mikemart Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ο πατερας μου εκανε εγραφη σε αυτο το σαιτ το οποιο ελγε οτι θα τον χρεωσει 0.01$ και θα του τα δωσει πισω μετα για ταυτοποιησει στοιχειων.Δυστυχως ο πατερας μου την πατησε και αφου του καναν refund το 1 cent του χρεωσαν 49.21 $ εκανε dispute στο paypal αλλα απορρίφθηκε , μπορουμε να κανουμε κατι? ευχαριστω εκ των προτερων!
johnbond Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα αν έχει γίνει με κάρτα.
saxos55 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα να κάνω search το site. Never a good sign. Ότι είπε ο johnbond (αν είσαι μέσα στο χρονικό περιθώριο) 1
mikemart Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ποιο ειναι το χρονικο περιθωριο? ευχαριστω! και ποι ειναι η διαδικασια?
saxos55 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχω linkάρει ένα βιντεάκι στο ποστ μου και αν googlάρεις "αμφισβήτηση συναλλαγής" θα βρεις λεπτομερείς οδηγίες (ανάλογα και με την τράπεζά σου)
saxos55 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ένα site που χρεώνει 49.21$ για να μάθεις 14
Kostas93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ένα site που χρεώνει 49.21$ για να μάθεις μεχρι να βρεθει ενας εξυπνος και να φτιάξει ένα site που χρεώνει 25 δολλάρια για να μάθεις τι κανει το site των 49 καλή τύχη φίλε μου να βγάλεις άκρη. 1
mikemart Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω για την βοηθεια παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει , στο βιντεο λεει δεν γινεται αμφισβήτηση συναλλαγής αμα η συναλλαγη εχει γιννει μεσω ιδιωτικης εταιρειας , εννοει με paypal?
johnbond Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω για την βοηθεια παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει , στο βιντεο λεει δεν γινεται αμφισβήτηση συναλλαγής αμα η συναλλαγη εχει γιννει μεσω ιδιωτικης εταιρειας , εννοει με paypal? Εννοεί χωρίς πιστωτική κάρτα, πχ μέσω western union. Με paypal και πιστωτική δε θα έχεις πρόβλημα να κάνεις αμφισβήτηση. 1
kfyros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πάντα σε άγνωστα sites , με prepaid , με όριο την αρχική συνδρομή τους.Αν πάνε να σε χρεώσουν μετά στη φουστιά με όρους που δεν αναφέρονται στο αρχικό registration (πχ. τερματισμός εγγραφής),θα πάρουν τα τέτοια τους. Η εθνική έχει πολύ καλή ηλεκτρονική prepaid ,την οποία μπορείς να δημιουργήσεις μέσα από το ebanking σου,να τη φορτώνεις όσο θέλεις ,και να ορίζεις το όριο συναλλαγών on the fly μέσα από το ebanking.Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις όσες θέλεις. (προσοχή στις χρεώσεις της τράπεζας γιατί δεν θυμάμαι πόσο σε χρεώνει σε κάθε φόρτωμα και σε κάθε νέα κάρτα που δημιουργείς. Θυμάμαι ότι δεν σε χρεώνει για την αλλαγή ορίων συναλλαγών αλλά τσεκάρετε το αν κάνετε κάτι τέτοιο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα