skiabox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά παίζουν 'κόφτες' εκεί στη cyta; Γιατί μου δίνουν το μισό downloading ενώ το κλείδωμα είναι στα 20Mbps? (κατεβάζω με 1mb/sec)
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 α.εισαι ηδη se vdsl. β.για να παρεις τα max δες αυτο για την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf γ.δοκιμασε με ethernet και download απο καλο site με firewall κλειστα και οχι wireless.οχι speedtests.
skiabox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Για την καλωδίωση που αναφέρεις φαντάζομαι ότι αφορά το που κλειδώνεις. Εγώ κλειδώνω στα 20mbps οπότε είμαι ικανοποιημένος για το κλείδωμα αυτό αφού απέχω 950 μέτρα από το dslam. Εγώ αναφέρομαι πιο πολύ στην ταχύτητα του download που φαίνεται να είναι περίπου η μισή από αυτή που θα έπρεπε να είναι 2mb/sec.
leonidas_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βλέπω ότι μπορεί να κλειδώνεις στα 20 αλλά η γραμμή σου σηκώνει πάρα πολλά λάθη οπότε γι αυτό κ χάνεις τόσο πολύ στο downloading.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Για την καλωδίωση που αναφέρεις φαντάζομαι ότι αφορά το που κλειδώνεις. Εγώ κλειδώνω στα 20mbps οπότε είμαι ικανοποιημένος για το κλείδωμα αυτό αφού απέχω 950 μέτρα από το dslam. Εγώ αναφέρομαι πιο πολύ στην ταχύτητα του download που φαίνεται να είναι περίπου η μισή από αυτή που θα έπρεπε να είναι 2mb/sec. η καλωδιωση σου αν ειναι λαθος ανεβαζει τα errors.επισης οχι speedtests και οχι τεστ ασυρματα.δοκιμη με ethernet απο καποιο γρηγορο site πχ www.ati.com www.nvidia.com.προσοχη σε firewall και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα