Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, πριν από λίγο μου ήρθε ειδοποίηση στο facebook ότι κάποιος φίλος μου απάντησε σε ένα σχόλιο στο οποίο έχω προστεθεί με ετικέτα.

Ευτυχώς το antivirus μπλόκαρε τον ιό.

• Like 1
Δημοσ.

Μου τόκανε και εμένα πριν λίγο.

Τι ιός είναι όμως? Δεν μου έβγαλε κάτι το αντιβάιρους. Μπήκα στο σάιτ αλλά δεν βρήκα το υποτιθέμενο σχόλιο. Ο ιός είναι μέσα στο σάιτ? Να ψαχτώ αν είναι γιατί μπήκα

Δημοσ.

Αφού μπήκες κάνε μια σάρωση το pc σου για ιούς καλύτερα 

μου ήρθαν 2 ακόμη ειδοποιήσεις από το ίδιο άτομο ότι και καλά απάντησε στο σχόλιο κλπ.. και ο ίδιος σχολίασε ότι έχει ιό και δεν σχολιάζει ο ίδιος, άρα λογικά κάτι πάτησε και έφυγαν μαζικά ειδοποιήσεις σε φίλους του.

Δημοσ.

nod32 (εχω το endpoint security της eset)...

δεν σε κάνανε.. απλά το γράφει έτσι για να ψαρώσεις

Η ειδοποίηση από το fb δεν ερχεται;;;

Δημοσ.

Και σε εμενα εγινε αυτο απο το κινητο ομως(Android) οπου με κατευθυνε αυτοματα σε 2-3 άλλα σαιτ.

Δεν εχω καποιο αντιιικο στο κινητο τηλεφωνο(Android λειτουργικο) ομως. Πρεπει να κανω κατι τωρα? (Ειμαι παντελως ασχετος απο κινητα.)

Δημοσ.

Και σε εμένα έτυχε (ειδοποίησε για σχόλιο-απαντηση σε post όπου έχει γίνει tag).

Αν δεν πατάς μετά σε κάτι για να κατέβει κάποια εφαρμογή δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το έχω και εγώ απορία όμως πώς ήρθε τέτοια ειδοποίηση. Δεν το πεόσεξα και πολύ γιατί και εγώ απο κινητό ήμουν και απλά το έσβησα, και όταν ήρθα απο υπολογιστή είχε εξαφανιστεί η ειδοποίηση.

Δημοσ.

και εγω πατησα αλλα δεν κατεβασα το plugin που λεει οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι δεν ειναι? πρεπει να κατεβασεις λογικα την παπαρια που σου λεει για να δεις και καλα το βιντεο ωστε να κολλησεις ιο

Δημοσ.

Ναι. Όχι οτι δεν υπάρχουν περιπτώσεις που μολύνεσαι χωρίς να πατήσεις κάτι (απο υπολογιστή εννοούμε, μέσω exploit σε java, flash player, browser), αλλά δεν είναι η σύνηθης περίπτωση κατά την οποία σου ζητάει να κατεβάσεις κάτι.

Για όποιον αισθάνεται ανασφάλεια, ένα σκανάρισμα με malwarebytes και hitmanpro (χωρις install) αρκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...