Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, θα αγοράσω από εδώ ένα lg flex 2 αλλά κάπου είδα ότι κάποιος άλλος ζητούσε το ίδιο κινητό λέγοντας ότι ψάχνει την παρτίδα 510 η όποια άλλη δεν είχε πρόβλημα στην οθόνη με το ασπρο και το γκρι !

ξέρει κανείς τι εννοούσε και τι πρόβλημα ειναι αυτό ακριβώς???? και αν υπάρχει τέτοιο πράγμα πως μπορώ να ελενξω οτι το κινητό που θα πάρω δεν ειναι προβληματικό ! αν φυσικά υφίσταται όντως πρόβλημα και δεν ειναι απλά μια ιδέα !!

Δημοσ.

Για μενα προσωπικα δεν αξιζει το εν λογω κινητο πλεον καθως εφτασε σε χρηματα με το ανωτερο p8. Πολλα τα προβληματα με οθονη και υπερθερμανση το κινητο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

ανώτερο P8 ?????????????????

Aμα κοιτας τι γραφει στο χαρτι οχι δν ειναι!

Αμα δεις ομως ολο το πακετο και δουλεψεις και τα 2 κινητα θα το καταλαβεις!

Δημοσ.

Εννοείται είναι ανώτερο το P8.Αν εξαιρέσουμε το υψηλό SAR,το P8 είναι μάλλον το καλύτερο all-around κινητό που υπάρχει <500€.

Δημοσ.

Εννοείται είναι ανώτερο το P8.Αν εξαιρέσουμε το υψηλό SAR,το P8 είναι μάλλον το καλύτερο all-around κινητό που υπάρχει <500€.

Εγώ πάλι θεωρώ το S6. Προσωπική άποψη του καθενός. Το SAR αλήθεια, τι τον ενδιαφέρει? Συμφωνώ πάντως κι εγώ ότι το P8 είναι ανώτερο από το G Flex 2.
Δημοσ.

Εγώ πάλι θεωρώ το S6. Προσωπική άποψη του καθενός. Το SAR αλήθεια, τι τον ενδιαφέρει? Συμφωνώ πάντως κι εγώ ότι το P8 είναι ανώτερο από το G Flex 2.

Οταν θεωρουμε κατι καλυτερο οπως πχ στην περιπτωση του p8 προφανως και μιλαμε στα χρηματα του.Το s6 ναι μεν ειναι πολυ καλο αλλα κοστιζει και 100ευρω παραπανω,που δεν τα λες και λιγα.

Δημοσ.

Οταν θεωρουμε κατι καλυτερο οπως πχ στην περιπτωση του p8 προφανως και μιλαμε στα χρηματα του.Το s6 ναι μεν ειναι πολυ καλο αλλα κοστιζει και 100ευρω παραπανω,που δεν τα λες και λιγα.

Επειδή είπε ότι το P8 είναι το καλύτερο <500€. Έτσι κι εγώ είπα ότι είναι το S6. Σε αυτήν την τιμή όντως το P8 είναι το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...