LarSon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ο ξάδερφος μου έχει ένα LapTop και μάλλον κάηκε ο φορτιστής γιατί μυρίζει καμένο .....έτσι μου είπε...την μπαταριά την σκότωσε από τον πρώτο μήνα που αγόρασε το LapTop επειδή το είχε όλη μέρα στην πρίζα........τώρα επειδή δεν ξέρω και τόσο καλά από φορτιστές και από τι βύσμα είναι το καθένα...μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανα φορτιστή αλλά και αν δεν βαριέστε να μου εξηγήσετε πιες είναι οι διάφορες τους γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα από φορτιστές LapTop...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θας πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών με το λαπτοπ και το φορτιστή για να σου δώσουν έναν αντίστοιχο. Αν βρεις τον αυθεντικό σε καλή τιμή αγορασε τον.
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λέει ο φίλος. Αν θες να παραγγείλεις πρέπει να πάρεις έναν στα ίδια ή περισσότερα watt και στα ίδια volt. Επίσης, η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα σε ένα μήνα επειδή είναι στο ρεύμα στο συνέχεια, κάτι άλλο έγινε.
LarSon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 θα του έλεγα να πάρει από το skroutz αλλά δεν ξέρω πως λέγετε ακριβώς αυτό το βύσμα....πλαίσιο media κωτσοβολο λέτε να έχει?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις επι-τόπου να σιγουρευτείς ότι δουλέυει σωστά, παρά να πάρεις 'γουρούνι στο σακι' και να το εποιστρέφεις μετά. Αν πας πλαίσιο ΜΗΝ πάρεις φορτιστη turbo-x, θα κλαις και τα λεφτα και το λαπτοπ.
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι αν έχει όντως καεί ο φορτιστής ή θα τον αγοράσετε τζάμπα; Αν έχεις ένα πολύμετρο μπορείς να τον μετρήσεις για να σιγουρευτείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε πρώτα αυτό που λέει ο Zio. Το 'καμένο' μύρισε απτο λαπτοπ ή τον φορτιστή?
LarSon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 λέει επειδή έχει πρόβλημα η μπαταρία του δεν την είχε καν μέσα πάντα λέει το laptop ήταν στην πρίζα.....μετά εκεί που κάθομαι στο ίντερνετ λέει ότι αποσυνδέθηκε ο φορτιστής και μετά από 2sec το laptop έκλεισε......θα πάει να κοιτάξει λέει τώρα για φορτιστή σε κανα κατάστημα.....θα σας ενημερώσω για το τι έφταιγε... 1
ice25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλά πάνε δες πρώτα αν δουλεύει ο φορτιστής με κάποιο πολυμετρο. ..στον 1 μήνα χαλασμένη μπαταρία δεν μου κάθετε καλά...κάτι άλλο πρέπει να παίζει
LarSon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 βρήκαμε από γνωστό που έχει ίδιο laptop για να δοκιμάσουμε τελικά ήταν ο φορτιστής. τώρα με την μπαταρία δεν ξέρω τι θα κάνει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα και στις αγγελιες θα βρεις ανετα με 15-20 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα