Codez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια πως θα μπορουσα να ζεστανω ενα χωρο 40 τ.μ οικονομικα να μην καιει και πολυ? ο χωρος ειναι κουζινα σαλονι και δεν υπαρχει καποια πορτα που να κλεινει τους 2 χωρους. Εχω ενα θερμοπομπο αλλα δεν κανει κατι.... ειναι για μικροτερα δωματια ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Με κλιματιστικό θα έλεγα (αν υποθέσουμε ότι έχεις αποκλείσει το καλοριφέρ)
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 O καλύτερος (και πιο υγιεινός) είναι προφανώς το καλοριφέρ, ο φθηνότερος το κλιματιστικό. 1
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ένα inverter είναι η οικονομικοτερη λύση.
xpapias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 O καλύτερος (και πιο υγιεινός) είναι προφανώς το καλοριφέρ, ο φθηνότερος το κλιματιστικό. Αυτο ακριβώς νομίζω και εγώ.
Wspr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Με αυτο εχω σωθει...Η καλυτερη αγορα που εκανα φετος...
Codez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ ελεγα μηπως υπηρχε καποιος θερμοπομπος που να μπορει να τα καλυψει αυτα..... τα τ.μ γιατι για τα αλλα που ειπατε ειναι λιγο δυσκολο
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δες και για καμιά σόμπα υγραερίιου, είναι σχετικά οικονομικές σε αγορά και χρήση 1
φραμπάλα Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενα κλιματιστικο να δουλευει συνεχεια ειναι οικονομικο; σοβαρα; τι ρευμα πληρωνετε; 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενα κλιματιστικο να δουλευει συνεχεια ειναι οικονομικο; σοβαρα; τι ρευμα πληρωνετε; Θα συμφωνήσω, άσε που μόλις κλείσεις το κλιματιστικό στιγμιαία παγώνουν τα πάντα σαν να μη το είχες ανοίξει ποτέ... 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενα κλιματιστικο να δουλευει συνεχεια ειναι οικονομικο; σοβαρα; τι ρευμα πληρωνετε; Δεν δουλεύει συνέχεια εκτός αν το έχεις ρυθμίσει πολύ ψηλά!
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενα κλιματιστικο να δουλευει συνεχεια ειναι οικονομικο; σοβαρα; τι ρευμα πληρωνετε; Όταν πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία σβήνει. Σαφώς αν έξω έχει -10 και συ το χεις βάλει στους 30 δε θα σβήσει ποτέ αλλά σε μια φυσιολογική θερμοκρασία δε δουλεύει συνεχώς. Μετά πας σε ξυλόσομπα ως οικονομική εναλλακτική.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ενα κλιματιστικο να δουλευει συνεχεια ειναι οικονομικο; σοβαρα; τι ρευμα πληρωνετε; Καλό είναι αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα να μην πετάς τσιτάτα και καραμέλες. Για βάζε εσύ τα καλοριφέρ με το πετρέλαιο να δουλεύουν συνεχώς και θα σου πω εγώ πόσο θα πληρώσεις σε σχέση με το κλιματιστικό. Για να ρωτάει ο άνθρωπος πως να ζεστάνει τον χώρο πάει να πει οτι δεν θα ανάψει καλοριφέρ. Ας βάλει ένα κλιματιστικό να ξεμπερδεύει. Με θερμοπομπούς και θερμάστρες πετρελαίου χάνει τον χρόνο του, και είναι και πανάκριβες, 270ευρώ για θερμάστρα πετρελαίου 2-11 kBTU όταν με ένα 9αρι inverter θα πληρώνεις πολύ λιγότερα, γελάνε και οι πέτρες.
xpapias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να πάρει ένα καλοριφέρ λαδιού και να ρυθμίσει το θερμοστάτη. Είμαι βέβαιος ότι ένα Inverter καιει λιγότερο ρεύμα. Αλλά η ζέστη του καλοριφέρ δεν έχει καμία σχέση. Και η αρχική επένδυση για το inverter είναι πολύ μεγαλύτερη βέβαια.
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να πάρει ένα καλοριφέρ λαδιού και να ρυθμίσει το θερμοστάτη. Είμαι βέβαιος ότι ένα Inverter καιει λιγότερο ρεύμα. Αλλά η ζέστη του καλοριφέρ δεν έχει καμία σχέση. Και η αρχική επένδυση για το inverter είναι πολύ μεγαλύτερη βέβαια. Έχει και το συν ότι σου μένει και για το καλοκαίρι όμως! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα