Themos3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Είμαι στην διαδικασία μετακόμισης σε νέο σπίτι όπου σχεδόν όλα θα αγοραστούν απο την αρχή.Θέλω την βοήθεια σας για τις λευκές συσκευές. Στον Kotsovolo τρέχει μέχρι την Κυριακή μια προσφορά για λευκές συσκευές που με αγορά 1500e και πάνω παίρνεις δωροεπιταγή 300€. Έκανα μια σύνθεση μόνος μου με αρκετό διάβασμα αλλά θα ήθελα οπωσδήποτε και μια δεύτερη γνώμη(και τρίτη και τέταρτη....). Ψυγείο: Το βασικό φίλτρο που δουλεύω στην αναζήτηση μου ειναι να είναι ενεργειακής κλάσης Α+++ και μιας όσο το δυνατόν πιό αξιόπιστης μάρκας. Είμαι ανάμεσα στα: LG με 699. Bosch με 759. Ανάμεσα στις 2 μάρκες σαφώς προτιμώ το Bosch αλλά έχει το μειονέκτημα ότι είναι κατά 28lt μικρότερης χωρητικότητας. Βέβαια στο σπίτι θα διαμένουμε 2 άτομα οπότε αν δώ απο κοντά το Bosch και δε μου φανεί μικρό δε θα διαστάσω να το επιλέξω. Κουζίνα: Η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις δεν είναι πολύ μεγάλες. Αρκετές μέρες λείπω για δουλειά εκτός πόλης και το ταπεράκι εκ των πραγμάτων σε αρχική φάση θα πάει σύννεφο. Ωστόσο θα ήθελα η επιλογή μου να είναι στα πλαίσια του VFM χωρίς να ξεφύγω απο το budget μου. Νομίζω ότι προτιμώ η κουζίνα να είναι κεραμική (για λόγους περισσότερο αισθητικής δεν ξέρω αν έχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα από τις άλλες)Είμαι ανάμεσα στις: Pitsos με 472 AEG με 499. Τέλος έμεινε το πλυντήριο. Στα φίλτρα διάλεξα να είναι 1200 στροφών με την λογική the more the better (που δε ξέρω αν ισχύει) και επίσης δε ξέρω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός προγραμμάτων. Το budget πάει στα 350-360max (εκτός αν είναι καλύτερο vfm να ανέβω κατηγορία) και είμαι ανάμεσα στα: Bosch στα 299 Pitsos στα 329 Σύμφωνα με τις εως τώρα επιλογές μου λοιπόν αν πάω με τα φθηνότερα το σύνολο βγαίνει 699+472+299=1470 οπότε χάνω την 300άρα. Μια απλή επιλογή για να βγώ ακριβώς στα 1500 είναι να επιλέγω το Pitsos πλυντήριο που κάνει 30ε περισσότερα και βγαίνει το σύνολο ΑΚΡΙΒΩΣ 1500 άρα έχω και την Max έκπτωση.Επειδή ο Kotsovolos είναι λίγο τσιμπημένος παρόμοια σύνθεση στον Tsampas βγαίνει: Ίδιο ψυγείο = 670 Ίδια κουζίνα = 440 Παρόμοιο πλυντήριο αλλά με 1000 στροφές = 327 Σύνολο = 1437 και χωρίς δωροεπιταγή 300€.Όπως καταλαβαίνεται έχω ζαλιστεί λίγο με το ψάξιμο οπότε οποιαδήποτε βοήθεια, είτε ως πρός τα φίλτρα μου για κάθε συσκευή είτε αν πήρε το μάτι σας κάποιο άλλο μαγαζί με προσφορές θα ήταν καλοδεχούμενη.Υ.Γ: Sorry για το σεντόνι αλλά δεν έβγαινε μικρότερο με τπτ
Dare-Devil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Mεταξύ Bosch = Pitsos = siemens πάρε ότι είναι πιο φθηνό μιας και όνομα πληρώνεις . Είναι μεταξύ τους ίδια όλα . Προτείνω ψυγείο και πλυντήριο samsung και κουζίνα μεταξύ pitsos siemens bosch ότι βγαίνει φθηνότερα στα χαρακτηριστικά που την θες.Συμβουλή για τις στροφές του πλυντηρίου. Όσο πιο πολλές στροφές στυψίματος τόσο καλύτερο στύψιμο αλλά τόσο περισσότερο ταλαιπωρείς τις ίνες των ρούχων και φθείρονται πιο γρήγορα . Οπότε μην σε απασχολεί εγώ στις 800 max ρυθμίζω το πλυντήριο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα