Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ειπε ο λογιστης να μην βαλω καθολου ταμειακη, αλλα μονο προγραμμα στον υπολογιστη που να εκδιδει τιμολογια και αποδειξεις.

Το προγραμμα θα το βαλω ετσι και αλλιως μιας και χρειαζεται να κοβω τιμολογια σε επαγγελματιες.

Εχω ενστασεις αν θα με βολεψει στο θεμα της εκδοσης λιανικων αποδειξεων.

Δηλαδη ερχεται π.χ. καποιος και αγοραζει καποια ψιλοπραγματα (οχι επαγγελματιας)

Ειναι ευχρηστο ενα τετοιο προγραμμα για εκδοση αποδειξης ή χρειαζεται παρομοια διαδικασια οπως τα τιμολογια, δηλαδη στοιχεια πελατη, ΑΦΜ κλπ?

Γιατι ειναι ετσι η φαση που υπαρχουν αρκετοι πελατες ''ερασιτεχνες'' με μικροποσα καθως και το γεγονος οτι σε συγκεκριμενες περιοδους μπορει να πλακωσουν πολλοι τετοιοι πελατες μαζι.

Αν ο χρονος που απαιτειται για εκδοση αποδειξης ειναι παρομοιος με το τιμολογιο, αν πρεπει να ζηταω ΑΦΜ και λοιπα στοιχεια δεν νομιζω να με βολευει...

Δημοσ.

Στην λιανική το πρόγραμμα είναι δύσχρηστο, ασε την απόδειξη αν ειναι Α4 χαμός, αντιθετα στα τιμολογια ειναι αξεπέραστο γιατι το γράφεις μια φορα και μετα κανεις αναζήτηση, αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορεις να εχεις δυο συστήματα εξαρτάται βεβαια και ποσα τιμολόγια κόβεις

• Like 1
Δημοσ.

Και στο barcode πληκτρολόγείς για να εισάγεις το προϊόν στο προγραμμα, αν έχεις πχ 1000 προϊόντα απο τα οποια μερος αυτων κάθε χρονο ανανεώνεται, άστα να πάνε

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον το εψαξα λιγο με το προγραμμα.

Καταρχην αν εκδιδεις αποδειξη δεν χρειαζεται να γραφεις ΑΦΜ και λοιπα στοιχεια οπως στα τιμολογια. Αναγραφεται απλως ενα ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.

Τωρα απο εκει και περα αν χρησιμοποιησω ΜΟΝΟ το προγραμμα (χωρις να παρω ταμειακη) υπαρχει και το θεμα του κοστους των αναλωσιμων (χαρτι, μελανη)

Πιστευω ειναι μονοδρομος o εκτυπωτης ακιδων (dot matrix) γιατι στους αλλους το κοστος θα ξεφυγει. Ακομα και εκει βεβαια το κοστος των αναλωσιμων δεν συγκρινεται με αυτα της ταμειακης, αλλα ειναι σχετικα χαμηλα. Παιρνεις δηλαδη 4000 φυλλα με 25 ευρω.

http://www.paperless.gr/product_info.php?products_id=9392

Αλλα και παλι το κοστος για ενα καλο εκτυπωτη dot matrix ειναι περιπου οσο το κοστος μιας καλης ταμειακης.

Συν το γεγονος οτι η ταμειακη σου δινει πιστευω μεγαλυτερη ευκολια αν εχεις αρκετες αποδειξεις...

Εγω παντως βλεπω σαν καλυτερη λυση να παρω και ταμειακη και ενα lazer εκτυπωτη για τα τιμολογια. Νομιζω το να κοβεις αποδειξεις μεσω προγραμματος ειναι μπελας και αρκετα πιο χρονοβορο.

Δεν θα εχω βεβαια ετσι τον ελεγχο της αποθηκης που θα ειχα αν χρησιμοποιουσα μονο το προγραμμα.

Σπαζοκεφαλια...

Δημοσ.

Νεα ειναι.

Και εγω ετσι πιστευω αλλα ο λογιστης μου ομως επιμενει πως ειναι προτιμοτερο να βαλω μονο το προγραμμα. Ετσι θα εχω λεει και καλυτερο ελεγχο της αποθηκης, και ελεγχο του υπαλληλου (αν παρω) και το κοστος προς το λογιστικο γραφειο θα ειναι μικροτερο.

Δημοσ.

Έχω ένα γνωστό που χρησιμοποιεί αυτό και έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Προφανώς είναι πιο γρήγορο να επιλέγεις άμεσα τα προϊόντα, τον πελάτη και να υπολογίζει το σύνολο, παρά να τα γράφεις με το χέρι.

Edit: συγγνώμη τώρα είδα ότι το θέλεις και για λιανικές αποδείξεις και σκέφτεσαι αν βολεύει. Έχει δωρεάν demo πάντως :)

http://www.bratnet.gr/proionta-yphresies/logismiko-programmata/bratnet-software.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...