Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω, σίγουρα δεν είναι η λύση για θέρμανση ολόκληρου χώρου 40 τμ, αλλά μόλις διάβασα για το egloo.

*ινφο εδω
01-600x600.jpg
Φαίνεται ενδιαφέρον για *τοπική* ενίσχυση... εδώ πχ για κάποιο λόγο κλείνουν την θέρμανση - αν και ατομική - από τα κεντρικά το βράδυ και επειδή την έχω δει νυχτοπούλι τελευταία με το thesis το σκέφτομαι όντως σοβαρά σαν ενίσχυση στο γραφείο.

Επεξ/σία από Garnele
Δημοσ.

Ξέρω, σίγουρα δεν είναι η λύση για θέρμανση ολόκληρου χώρου 40 τμ, αλλά μόλις διάβασα για το egloo.

*ινφο εδω

01-600x600.jpg

Φαίνεται ενδιαφέρον για *τοπική* ενίσχυση... εδώ πχ για κάποιο λόγο κλείνουν την θέρμανση - αν και ατομική - από τα κεντρικά το βράδυ και επειδή την έχω δει νυχτοπούλι τελευταία με το thesis το σκέφτομαι όντως σοβαρά σαν ενίσχυση στο γραφείο.

Κυκλοφορούν κάτι τέτοιες πατέντες με κεριά και πήλινες γλάστρες...νομίζω δεν κάνουν και πολλά. Ψάξτο (ή δοκίμασέ το) πριν δώσεις λεφτά γι'αυτό

Δημοσ.

Κυκλοφορούν κάτι τέτοιες πατέντες με κεριά και πήλινες γλάστρες...νομίζω δεν κάνουν και πολλά. Ψάξτο (ή δοκίμασέ το) πριν δώσεις λεφτά γι'αυτό

^This

Καλό το design, το χειροποίητο, το laser printing κτλ. Αλλά 70 ευρώ για κάτι που μπορείς να φτιάξεις με 5, μου φαίνεται too much

(εκτός αν το φυσάς το χρήμα ή σου αρέσουν οι gadgetιές)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια πως θα μπορουσα να ζεστανω ενα χωρο 40 τ.μ οικονομικα να μην καιει και πολυ? 

ο χωρος ειναι κουζινα σαλονι και δεν υπαρχει καποια πορτα που να κλεινει τους 2 χωρους. Εχω ενα θερμοπομπο αλλα δεν κανει κατι.... ειναι για μικροτερα δωματια 

ευχαριστω

Κλιματιστικο και θα κοιταξεις να μην ξεπαιρνας τους 20 βαθμους...

Σομπα υγραεριου αλλα να σου γεμιζουν την φιαλη....!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...