Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή τα έπαιξε η παλιά μου σκούπα, θέλω να πάρω μια καινούρια, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει από μάρκες κλπ.

Budget θα έλεγα μέχρι €100 αν μπορώ να βρω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά... κυρίως για καθάρισμα σε πάτωμα με πλακάκια την θέλω.

Θέλω χωρίς σακούλα για να μην αγοράζω ανταλλακτικά... το φίλτρο βέβαια δεν ξέρω αν είναι καθαριζόμενο όπως ο κάδος.

ΥΓ: Αν φέρνει το Lidl καμία VFM και αξιόπιστη σκούπα, πείτε το.

Δημοσ.

χμμμμ, ειχα χωρις ανταλλακτικό...  μια πανάκριβη Hoover. Δεν θα ξαναπερνα με τιποτα. Αυτες με τις σακουλες ειναι καλυτερες. Δεν χάνουν ποτε απόδοση, προστατεύετε το μοτερ καλυτερα.

Siemens - Bosch κοιτάς..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χάνουν απόδοση; Όσο γεμίζει η σακούλα, τόσο πέφτει η απόδοση.

Με σακούλα θα έπαιρνα αν υπάρχει κάποια με επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα (φερμουάρ)... αλλά γενικά δεν έχω ακούσει να έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τις κυκλωνικές.

Δημοσ.

Δεν χάνουν απόδοση; Όσο γεμίζει η σακούλα, τόσο πέφτει η απόδοση.

Με σακούλα θα έπαιρνα αν υπάρχει κάποια με επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα (φερμουάρ)... αλλά γενικά δεν έχω ακούσει να έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τις κυκλωνικές.

Να το θεσω καλυτερα... στις αλλες με κασσέτα, οταν κλεισουν οι μικροπόροι, τελειώσανε. Στις κλασσικες πετάς την σακούλα, βαζεις καινούργια και τέλος. Brand new.  Βεβαια αν βάζεις χαρτοσακούλες και οχι  τις σωστές σακούλες (fleece like) πάλι θα δημιουργήσεις θέμα με την απόδοση, το φιλτράρισμα.

Τα ανταλλακτικά δεν τα γλυτώνεις και βασικά δεν βρισκω που ειναι το πρόβλημα με αυτά. 

Σακο πολλαπλών χρήσεων... με θύμησες μια παλια Izola που είχαμε σπίτι. Οντως δεν την πέταγες ποτέ.... αλλα δεν πρέπει να φιλτράριζε και τίποτα.... ολα τα περνούσε στην ατμόσφαιρα. Δεν θες τετοια σκουπα.

Δημοσ.

Ο κάδος στις κυκλωνικές δεν υποτίθεται ότι αδειάζει και πλένεται; Τι πρόβλημα έχει;

εξαρταται... εμενα ηταν κάδος με μικροπόρους.... Θεωρητικα το εβαζες στο πλυντηριο και ηταν τζετ. Αλλο η διαφημιση και αλλο η πράξη. Με τον καιρό εχανε σιγα σιγα στο τράβηγμα και στο τελος αρχισε να ζοριζει το μοτερ μεχρι που το στειλε. Οποτε ξαναεπεστρεψα στις κλασσικες δοκιμασμεςνες και αποτελεσματικες σακουλες.

Δημοσ.

καλες οι κυκλο,θελει πινελακι και καλο καθαρισμα.και με καδο νερου,καλες ειναι.και εκει εχει μανουρα στο καθαρισμα του καδου.οι κλασικ με υφασματινο ,ειναι ξεκουραστες,αλλα υψηλο το κοστος λειτουργιας.οποτε αν θελεις να γλυτωνεις χρηματα,μετα το σκουπισμα θα ιδρωνεις στο καθαρισμα της σκουπας.

Δημοσ.

εχει μερικες σκουπες που αυτα που ρουφανε,τα φιλτραρουν στο νερο .και για να μην φευγει νερο προς το μοτερ,ο καδος εχει διαμορφωση.εκει,μαζευει μπιχλα,που δεν βγαινει ευκολα.

Δημοσ.

Πήρα γνήσιες σακούλες siemens με κόστος μπακαλίστικα 2,5Ε η μία

Αλλάζω μία φορά στο τετράμηνο και αν.Δεν είναι τόσο τραγικό το κόστος

• Like 2
Δημοσ.

μια στο τετραμηνο;ή δεν εχεις χαλια,στα 20 τετραγωνικα σπιτιου,ή δεν καταλαβαινεις τι σκονη βγαινει στην ατμοσφαιρα μετα απο καναδυο βδομαδες δουλεματος,ή την δουλευεις μονο για τα ψιχουλα κατω απο το τραπεζι.

• Like 2
Δημοσ.

ακομη χειροτερα.οταν κανεις οικογενεια,θα δεις γιατι δεν κρατανε τοσο οι σακουλες.

μια στους τεσσερις μηνες,και αν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...