chrislacl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέος στο χώρο του web design και θέλω να δημιουργήσω το πρώτο μου blog. Έχω γνώσεις wordpress οπότε θα το υλοποιήσω εκεί. Τα ερωτήματα μου έχουν ως θέμα το hosting. Μιας και είμαι πρωτάρης θα ακουστούν αυτονόητα ίσως και γελοία αλλά χωρίς απαντήσεις δεν θέλω να προχωρήσω. Αρχικά, έχω ψάξει για hosting και είδα και ελληνικές εταιρίες, όπως η cretaforce που και εδω στο insomnia βλέπω είναι στις δημοφιλείς , αλλά και ξένες όπως η hostgator . Τείνω προς την Hostgator διότι το πάνελ που προσφέρει θεωρώ πως είναι πολύ βοηθητικό για μένα μιας και ξεκινάω τωρα . Οι ερωτήσεις που έχω είναι 2: 1) Αν θα έχω μεγάλο delay στη φόρτωση της σελίδας μιας και είναι μακρια οι σερβερς; 2) ( Ίσως και η πιο " γελοία " ) Ουσιαστικά το blog που θα φτιάξω εγώ αποθηκευεταί στους servers της εταιρίας που μου δίνει host, οπότε δεν χρειάζεται εγω να έχω 24/7 το pc μου ανοιχτό και να τρέχω πχ apache ώστε το blog να είναι online έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
lion2486 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 1) Αν θα έχω μεγάλο delay στη φόρτωση της σελίδας μιας και είναι μακρια οι σερβερς; Ναι, θα είναι σχετικά μεγάλο αλλά δεν χάνεις κάτι τρομερό. 2) ( Ίσως και η πιο " γελοία " ) Ουσιαστικά το blog που θα φτιάξω εγώ αποθηκευεταί στους servers της εταιρίας που μου δίνει host, οπότε δεν χρειάζεται εγω να έχω 24/7 το pc μου ανοιχτό και να τρέχω πχ apache ώστε το blog να είναι online έτσι; Προφανώς, αλλιώς γιατί να νοίκιαζες τον χώρο; Αν το κάνεις από το pc σου στην ουσία το κάνεις "server", δεν το προτείνω για κάτι σταθερό όπως ένα προσωπικό blog.
chrislacl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς, αλλιώς γιατί να νοίκιαζες τον χώρο; Αν το κάνεις από το pc σου στην ουσία το κάνεις "server", δεν το προτείνω για κάτι σταθερό όπως ένα προσωπικό blog. Το φανταζόμουν απλα λογω απειριας ηθελα να καλυψω και αυτη την εκδοχη για να ειμαι σιγουρος , σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου.
Glarobats Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εάν θες, δες την δικιά μου ιστοσελίδα που είναι στην godaddy για να δεις το delay. Αμερική οι σερβερ. Γενικά πρέπει να έχεις μικρό όγκο στις εικόνες και μικρό όγκο γενικά στην ιστοσελίδα. Meleniro.gr Εγώ πάντως θα την μεταφέρω στην Ελλάδα γιατί τελικά οι ετήσιες τιμές για ανανέωση είναι ίδιες με το εξωτερικό οπότε δεν χάνω τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα