Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια!

Ο υπολογιστης μου εχει τρελαθει να μου πεταει μπλε οθονη καθε τρεις και λιγο λεγοντας αυτο το μηνυμα! Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου γιατι εκανα φορματ και παλι τα ιδια κανει! Τα windows(10) τα εχω στον σαμσουνγκ 850 εβο, εχω τον 8320 επεξεργαστη και εχω 2 ραμ αλλης μαρκας η καθε μια(η πρωτη στο πρωτο διμ και η αλλη στο δευτερο, γιατι στο 1-3 ψιλοκολλαγε ο υπολογιστης) αλλα δεν νομιζω να φταινε οι ραμ γιατι δουλεψα τον υπολογιστη με μια και παλι το εκανε. Καπου διαβασα οτι ισως θελουν upgrade τα bios αλλα λεει οτι ετσι μπορει να μου χαλασει και ο υπολογιστης. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

edit: κατεβασα και το bluescreenview Και μου εβγαλε αυτο

post-265517-0-96178500-1449820790_thumb.png

Δημοσ.

Ξεκινα με update των drivers σου, με πρωτον αυτον της καρτας δικτυου που χρησιμοποιεις.

Το πιο πιθανό αυτό είναι, αλλά έχει και win 10. Άντε βγάλει άκρη με αυτά.

Δημοσ.

Ξεκινα με update των drivers σου, με πρωτον αυτον της καρτας δικτυου που χρησιμοποιεις.

Το πιο πιθανό αυτό είναι, αλλά έχει και win 10. Άντε βγάλει άκρη με αυτά.

post-265517-0-16640700-1449865090_thumb.png

οταν λες καρτα δικτυου εννοεις της μιτρικης ε?

Δημοσ.

Yeap

οκ το εκανα αν και ιντερνετ δεν εχω απευθειας με καλωδιο αλλα ασυρματα. και περιμενω να δω αν θα ξανα γινει.

• Moderators
Δημοσ.

οκ το εκανα αν και ιντερνετ δεν εχω απευθειας με καλωδιο αλλα ασυρματα. και περιμενω να δω αν θα ξανα γινει.

Οποτε κανε και ενα κοπο και ελεγξε για update του driver της wifi καρτας ή usb stick που χρησιμοποιεις.

Και για να μην επαναλαμβανομαι, παραθετω οτι ειπα πριν:

Δημοσ.

καλησπερα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα μου εκανε και εμενα μπλε οθονη ο υπολογιστης και πηγα στο minidump και μου εβγαλε το αρχειο που σας επισυναπτω ...πως το ανοιγω αυτο το αρχειο ????? ειναι καποιος κωδικος που πρεπει να δω μεσα στο βιβλιο της μητρικης για να δω τι σημαινει ??εχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που ανοιγουμε αρχεια .dmp??? ευχαριστω εκ των προτερων

post-238316-0-34380400-1449886607_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Yeap, υπαρχουν αρκετα προγραμματα και τροποι επιλυσης μια μπλε οθονης.

Ριξε μια ματια εδω: BSOD:..και μετά τι;

Kαλυτερα ομως να ανοιξεις δικο σου thread ή να απαντησεις σε αυτο που σου εδωσα.

Δημοσ.

καλημερα φιλος και ευχαριστω για την απαντηση ..εγκατεστησα το BSODAnalyzer   και επισυναπτω τι μου εβγαλε  ...μου εβγαλε  το ntoskrnl.exe αυτο μου λεει οτι φταιει ..την μπλε οθονη μου το κανει σπανια και το μονο βαρυ που κανω ειναι να  εχω ανοιχτα πολλα παραθυρα ..απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα  ..οταν παιζω πολυωρο assasins creed unity δεν μου κανει κανενα προβλημα απλα μου κανει μπλε οθονη μια στο τοσο ..το ntoskrnl.exe τι σημαινει ?? ευχαριστω εκ των προτερων

επισυναψη

post-238316-0-98398900-1449914575_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

καλημερα φιλος και ευχαριστω για την απαντηση ..εγκατεστησα το BSODAnalyzer   και επισυναπτω τι μου εβγαλε  ...μου εβγαλε  το ntoskrnl.exe αυτο μου λεει οτι φταιει ..την μπλε οθονη μου το κανει σπανια και το μονο βαρυ που κανω ειναι να  εχω ανοιχτα πολλα παραθυρα ..απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα  ..οταν παιζω πολυωρο assasins creed unity δεν μου κανει κανενα προβλημα απλα μου κανει μπλε οθονη μια στο τοσο ..το ntoskrnl.exe τι σημαινει ?? ευχαριστω εκ των προτερων

επισυναψη

Eγκατεστησες το BlueScreenView, οχι τον BSODAnalyzer ;)

To ntoskrnl.exe ειναι το kernel των Windows και οι πιθανοτητες να φταιει οντως αυτο, ειναι πολυ μικρες. FYI ο BSODAnalyzer ειναι πιο μπελαλιδικος στην εγκατασταση, αλλα κανει αναλυση των dumps, δεν τα διαβαζει απλως.

Ξαναλεω, κανε τον κοπο να δημιουργησεις δικο σου thread ή να απαντησεις στο thread που σου υπεδειξα, το thread hijacking δεν ειναι η καλυτερη τακτικη σε ενα forum.

Δημοσ.

Στο νέο που θα ανοίξεις βάλε μόνο τη φωτό από το Bluescreenview και όχι να πιάνει και desktop και όταν κάνουμε κλικ να ανοίγει μεγάλο παράθυρο. Έτσι μας βγαίνουν τα μάτια.

Δημοσ.

Οποτε κανε και ενα κοπο και ελεγξε για update του driver της wifi καρτας ή usb stick που χρησιμοποιεις.

Και για να μην επαναλαμβανομαι, παραθετω οτι ειπα πριν:

Το usb stick είναι turbox οπότε drivers δε μπορώ να βρω :P

Τώρα από χθες δεν μου έχει ξανά πετάξει μπλε οθόνη.

Αν το ξανά κάνει θα αγοράσω ένα φθηνιαρικο wifi stick και βλέπουμε για την συνέχεια.

Δημοσ.

εγινε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αν το ξανακανει μπλε οθονη θα ανοιξω καινουργιο θεμα παντως σημερα επαιζα πολυωρο 3ωρο ασσασινς unity δεν μου παρουσιασε προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...