλλα όχι σοκολάτες και πατατάκια. Σε συνδυασμό με γυμναστήριο. Και λίγο αερόβια σε αραιά διαστήματα. Πρόσεχε μην πάρεις τα κιλά όμως υπερβολικά γρήγορα και κάνεις τίποτα ραγάδες. Συμβουλέψου κάποιον ειδικό επι του θέματος

Δημοσ.

Μην πας να κάνεις ότι σου κατέβει στο γυμναστήριο. Πήγαινε σε έναν γυμναστή να σου πει τι να κάνεις, πως να κάνεις σωστά τις ασκήσεις και να σου φτιάξει πρόγραμμα. 

Αν δεν κάνεις σωστά τις διάφορες ασκήσεις benchpress, deadlift κοκ με σωστά βάρη ,μπορείς να κάνεις μόνιμη ζημιά στον εαυτό σου πολύ άνετα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...