alexis.z Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να αγοράσω 2 κινητά απο Κίνα απο το aliexpress το Letv one pro x800(240€) και το meizu mx5 (230€)οποίος εχει γνωμη για τα κινητά απο προσωπική χρήση ας μου τα σχολιάσει.επισης για να γλιτώσω το τελωνείο να πω να μου τα στείλουν ξεχωριστά ; Να τους πω να μ γράψουν μικρότερη τιμη ;Να ζητήσω να μου το στείλουν με απλό ταχυδρομείο; Και για την ρομ για μα εχει ελληνικά να τους ζητήσω εγω να μπυ περάσουν αλλη; Οποίος μπορει να μ απαντήσει και ισως να μ φτιάξει εναν οδηγό για το πως να τα αγοράσω τον ευχαριστω πολυ!
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μην εμπιστεύεσαι το Ali για τέτοια θέματα. Καλύτερα από ένα γνωστό κινέζικο μαγαζί. Από οπουδήποτε και να πάρεις το καλύτερο είναι να σπάσεις τις παραγγελίες. Για τιμή αν και οι περισσότεροι πλέον γνωρίζουν ζήτα να το σημειώσουν σαν δώρο και να βάλουν την μικρότερη δυνατή τιμή. Εννοείται φυσικά πως επιλέγεις απλό ταχυδρομείο και όχι EMS ή αλλον κούριερ. Για τη ROM πλέον νομίζω πως όλα έχουν ελληνικά αλλά δε χάνεις κάτι να τους το ζητήσεις, εγώ πάντα αυτό κάνω. Επιμένω πάντως, όχι από ali για προιόντα τέτοιας αξίας.
alexis.z Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ πανο.Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο που εχεις δοκιμάσει κ εμπιστεύεσαι ;
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μinideal, geekbuying, banggood, gearbest έχω ψωνίσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Από κει και πέρα υπάρχει και το vickmall που αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι το top. Ψάξε λίγο και τι παίζει με το spemall γιατί το letv το δίνει πολύ χαμηλά σε σχέση με τους άλλους. Δεν έχω πάρει από κει και δεν έχω το ψάξει γενικά σαν κατάστημα τι λέει αλλά λογικά με μια αναζήτηση θα βρεις κριτικές.
alexis.z Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ παρά πολυ ηταν πολυ χρήσιμη η βοήθεια σου !
alexis.z Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα σε σχόλια στο vickmall οτι μπορούν να το στείλουν με EU express στο ευρωπαϊκό τους κατάστημα και να ερθει απο εκει σαν ευρωπαϊκό...παιζει τετοιο θεμα ; Ξερει κανεις ;
newtech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα σε σχόλια στο vickmall οτι μπορούν να το στείλουν με EU express στο ευρωπαϊκό τους κατάστημα και να ερθει απο εκει σαν ευρωπαϊκό...παιζει τετοιο θεμα ; Ξερει κανεις ; To vickmall ειναι απο τα καλυτερα. Αυτο που περιγραφεις εχει μεγαλη χρέωση ομως! (Οχι η τιμη που βλεπεις αλλα τιμη EU WAREHOUSE)
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το vickmall έχει την ευρωπαϊκή αποθήκη του στην Θεσσαλονίκη το κινητό θα σου έρθει γρήγορα αλλά με παραπάνω τιμή περίπου 30€
alexis.z Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γλυτωνω ομως το τελωνειό να ειναι δλδ σαν ευρωπαϊκό ;
praktoras111 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ρε παιδια αλλα πως τους πληρωνουμε ?? Μονο Western Union?? Επισης μπορω να τους πω να φερουν το κινητο στο EU Warehouse και μετα να μου το στειλουν?
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα με PayPal να πληρώσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν δεν υπάρχει στην αποθήκη τους εδώ δεν γνωρίζω αν μπορείς να ζητήσεις να στο φέρουν.
alexis.z Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 γνωριζει καποιος σε ποιο σαιτ να μπω για να βαλω το traking number για να δω που ειναι τα κινητα? απο vickmall το πηρα με σινγκαπουρ ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα