sys Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έκανα μια αγορά στις 30 Νοεμβρίου απο Αγγλία, μου έδωσαν ενα tracking number που έκανε ανακατευθυνση στη σελίδα της Royal Mail -το αντίστοιχο των ΕΛΤΑ δηλαδή- αλλά δεν αναγνωριζόταν. Μιλώντας με Royal Mail αλλά και το μαγαζί απ' όπου έκανα την αγορά και χωρίς να βγάζω άκρη, στο τέλος μου είπα ότι ο αριθμός αυτός που μου έδωσαν είναι το Consignment Number. Από ότι καταλαβαίνω αυτός είναι ο αριθμός της αποστολής πολλών δεμάτων μαζί; Μου είπαν στο τελος να μιλήσω με ΕΛΤΑ -γιατί λογικά με το απλό ταχυδρομειο θα ρθει- μπας και έχουν αυτοι καμια πληροφορία. Στις σελίδες track and trace πάντως δεν αναγνωρίζεται ο αριθμός πουθενά. Να πάρω τηλ στην ΕΛΤΑ ή δεν προκειται να βγάλω άκρη;
παγωτό Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 περιμενε θα ερθει. εγώ εχω καταλάβει πάρεις δεν πάρεις τηλέφωνο στον ίδιο χρόνο θα ερθουν.
sys Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 περιμενε θα ερθει. εγώ εχω καταλάβει πάρεις δεν πάρεις τηλέφωνο στον ίδιο χρόνο θα ερθουν. ναι ισχύει απλά θα φύγω σε λίγες μέρες για Χριστούγεννα και φοβάμαι αν καθυστερίσει πουθενα μην έχω θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα