Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλες γιορτες απο μενα ¨) Αντε λιγο ακομα και Χριστουγεννα  :-D  

Οκαυ , θελω να αγορασω ενα κινητο γυρω στα 200 με 250 ευρω ,android ,  να εχει 13 mp καμερα , και τουλαχιστον 5mp η μπροστινη , εχω υπαρξει κατοχος Lg l9ii και ειμουν πολυ ευχαριστημενη. Λογικα παλι προς Lg θα παω , καμια ιδεα? Εχω ψαξει και αυτα ειναι μερικα που μου φαινονται καλα 

https://www.skroutz.gr/s/7932088/LG-Zero-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/7050290/Alcatel-OneTouch-Idol-3-16GB.html

και εδω λιγο πιο πανω απο budget

https://www.skroutz.gr/s/7335154/Samsung-Galaxy-S5-Neo-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+s5+neo+16gb

Αυτα ειναι ομως κατι λιγα που εχω βρει , καμια αλλη προταση?

Σας ευχαριστω  B)

Δημοσ.

Μoto x 2rd Gen

LG g3

Meizu m2 note!

Από Ελλάδα αυτές είναι κλτρες επιλογές σου πιστεύω σε αυτά τα λεφτά!

Ωραια ευχαριστω πολυ!! ( Το Lg g3 ηταν ηδη κιολας στις επιλογες μου :) )

Δημοσ.

Απλά αμα πάρεις το g3 θα σου πρότεινα να βάλεις άλλη ρομ (κατά προτίμηση cyanogen mod) για να το ευχαριστηθείς!

• Like 1
Δημοσ.

motorola Moto x κ απο εμενα.Πιστευω εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το g3 κ καλυτερη οθονη αλλα το g3 υπερτερει σε καμερα.

Το alcatel προτιμησε το σε περιπτωση που ακους πολυ μουσικη κ θες ποιοτικα ηχεια κ ακουστικα,αλλα κ στα υπολοιπα πιστευω θα σε καλυψει ..To zero το βρισκω ακριβο για snapdragon 410

• Like 1
Δημοσ.

Το zero δν αξίζει ούτε τα μισά!

Η αλήθεια είναι οτι το g3 δν το προτιμώ και λέω να το αποφύγουν αλλά για τον μέσο χρηστή είναι καλό! Αφαιρουμενη μπαταρία SD card αρκετά εξτραδακια τις LG γίνεται τηλεκοντρόλ!

Το Moto x σαφώς είναι πολύ πιο γρηογορο κ έχει stock android αλλά αυτό θα το εκτιμήσει ο λίγο πιο geek !

Ο φίλος από πάνω για να σκέφτεται το LG zero δν νμζω να είναι geek κ να πολυασχολητε(δεν το λέω για κακό για να σε προσβάλω έτσι μν με φας:/ ) οποτε πιστεύω θα εκτιμήσει παραπάνω τα έξτρα του g3 από το pure android!

• Like 1
Δημοσ.

Το zero δν αξίζει ούτε τα μισά!

Η αλήθεια είναι οτι το g3 δν το προτιμώ και λέω να το αποφύγουν αλλά για τον μέσο χρηστή είναι καλό! Αφαιρουμενη μπαταρία SD card αρκετά εξτραδακια τις LG γίνεται τηλεκοντρόλ!

Το Moto x σαφώς είναι πολύ πιο γρηογορο κ έχει stock android αλλά αυτό θα το εκτιμήσει ο λίγο πιο geek !

Ο φίλος από πάνω για να σκέφτεται το LG zero δν νμζω να είναι geek κ να πολυασχολητε(δεν το λέω για κακό για να σε προσβάλω έτσι μν με φας:/ ) οποτε πιστεύω θα εκτιμήσει παραπάνω τα έξτρα του g3 από το pure android!

Χαχα καλε αφου δεν ασχολουμε καθολου :P Ειμαι ασχετη σε τετεια θεματα , λιγα πραγματα οποτε  :-) και πιο πολυ με τραβαει το g3 παρα το moto να λεω την αληθεια .. αφου εχει και καλυτερη καμερα... κανα samsung συμφερει?

motorola Moto x κ απο εμενα.Πιστευω εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το g3 κ καλυτερη οθονη αλλα το g3 υπερτερει σε καμερα.

Το alcatel προτιμησε το σε περιπτωση που ακους πολυ μουσικη κ θες ποιοτικα ηχεια κ ακουστικα,αλλα κ στα υπολοιπα πιστευω θα σε καλυψει ..To zero το βρισκω ακριβο για snapdragon 410

Το "υπερτερει σε καμερα" με παει πιο πολυ προς τα εκει

Δημοσ.

xiaomi note3

meizu mx4

Από Ελλάδα είναι από ότι κατάλαβα και αμα δν ασχολητε η κοπέλα μάλλον δν είναι για αυτήν τέτοια κινητά!

Οι κινέζοι δν είναι για όλους!

Έχει και κλτρη κάμερα και μπαταρία από το Moto x και καλή σελφι οποτε πάρτι ειδικά σε ένα χρυσό πιστεύω είναι ότι πρπει για κοπέλα!

Τα Samsung αμα δν βάλεις το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά δν περνεις αξιόλογο! Note 4 /s6 και πάνω αμα θες ναι αλλά μιλάμε για 400+ ευρώ οποτε άστο..

Δημοσ.

Το flex 2 το εχεις δει;;Πολυ καλη καμερα,ιδιαιτερος σχεδιασμος κ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του.Ριξε μια ματια στο e-shop,το εχει 300ευρω..ΤΟ samsung s5 neo πιστευω δεν αξιζει,μην το κοιτας..ΤΟ huawei p8 στα 330;;ξεφευγουμε μηπως;;

Δημοσ.

Από Ελλάδα είναι από ότι κατάλαβα και αμα δν ασχολητε η κοπέλα μάλλον δν είναι για αυτήν τέτοια κινητά!

Οι κινέζοι δν είναι για όλους!

Έχει και κλτρη κάμερα και μπαταρία από το Moto x και καλή σελφι οποτε πάρτι ειδικά σε ένα χρυσό πιστεύω είναι ότι πρπει για κοπέλα!

Τα Samsung αμα δν βάλεις το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά δν περνεις αξιόλογο! Note 4 /s6 και πάνω αμα θες ναι αλλά μιλάμε για 400+ ευρώ οποτε άστο..

Η σελφι δεν με ενδιαφερει τοσο , η πισω καμερα ειναι καλη ετσι? Οκ οχι samsung λοιπον 

ευχαριστω για την βοηθεια :)

Το flex 2 το εχεις δει;;Πολυ καλη καμερα,ιδιαιτερος σχεδιασμος κ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του.Ριξε μια ματια στο e-shop,το εχει 300ευρω..ΤΟ samsung s5 neo πιστευω δεν αξιζει,μην το κοιτας..ΤΟ huawei p8 στα 330;;ξεφευγουμε μηπως;;

Ναι το εχω δει και το flex 2 και ειναι στις επιλογες μου . Τωρα 330 παραπαει ...ακομα και το 300 ειναι παραπανω απο Budget Που τοπ ειναι 250 , εκτος αν ειναι κατι το τελειο 

Δημοσ.

Το Samsung Galaxy J5, το έχει η κοπέλα μου και είναι υπεραξιόπιστο σε κάθε τομέα. Οπότε εδώ κάνεις μια εξαίρεση, μιας και είναι από τα αξιόπιστα mid-range της Samsung. Επίσης, πολύ καλό smartphone σε αυτά τα χρήματα, είναι το Motorola Moto G 3rd GEN. Το Moto X 2nd GEN, το είχα πριν ένα περίπου χρόνο και έχω μόνο καλές εντυπώσεις. Αυτές είναι οι κύριες επιλογές που συστήνω προσωπικά. Βέβαια, υπάρχει και η αγορά της Κίνας, που είναι μια εξίσου αξιόπιστη λύση. 

• Like 2
Δημοσ.

to meizu mx4 εχει 20,7 megapixel καμερα... τι να λεμε...

Ρε φίλε και εγώ ειμαι υπέρ τον κινέζων αλλά είναι άσχετη όπως λέει πως θα περάσει ιντερνστιοναλ ρομ?

Δεν είναι για όλους οι κινέζοι κλτρα Ελληνικό!

Η Moto x η g3 σε αυτά τα λεφτά και αμα αναιβει τι g flex 2!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...