Notis_xalandri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα οταν συνδεεσαι σε καποια ιστοσελιδα αυτη μαθαινει καποια πραγματα για σενα Ip,brower fingerprint και αλλα, η απορια μου ειναι επειδη ξερω μονο για το IP καποια πραγματα να μου πειτε για τα αλλα και πως τα αλλαζω ωστε να μην ξερει η ιστοσελιδα οτι ειμαι το ιδιο ατομο??
BloodDonor89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) IP δεν ξερω αν βλεπει τοσο ευκολα....οσο πραγματικα νομιζουμε. Αλλα και παλι δεν νομιζω πως ο καθε admins κοιταει να δει ποιοι μπαινουν συνεχεια. Αλλα αν βλεπει IP τοτε θα ξερει οτι ειναι το ιδιο ατομο. Δεν εχει νοημα να αλλαξεις browser ας πουμε. Μόνο αν μπεις με την χρήση proxy και να φαίνεται άλλη ip Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από BloodDonor89
Notis_xalandri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 IP δεν ξερω αν βλεπει τοσο ευκολα....οσο πραγματικα νομιζουμε. Αλλα και παλι δεν νομιζω πως ο καθε admins κοιταει να δει ποιοι μπαινουν συνεχεια. Αλλα αν βλεπει IP τοτε θα ξερει οτι ειναι το ιδιο ατομο. Δεν εχει νοημα να αλλαξεις browser ας πουμε. Μόνο αν μπεις με την χρήση proxy και να φαίνεται άλλη ip Καλα IP ειναι το πρωτο που βλεπει και με ενα ρεσταρτ το ρουτερ αλλαζει αυτο σιγα για τα αλλα ειναι το θεμα, το θεμα δεν ειναι αν κοιτανε αλλα πως αλλαζω αυτα που ανεφερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα