Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μου στειλαν κατι λεφτα στην paypal και θελω να κανω withdraw στην τραπεζα αλλα μου ζηταει iban το οποιο δεν εχω σε αυτην την καρτα γιατι ειναι prepaid.(η καρτα ειναι prepaid της τραπεζας πειραιως)

Τι μπορω να κανω για να στειλω τα λεφτα στην καρτα μου?

Δημοσ.

Καλησπερα,μου στειλαν κατι λεφτα στην paypal και θελω να κανω withdraw στην τραπεζα αλλα μου ζηταει iban το οποιο δεν εχω σε αυτην την καρτα γιατι ειναι prepaid.

Πρέπει αν δεν κάνω λάθος να τα βάλεις σε τραπεζικό λογαριασμό πρώτα, πχ κάρτα Εθνοcash Maestro και από εκεί να τα στείλεις στην Prepaid. Γιατί νομίζω πως στις Prepaid στέλνεις τα λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζας και μετά αναλαμβάνει η τράπεζα να τα βάλει στην Prepaid μέσα.

Δημοσ.

Καλησπερα,μου στειλαν κατι λεφτα στην paypal και θελω να κανω withdraw στην τραπεζα αλλα μου ζηταει iban το οποιο δεν εχω σε αυτην την καρτα γιατι ειναι prepaid.(η καρτα ειναι prepaid της τραπεζας πειραιως)

Σου ζητάει το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού που (πρέπει να) έχεις συνδεδεμένο στο paypal, για να γίνει η μεταφορά. 

Λόγω CC, όμως, δεν γίνεται άμεσα η σύνδεση λογαριασμού και πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που έχω περιγράψει σε άλλο νήμα και τα επανέλαβα χθες σε παρόμοια ερώτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...