Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.λοιπόν Για να μη σας ζαλιζω μπαίνω κατεύθειαν στο θέμα.ανάβω Σήμερα τον υπολογιστή κ ο ένας από τους δίσκους μου Δεν φαίνεται καν σαν μοναδα Όταν μπαίνω στο my computer.Ούτε φαίνεται αν παω administrative tools -> disk management.του άλλαξα κ καλώδια σατα και καλώδια τροφοδοσιαΣ , τίποτα.....αυτό Που παρατηρΩ είναι αργή εκιννηση καθώς κ αργό shutdown του υπολογιστή.καθώς επίσης κ έναν ήχο σαν να προσπάθει να ξεκινήσει ένας δίσκος (σαν να μην μπορεί να περιστραφει η κεφαλη) Δεν ξέρω τι περισσότερα μπορώ να πω.κάποιΑ βοήθεια σας παρακαλώ?

Δημοσ.

Δές αν τον βλέπει στο bios , αν δεν τον βλέπει άλλαξε του καλώδιο sata και καλώδιο τροφοδοσία αλλα σε αλλη θύρα sata

Δημοσ.

Αμα δεν εμφανίζεται ουτε στο bios λογικά καποιο πρόβλημα θα υπάρχει στην πλακέτα οποτε δεν μπορείς να κάνεις κατι , εκτος και αν αλλάξεις πλακέτα που πάρει γύρω στα 50 euro αλλα και πάλι μπορει να ειναι κατι αλλο και να μην φτιάχνεται

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.μου κανει εντυπωση πως εγινε παντως ετσι ξαφνικα.ελεγχω τακτικα υγεια δισκων με hard disk sentinel και παντα ειχε 100% . ουτε σκονες εχει το κουτι ουτε τιποτα.ουτε διακοπη ρευματος εγινε(ups εχω παντως,αν εχει σημασια) οπως και να χει ηδη πηρα αυτον -> http://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-dt01aca100-1tb-35-sata3-p-PER.333560 , ελπιζω να βγει πιο αξιοπιστος (αν και διαβαζω οτι δεν φημιζεται για αναξιοπιστια ο caviar blue...)

Δημοσ.

πιστευω οτι γενικα το πρωτοκολλο σατα3 εχει θεματα....εχω στην κατοχη μου και σατα1 και σατα2 . οι δυο σατα3 που ειχα(1 seagate και τωρα ο caviar blue) που βγηκαν off.....μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι....τι να πω

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.μου κανει εντυπωση πως εγινε παντως ετσι ξαφνικα.ελεγχω τακτικα υγεια δισκων με hard disk sentinel και παντα ειχε 100% . ουτε σκονες εχει το κουτι ουτε τιποτα.ουτε διακοπη ρευματος εγινε(ups εχω παντως,αν εχει σημασια) οπως και να χει ηδη πηρα αυτον -> http://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-dt01aca100-1tb-35-sata3-p-PER.333560 , ελπιζω να βγει πιο αξιοπιστος (αν και διαβαζω οτι δεν φημιζεται για αναξιοπιστια ο caviar blue...)

Αυτό με τη φήμη για τους blue που το διάβασες?

Δημοσ.

τέτοια προβλήματα συνήθως προκαλούνται από αστοχία υλικού ή από κακής ποιότητας τροφοδοτικό. (μιλάμε πάντα για πρόβλημα στην πλακέτα του σκληρού)

Δημοσ.

Κάνε μια χάρη να βγάλεις μια φωτογραφία καλή τον σκληρό στο πάνω μέρος του και μία στο κάτω μέρος του, της πλακέτας, μήπως και βρούμε καμιά πλακέτα σε λογική τιμή ή τζάμπα για να δοκιμάσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...