.Animus. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο τοπικ. Χειμώνιασε για τα καλά και χειμώνας χωρίς ζεστό καφέ δεν πάει. Επειδή πίνω αρκετό καφέ προτιμάω τον καφέ φίλτρου. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει από Jacobs τον Φουντούκι και την Καραμέλα και από Douwe Egberts το φουντούκι και πάλι με νικητή,πιθανόν, τον Jacobs Φουντούκι. Εσείς τι προτιμάτε?
opera Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε τα θεωρώ καφέδες αυτά που πίνεις,πίνεις ροφήματα με διάφορα αρώματα που περιέχουν καφεϊνη. Κλασσικός πράσινος jacobs φίλτρου ή espresso,σκέτα χωρίς ζάχαρη-γάλα. 3
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο τοπικ. Χειμώνιασε για τα καλά και χειμώνας χωρίς ζεστό καφέ δεν πάει. Επειδή πίνω αρκετό καφέ προτιμάω τον καφέ φίλτρου. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει από Jacobs τον Φουντούκι και την Καραμέλα και από Douwe Egberts το φουντούκι και πάλι με νικητή,πιθανόν, τον Jacobs Φουντούκι. Εσείς τι προτιμάτε? Δοκίμασα πριν λίγες μέρες αυτόν εδώ και μου άρεσε πάρα πολύ!! Περισσότερο και απ'αυτόν με γεύση φουντούκι.
mylo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Jacobs καραμέλα μακράν το καλύτερο άρωμα, αλλιώς πράσινο κλασικό. Φουντούκι δεν μου άρεσε
skipperas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά που λέτε προσφέρουν μόνο άρωμα και τίποτα παραπάνω. Από γεύση είναι για πέταμα. Δύο που έχω δοκιμάσει και μου άφησαν καλές εντυπώσεις είναι ο Lavazza d'oro από σούπερ μάρκετ και ο καφές φίλτρου που έχουν τα starbucks (έχουν αρκετές επιλογές, έχω δοκιμάσει house blend και verona).. Αν έχετε να προτείνετε κάτι ποιοτικό, ρίχτε το!
vicky82 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ο maxwell house που ανεφερα πιο πανω δεν εχει καποιο "εξτρα αρωμα", ειναι φυσικα γευστικος και αρωματικος. οπως επισης και ο la meloise
Papakaliati Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε τα θεωρώ καφέδες αυτά που πίνεις,πίνεις ροφήματα με διάφορα αρώματα που περιέχουν καφεϊνη. Κλασσικός πράσινος jacobs φίλτρου ή espresso,σκέτα χωρίς ζάχαρη-γάλα. Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, αλλα ειτε θα θεωρεις ειτε οχι, παλι καφεδες ειναι. Και αληθεια πως μπορεις και πινεις αυτο τον πικρο σκετο καφε χωρις γευση και γαλα - ζαχαρη; 1
censOred Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ημουν εθισμενος μια περιοδο με εγκμπερτς.ψηφιζω αυτον!
black_field Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμήστε φρεσκοκομμένο καφέ από καφεκοπτείο, εντελώς άλλο επίπεδο γεύσης! Επίσης σας κόβουν τον καφέ όσο λεπτοκομμένο χρειάζεται ανάλογα με τον τύπο φίλτρου της καφετιέρας σας, που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όσοι είστε Αθήνα έχω να πω τα καλύτερα για το καφεκοπτείο του Αρμενάκου, πίσω απ'την πλατεία Καρύτση, Πραξιτέλους 4. Χρόνια ψωνίζω από κει, κατεβαίνω κέντρο μόνο και μόνο για να πάρω καφέ. Το χαρμάνι που έχω καθιερώσει και θεωρώ αχτύπητο είναι εσπρέσσο-βανίλια-φουντούκι σε ίσες ποσότητες, αν σας αρέσουν οι αρωματικοί καφέδες προτείνω να το δοκιμάσετε. 2
SpirosKerkyra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάντως οσο πιο επεξεργασμένος ο καφες τοσο χειρότερος σε σημείο να μην θεωρείτε ξεκάθαρα καφές πια. Αναφέρομαι σε αυτους που αναφέρθηκαν αρχικα. Jacobs κλπ. Καλύτερα σε κάτι τέτοιο που προτείνει ο black_field. *Δηλαδή κάτι φρέσκο, τώρα τα γεύσεις κλπ δε παύουν να είναι περι ορέξεως. Προσωπικά δε πίνω πολλούς καφέδες, καναν ελληνικό πίνω κανα 2-3 μέρες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί ως γνωστόν ο φρεσκοαλεσμένος με γεύση φουντούκι (ή βανίλια) δεν έχει υποστεί επεξεργασία σε αντίθεση με του "εμπορίου " με γεύση φουντούκι. Απλά έτυχε να φυτρώνει κοντά σε φουντουκιά. 8
ntTriantafillos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο τοπικ. Χειμώνιασε για τα καλά και χειμώνας χωρίς ζεστό καφέ δεν πάει. Επειδή πίνω αρκετό καφέ προτιμάω τον καφέ φίλτρου. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει από Jacobs τον Φουντούκι και την Καραμέλα και από Douwe Egberts το φουντούκι και πάλι με νικητή,πιθανόν, τον Jacobs Φουντούκι. Εσείς τι προτιμάτε? Πάνε μια βόλτα στα lidl. Έχει 2 καφέδες πιο ακριβούς από τους άλλους, νομίζω μια πράσινη και μια κόκκινη συσκευασία (περίπου 11.50€/κιλό). Ο ένας είναι sidamo ethyopian (βαρύς) και ο άλλος κάτι από βραζιλία (δεν τον άνοιξα ακόμη). Και οι δύο σαφώς ανώτεροι από αυτούς που έβαλες. Ο Jacobs συγκεκριμένα πολύ το χάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα