Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω όλους τους συφφορουμίτες.

Δεν ήξερα που να ποστάρω αυτό το thread οπότε αν είναι σε λάθος section παρακαλώ τους Mods να μην το σβήσετε, απλώς μεταφέρετε το στο σωστό αν είναι δυνατόν.

Λοιπόν για να μπω στο θέμα μου, ψάχνω πληροφορίες ιδανικά από κάποιον που το έχει σχετικό eshop η από άτομα που γνωρίζουν.

Θέλω να ανοίξω ένα eshop και να φέρω ρούχα από alibaba όπως κάνουν στα αμέτρητα facebook stores και μάλιστα τα περισσότερα είναι τόσο χαμηλής ποιότητας που είναι να απορείς πως το καταφέρνουν.

Θα ήθελα να ρωτήσω (αφήνωντας όλα τα τεχνικά στην άκρη: website, coding, marketing, SEO, design, όλα αυτά τα κάνω μόνος μου)

Τι πρέπει να προσέξω και τι θα χρειασθώ?

Σκέφτομαι με ένα πολύ μικρό κεφάλαιο 1000-2000 ευρώ να φέρω κάποια minimum order quantity ρούχα από alibaba και να τα βάλω στο site να δω πως θα πάει αν πουληθούν, επαναλαμβάνω και επεκτείνω, αν όχι το κλείνω (σας μοιράζω τα ρούχα χαχαχα) και οκ πάει το Investment το οποίο με παίρνει να το χάσω στη χειρότερη.

Θα ήθελα να ξέρω από νομική άποψη - δικαιολογητικά και εφορίες τι θα χρειασθώ? Ξέρει κάποιος?

Επίσης με τα μεταφορικά (τα από εμένα προς τον κάθε παραλήπτη) τι παίζει, Η καλύτερη λύση είναι να τα πληρώνω εγώ?

Τι είναι προτιμώτερο ΕΛΤΑ? Γενική ταχυδρομική? Έχει κανείς πάρε δώσε σχετικά να με κατατοπίσει για κόστη και διαδικασίες?

Στα μεταφορικά από εκεί, έρχονται από όσο ξέρω στο λιμάνι εδώ, τα παραλαμβάνω εγώ απο εκεί η παραδίδονται όπου δηλώσω? Θα χρειασθεί αποθήκη ή για τόσο λίγα ρούχα για αρχή είμαι οκ σε σπίτι?

Στη χειρότερη των χειροτέρων δεν μπορώ να μπω πιο μέσα από 3000. αν θεωρήσουμε οτι 2000 ειναι για το αρχικό inventory, το άλλο 1000αρι αρκεί για εφορίες, δικαιολογητικά κτλ?

Σημειώνω πάλι ότι είμαι 100% καλλυμένος απο Webistes, hosting, marketing, design, SEO, καταχωρήσεις κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...