skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις γύρισα από τον κουρέα και μου έβαλε μια σκόνη για φορμάρισμα των μαλλιών. Μου έκανε τρομερή εντώπωση γιατί είχα την εντύπωση ότι για αυτό το θέμα υπάρχει μόνο το ζελέ, ο αφρός ή το κερί. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε αυτή τη σκόνη στο εμπόριο;
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το έκανα ήδη το γκουγκλάρισμα αλλά δε βγάζει και πολλά πράγματα.
Vapir Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 θες διαφορετικές μάρκες? πρώτη φορά ακούω γιαυτή τη σκόνη πάντως. Ο κομμωτής σου τι μάρκα είχε? πρόσεξες? για δες εδώ , νομίζω βρήκα περισσότερες. Υποθέτω πως είναι νέο προϊόν οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει ακόμα μεγάλη ποικιλία σε μάρκες.
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το μπουκαλάκι ήταν σαν και αυτό το Osis. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να παώ σε κατάστημα με είδη κομμωτηρίου.
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί απλά δεν ρωτάς τον κουρέα σου ; Υπάρχει περίπτωση να μη σου πει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα