grigas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 THELW ENA PROGRAMMA GIA NA BLEPW DVD.TI PROTEINEIS KAI APO POY MPORW NA TO KATEBASW??? 1. Όταν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι, κάνουμε δικό μας post και δεν απαντάμε πάνω σε άλλων 2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. 3. Και σημαντικότερο..Πιστεύω να εννοούσες κάποιο freeware πρόγραμμα για αναπαραγωγή DVD.Αν ναι κοίτα στο DivX για τον arpa kola player του trust fm.Δεν ζητάμε warez,cracks,serials...H ποινή είναι ban!! 4. Οι κανόνες δεν είναι για ομορφιά: http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php
IcanHearTheGrassGrow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 vale xp XORIS ta teleftaia updates...kai ksanadokimase...
yourtallness Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό για το hardware σου? Γιατί πολλά κουλά προκύπτουν με ανεπαρκή Watts Έχω ένα Heroichi 350Watt. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα ισχύος. Tελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίει μόνο το ένα από τα 2 chip. Το ελαττωματικό chip αποτυγχάνει στο memtest και απ'ότι φαίνεται προκαλεί τα General Protection Faults και τις μπλε οθόνες. Το παράξενο είναι πως το ίδιο chip δουλεύει μια χαρά στη mobo ενός φίλου μου (Intel 865GBF). Αυτό μάλλον δείχνει πως το MSI mobo μου χειρίζεται τη μνήμη πιο επιθετικά από το mobo του φίλου μου. Θα προσπαθήσω λοιπόν να αλλάξω το ελαττωματικό chip για άλλο.
J.R Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 InterVideo Windvd 4. Einai pio aplo alla emena mou fenete pio stathero apo Power DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.