Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω έρθει μια βόλτα στην πρωτεύουσα και παρατηρώ ότι το μετρό στην στάση της Εθνικής άμυνας περιμένει παραπάνω ωρα έχει ιδέα κανεις γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Να πάρεις το τρένο για Πειραια και στο Φάληρο κάνει παραπάνω καθυστέρηση. Έχει να κάνει με ενεργειακό τρίγωνο μεταξύ Φάληρο, Εθνική άμυνα και Ακρόπολη

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί αλλάζουν οι μηχανοδηγοί στην Εθνική άμυνα.

Έχθες πάντως μου έκανε εντύπωση πως από σύνταγμα να πάω εθνική άμυνα έκανε μόλις 9 λεπτά. Βιαζόνταν να σχολάσει :P

• Like 1
Δημοσ.

ο σταθμος προσπαθει να προσαρμοστει στην ιδια ταχυτητα με την δουλεια ταχυτητας των υπουργειων απο πανω γιαυτο

• Like 4
Δημοσ.

Κάτω απο τον σταθμό λειτουργεί κλιμάκιο της ΕΥΠ , είναι γνωστό χρόνια τώρα.

Το σύστημά τους που λέγεται ΣΥΚΛΠ , (Συστημα Υποκλοπών Και Λοιπών Παρακολουθήσεων) , λειτουργεί στους 150 ΗΖ , το οπίο

δημιουργεί σύγχυση στο σύστημα του Μετρο

• Like 1
Δημοσ.

αληθεύουν εννοείται όλα. καταρχάς θα ήθελα να κάνω μία αναφορά ώς πρός αυτό που ακούστικε για το τρίγωνο εθνική άμυνα-φάληρο-ακρόπολη. το φαινόμαι απο τα ποιό παλαιά χρόνια έχει απασχολήσει πολλάκις τους ερευνητές. εικασίες πολλές γύρω απο το θέμα. το σίγουρο είναι οτι πάνω απο το συγκεκριμένο σημείο δέν πετάει τίποτα.

έλληνες ερευνητές έχουν εδώ και χρόνια ζητήσει την συνδρομή ερευνητών που συμετείχαν και στις έρευνες του τριγώνου των βερμούδων χωρίς κάποια ανταπόκριση.

όσων αφορά τα γραφεία της ε.υ.π πράγματι υπάρχει ένας μυστικός χώρος απο κάτω και πάλι οι εικασίες πολλές αλλά λίγα γνωρίζουμε. σκεφτείτε το κάτι σάν την area 51 της αμερικής.

προσωπικά θέλω να μείνω απέξω απο την συγκεκριμένη κουβέντα μιάς και θίγοντε πράγματα που δέν πρέπει να ζυζητιούντε σε δημόσιο διάλογο. το τελευταίο που θέλω είναι να μου χτυπήσουν νύχτα την πόρτα μαυροσακάκιδες.....

καλή συνέχεια απο εμένα και προσέχτε παρακαλώ τί γράφετε. μας παρακολουθούν και το ξέρετε

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει και πόρτα στο σταθμό για να κατέβεις απευθείας στα γραφεία της ευπ.Απλα πρέπει να ξέρεις τον κωδικό για να μπεις στο ασανσέρ.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ο βασιλης 33 λεει να προσεχουμε τι γραφουμε. Οταν ο ιδιος δεν προσεχει. Τα ξαναγραφεις λιγο με σωστο συντακτικο και ορθογραφια για να καταλαβω καποια πραγματα;

• Like 1
Δημοσ.

Λυπαμαι ειμαι αγραμματος βλεπεις δεν ειχαμε ολοι την δικη σου ευκαιρια να σπουδασουμε και ετσι εμεινα ξυλο απελεκιτο. να φανταστεις υπογραφω με σταυρο.

αν παλι σε ενοχλει αισθητικα μπορεις απλα να σταματησεις να παρακολουθεις το εν λογο θεμα η να μου κανεις μηνυση.

παντως ντροπη που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που προσβαλουν συνανθρωπους που δεν.ειχαν ισες ευκαιριες με αυτους. Λυπαμαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...