karxantiras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλοι μου! Έψαχνα να βρω παπούτσια Nike και πιο συγκεκριμένα το Nike Roshe Run και μου τράβηξαν την προσοχή τα εξής site. Γνωρίζει κανείς αν είναι αυθεντικά τα παπούτσια που πουλάνε? Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι τα φέρνουν κατευθείαν από το εργαστάσιο της Κίνας και της Ινδονησίας που δεν μου έκατσε και πολύ καλά σαν πληροφορία Site: LemonShoesShop Site: KingShoes
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν σου έκατσε καλά; Περίμενες να τα φέρνουν απευθείας από τα εργοστάσια της Αμερικής; (Δεν τα ξέρω τα καταστήματα αλλά δεν θα με αποθάρρυνε μια τέτοια πληροφορία)
karxantiras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν σου έκατσε καλά; Περίμενες να τα φέρνουν απευθείας από τα εργοστάσια της Αμερικής; (Δεν τα ξέρω τα καταστήματα αλλά δεν θα με αποθάρρυνε μια τέτοια πληροφορία) Χαχαχα απλά πουλάνε Air Max 2016 με 90 ευρώ! Δεν με χαλάει καθόλου απλά μην είναι μούφα στην τελική 1
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα απλά πουλάνε Air Max 2016 με 90 ευρώ! Δεν με χαλάει καθόλου απλά μην είναι μούφα στην τελική Καλύτερα περίμενε κάποιον να έχει προσωπική άποψη για τα καταστήματα. Αν η τιμή είναι πολύ χαμηλή σε καινούργια μοντέλα είναι κάπως ύποπτο πάντως 1
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι 99,999% οτι ειναι κινεζοαντίγραφα, που στο ebay ή σε αλλα αναλογα παραμάγαζα (κάνε μια βόλτα απο αγία βαρβάρα) τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά. Και τα δυο (lemonshoesshop και kingshoes) : Δεν εχουν σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας, παρά μόνο κινητό Έχουν γενικές εικόνες από παπούτσια Τιμές σχεδόν flat rate και πολύ χαμηλότερες από εμπορίου Δεν εχουν φυσικό κατάστημα που μπορείς να ελέγξεις και ψωνίσεις) Ειδικότερα για τη διεύθυνση που αναγράφει το kingshoes.gr δεν εχει καμία σχέση με το χαρτη στο site τους, που ειναι στο 12 χλμ (και οχι στο 52ο). Δεν εχω τίποτα με τα αντίγραφα, ειδικά αν κάποιος τα αγοράζει για βόλτα και οχι αθλητισμό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα