normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον θελω οταν μπαινει καποιος στο προφιλ μου να μην μπορει να δει τιποτα. Δηλαδη μονο την κεντρικη φωτο και το εξωφυλλο τιποτα αλλο. Δεν εχω ιδεα πως γινεται,καποια βοηθεια ;
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βάλτους σε λίστα και επέλεξε να μη βλέπουν τίποτα ή ποιο απλά μπες στις ρυθμίσεις και πάτα στις προβολές ''μόνο εγώ.
normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βάλτους σε λίστα και επέλεξε να μη βλέπουν τίποτα ή ποιο απλά μπες στις ρυθμίσεις και πάτα στις προβολές ''μόνο εγώ. οχι οι φιλοι,Οι αγνωστοι εννοω να μην μπορουν να δουν τιποτα. Οι φιλοι να μπορουν εννοειται.
normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τότε πατάς μόνο φίλοι το εκανα...μπηκα απο προφιλ που δεν τον εχω φιλο και μπορει να δει ολες τις φωτο μου.
Par1s* Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει για κάθε ανάρτηση που δεν θέλεις να είναι δημόσια να επιλέξεις το αντίστοιχο από τις ρυθμίσεις. Για να μην χρειάζεται να αλλάζεις κάθε φορά, πρέπει να βάλεις προεπιλογή αυτό που θέλεις.
normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει για κάθε ανάρτηση που δεν θέλεις να είναι δημόσια να επιλέξεις το αντίστοιχο από τις ρυθμίσεις. Για να μην χρειάζεται να αλλάζεις κάθε φορά, πρέπει να βάλεις προεπιλογή αυτό που θέλεις. μιλαω για το προφιλ οχι μονο τις φωτο...να το κλειδωσω . Γινεται η οχι ;
gregdel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις τα πάντα να τα βλέπουν μόνο φίλοι. Επίσης αν θες μπορείς να κάνεις το προφίλ σου unsearchable. Απλά το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πως γίνονται όλα αυτά!
normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις τα πάντα να τα βλέπουν μόνο φίλοι. Επίσης αν θες μπορείς να κάνεις το προφίλ σου unsearchable. Απλά το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πως γίνονται όλα αυτά! εεε αυτο λεμε βρε φιλε..ΠΩΣ γινονται
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 εεε αυτο λεμε βρε φιλε..ΠΩΣ γινονται ρυθμίσεις>απόρρητο
astrosunnefo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 μιλαω για το προφιλ οχι μονο τις φωτο...να το κλειδωσω . Γινεται η οχι ; normal40, αρχικά θα πας Ρυθμίσεις -> Απόρρητο -> Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο μου. Από εκεί θα επιλέξεις "Φίλοι". Μ' αυτή τη ρύθμιση έχεις εξασφαλίσει ότι οι μελλοντικές σου αναρτήσεις θα είναι ορατές μόνο στους φίλους κι όχι στον οποιονδήποτε. Επίσης, θα σου πρότεινα να πας και στο "Χρονολόγιο και ετικέτες", για να κάνεις τις αντίστοιχες αλλαγές. Από εκεί και πέρα, για να μην είναι ορατή καμιά πληροφορία, όταν μπαίνει κάποιος τρίτος στο προφίλ σου, θα πρέπει να ορίσεις χειροκίνητα το καθετί να είναι ορατό στην κατηγορία που επιθυμείς, πχ τους Φίλους. Το πώς γίνεται, σ' το δείχνω οπτικοποιημένα παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα