christos_0b Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερρα , ψαχνω να αγορασω κανα κινεζοsmartphone στα 60-80 ευρω (με καμια θηκ/ζελατινα μαζι). Ειμαι πολυ ασχετος με τα κινητα tbh οποτε θελω προτασεις. Εως τωρα η ποιο σοβαρη προταση που εχω δει φενεται το DooGee x5 / x5-pro , υπαρχει τιποτα καλυτερο απο specs/rom η απο support/αναβαθμησεις ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το Χ5 είναι αρκετά αξιόπιστο στο budget που έχεις. Αγόρασα το απλό για τη γυναίκα μου, για απλή χρήση, και είναι απροβλημάτιστο. Μόλις το ανοίξεις κάνει αναβάθμιση και στο νήμα του στο myphone υπάρχουν πολλά που ενδιαφέρουν τους κατόχους του. Η τιμή του έχει πέσει σε σχέση με την αρχική.
newsformobiles Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το Doogee είναι μια καλή πρόταση. Κοίτα στο kimovil.com για μαγαζί, απλώς να ξέρεις ότι το πιο φθηνό δεν είναι πάντα και το πιο αξιόπιστο
tolious Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 To Doogee Χ5 που προτείνουν και τα παιδιά πιο πάνω είναι ψιλο- αξιόπιστη λύση ακριβότερο αλλά καλύτερο σε specs το Cubot X12 Για αξιόπιστα κινεζοσίτε προτείνω το http://www.vickmall.com/ και το http://www.to2c.com/ έχω κάνει πάρα πολλές αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
christos_0b Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Και το Cubot X12 καλο δειχνει αν και το 1gb ram δεν ειναι λιγο πλεον ? Επειδη η αγορα θα γινει μεσα στις επομενες 2 μερες ,εως τωρα ειμαι αναμεσα στα Site: DooGeex5 pro [/link] Site: Cubotx12 Ειναι τα μαγαζια αυτα αξιοπιστα καθολου ?Να μειωθει το ρισκο οσο γινεται
newsformobiles Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πιο πολύ καλά λόγια διαβάζω δίπλα για το banggood. Όχι ότι το πρώτο δεν είναι καλό...
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αγόρασα το Χ5 (απλό και όχι pro) από το everbuying και το παρέλαβα σε 16 ημερολογιακές μέρες από την αποστολή του. Πολλοί αγόρασαν το απλό και το pro από το vickmall, όπως φαίνεται στα αντίστοιχα νήματα του myphone. Σε κάθε περίπτωση, μην το περιμένεις πριν από την Πρωτοχρονιά.
christos_0b Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αγόρασα το Χ5 (απλό και όχι pro) από το everbuying και το παρέλαβα σε 16 ημερολογιακές μέρες από την αποστολή του. Πολλοί αγόρασαν το απλό και το pro από το vickmall, όπως φαίνεται στα αντίστοιχα νήματα του myphone. Σε κάθε περίπτωση, μην το περιμένεις πριν από την Πρωτοχρονιά. Καλα , ανοιξα ενα θεμα και στο myphone , ετσι για το γαμωτο , το φανταζομαι οτι θα αργησει γενικα οτι και αν παρω , αλλα το everbuying ειναι Out of stock στα x5 pro (ενας φιλος το πηρε απο εκει στα 69) , βλεπω και το bluboo XFire πλεον και στην τελικη παιρνω το το απλο X5 να τελειωνω αν και το banggood δινει και δωρακια μαζι με το cubot x12 αν ειναι να παω σε κατι με 1gb ram , θα διαλεξω ενα στην τυχη μου φενεται να τελειωνω
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το αγόρασα από το συγκεκριμένο επειδή είχα πόντους (εγγραφή κλπ) και μου κόστισε $42.75 Όλα υπολογίζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα