Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ξάδερφος μου έχει ένα LapTop και μάλλον κάηκε ο φορτιστής γιατί μυρίζει καμένο .....έτσι μου είπε...την μπαταριά την σκότωσε από τον πρώτο μήνα που αγόρασε το LapTop επειδή το είχε όλη μέρα στην πρίζα........τώρα επειδή δεν ξέρω και τόσο καλά από φορτιστές και από τι βύσμα είναι το καθένα...μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανα φορτιστή αλλά και αν δεν βαριέστε να μου εξηγήσετε πιες είναι οι διάφορες τους γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα από φορτιστές LapTop...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Δημοσ.

Θας πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών με το λαπτοπ και το φορτιστή για να σου δώσουν έναν αντίστοιχο. Αν βρεις τον αυθεντικό σε καλή τιμή αγορασε τον.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος. Αν θες να παραγγείλεις πρέπει να πάρεις έναν στα ίδια ή περισσότερα watt και στα ίδια volt. Επίσης, η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα σε ένα μήνα επειδή είναι στο ρεύμα στο συνέχεια, κάτι άλλο έγινε.

Δημοσ.

θα του έλεγα να πάρει από το skroutz αλλά δεν ξέρω πως λέγετε ακριβώς αυτό το βύσμα....πλαίσιο media κωτσοβολο λέτε να έχει? 

Δημοσ.

Έχουν. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις επι-τόπου να σιγουρευτείς ότι δουλέυει σωστά, παρά να πάρεις 'γουρούνι στο σακι' και να το εποιστρέφεις μετά. Αν πας πλαίσιο ΜΗΝ πάρεις φορτιστη turbo-x, θα κλαις και τα λεφτα και το λαπτοπ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν έχει όντως καεί ο φορτιστής ή θα τον αγοράσετε τζάμπα; Αν έχεις ένα πολύμετρο μπορείς να τον μετρήσεις για να σιγουρευτείς.

Δημοσ.

Κάνε πρώτα αυτό που λέει ο Zio. Το 'καμένο' μύρισε απτο λαπτοπ ή τον φορτιστή?

Δημοσ.

λέει επειδή έχει πρόβλημα η μπαταρία του δεν την είχε καν μέσα πάντα λέει το laptop ήταν στην πρίζα.....μετά εκεί που κάθομαι στο ίντερνετ λέει ότι αποσυνδέθηκε ο φορτιστής και μετά από 2sec το laptop έκλεισε......θα πάει να κοιτάξει λέει τώρα για φορτιστή σε κανα κατάστημα.....θα σας ενημερώσω για το τι έφταιγε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πάνε δες πρώτα αν δουλεύει ο φορτιστής με κάποιο πολυμετρο. ..στον 1 μήνα χαλασμένη μπαταρία δεν μου κάθετε καλά...κάτι άλλο πρέπει να παίζει

Δημοσ.

βρήκαμε από γνωστό που έχει ίδιο laptop για να δοκιμάσουμε τελικά ήταν ο φορτιστής. τώρα με την μπαταρία δεν ξέρω τι θα κάνει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...