SlickNick Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οποια θεωρει οτι δεν ταιριάζει με κάποιον και δεν θέλει να ξαναβγει μαζι του ή οτι κάνει κάτι λαθος και δεν τον γουστάρει οπως μα λές και εσύ αν ειναι σωστή δεν δέχεται το κέρασμα το οποιο βεβαια πουθενα δεν ειπα οτι κερνάω. Δεν ειπα άσε κερνάω εγω.... η τύπισσα ηταν απλά κλέφτρα και καβάτζα. Καμια ζοχάδα απλα λέω τα πράγματα με το ονομά τους. Δες τα 2-3 ευρώ που πλήρωσες για τον καφέ της ως μία μικρή επένδυση για να ξεφορτωθείς μία γυναίκα που έτσι και αλλιώς δεν σου έκανε... 1
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δες τα 2-3 ευρώ που πλήρωσες για τον καφέ της ως μία μικρή επένδυση για να ξεφορτωθείς μία γυναίκα που έτσι και αλλιώς δεν σου έκανε... Παιδια δεν καταλαβατε.Δεν ειναι το προβλημα μου τα 2-3 ευρώ.Εχω χαλάσει πολυ μεγαλυτερα ποσά σε ενα βραδυ απο αυτο το αστειο ποσό για να κάνω τα κέφια μου.Απλα η συγκεκριμενη τυπισσα έδειξε ακριβως την ιδια τακτική που δειχνουν και οι απατεώνες που κάνουν τη μπινιά τους και μετα εξαφανιζονται. Για μενα η ταμπέλα της έχει κολλησει και αν ποτε την ξανασυναντήσω κάπου θα ξέρω τι μέρος του λογου ειναι.Καλοί ειμαστε μονο με τους καλους ή τους πραγματικά μετανοούντες για την απαισια συμπεριφορα τους. Αγραφος νομος δικαιοσυνης. ΥΓ Οτι αξιζει πληρώνεται φυσικά. ΥΓ2 Προφανως και μια τέτοια γυναικα δεν θα ειχε καμια τύχη μαζι μου εκτος και αν ηταν δεκτική στο στρώσιμο χαρακτήρα.
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εμένα πάντως επειδή μου αρέσουν οι ντροπαλοί άντρες πάντα πρέπει να αναλάβω εγώ το όλο θέμα... ...well, what can i do..don't do the crime if you can't do the time.... τις περισσότερες όμως φορές τους κακομαθαίνω τόσο πολύ με το να τα κάνω όλα εγώ που στο τέλος κουράζομαι και τα παρατάω σε κάποια φάση κι αυτοί κάθονται και περιμένουν στο αιώνα τον άπαντα ακούγοντας Σφακιανάκη "ένα τσιγγανάκι είπε να προσέχω θα ναι απότομος ο δρόμος και θα μας σκοτωσει ξαφνικά" το κορυφαίο όμως μου το είπε μια φορά ένας Του είχα εξηγήσει ουκ ολίγες φορές, οτι δε γίνεται έτσι... δε γίνεται να πετάς συνέχεια σε μενα το μπαλάκι, όλο εγώ να παίρνω, όλο εγώ να στέλνω μήνυμα, όλα εγώ τα πάντα και συνέχεια... εμένα, του λεώ, δε με πειράζει αλλά δε γίνεται ρε παιδί μου να πάει έτσι το θέμα... και τι μου απαντάει ε αφού δε σε πειράζει. . . και το εννοούσε, για να αποφύγει αυτός το άγχος, να το τρώω εγώ.. (στην αρχή έχει ένα άγχος η φάση... να στείλω, να μη στείλω, θα απαντήσει, δε θα απαντήσει, θα γουστάρει, δε θα γουστάρει.... ) και πραγματικά δεν είχα πρόβλημα να τον ανακουφίζω και να τρώω εγώ το άγχος, προκειμένου να μην τρώει αυτός τέτοιες φρίκες... το θέμα ¨ομως είναι ότι βλέποντάς τον τόσο φυγόπονο μου πέρασε και ο ενθουσιασμός.... . Άσε που πρέπει να περίμενε μετα και για πολυυυυυ καιρό... ενώ εγώ καθώς δεν με ειχε συνηθίσει έτσι δεν περίμενα τίποτα... and I moved on 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κοπέλα, μ' αυτά που γράφεις το συμπέρασμά μου είναι, όχι άγχος δεν είχε, αλλά δεν τον ένοιαζε κιόλας. Γνώμη μου. Άκου για να 'αποφύγει το άγχος'...
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κοπέλα, μ' αυτά που γράφεις το συμπέρασμά μου είναι, όχι άγχος δεν είχε, αλλά δεν τον ένοιαζε κιόλας. Γνώμη μου. Άκου για να 'αποφύγει το άγχος'... επειδή δεν ήσουν εσύ άσε με να ξέρω καλύτερα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχήν δεν ήθελα να σε θήξω κι αν ήταν το τωρινό σου αγόρι δεν σχολίαζα καν Κοίτα όμως τι έγραψες . και το εννοούσε, για να αποφύγει αυτός το άγχος, να το τρώω εγώ.. (στην αρχή έχει ένα άγχος η φάση... να στείλω, να μη στείλω, θα απαντήσει, δε θα απαντήσει, θα γουστάρει, δε θα γουστάρει.... ) και πραγματικά δεν είχα πρόβλημα να τον ανακουφίζω και να τρώω εγώ το άγχος, προκειμένου να μην τρώει αυτός τέτοιες φρίκες... το θέμα ¨ομως είναι ότι βλέποντάς τον τόσο φυγόπονο μου πέρασε και ο ενθουσιασμός.... . Εγώ ως τρίτος βλέπω έναν τύπο που δεν είναι ψημμένος. Ο ψημμένος δίνει στην κοπέλα να καταλάβει το ενδιαφέρον του και δεν παίζει παιχνιδάκια και διλήμματα. Οι κοπέλες μπορεί να το παίζουν αλλιώς όλο αυτό, αλλά για τύπο δύσκολα. Μη το πάρεις στραβά, εγώ μαζί σου είμαι.
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχήν δεν ήθελα να σε θήξω κι αν ήταν το τωρινό σου αγόρι δεν σχολίαζα καν Κοίτα όμως τι έγραψες Εγώ ως τρίτος βλέπω έναν τύπο που δεν είναι ψημμένος. Ο ψημμένος δίνει στην κοπέλα να καταλάβει το ενδιαφέρον του και δεν παίζει παιχνιδάκια και διλήμματα. Οι κοπέλες μπορεί να το παίζουν αλλιώς όλο αυτό, αλλά για τύπο δύσκολα. Μη το πάρεις στραβά, εγώ μαζί σου είμαι. ποιος σου ειπε ότι δεν έδειχνε ενδιαφέρον; όχι απλά ενδιαφέρον αλλά πολύ δυνατά συναισθήματα απλά έπρεπε να κάνω εγώ πάντα την πρώτη κίνηση again and again και σου ξαναλέω δεν γράφω για σένα, οπότε μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνοι μπορεί και να κάνω λάθος Ελπίζω να περάσατε καλά με το παιδί, γιατί αυτό μετράει
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πάντως υπάρχουν άνθρωποι που υψώνουν τείχη και θεωρούν ότι αν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις αξίζει να μπεις στη ζωή τους ίσως το κάνουν για να προστατευτούν, δεν ξέρω αλλά.... τα τείχη, παραμένουν τείχη κι αυτοί οχυρωμένοι 2
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω ένας αντρας που δεν μπορει να εκφρασει ουτε τα στοιχειώδη τι γκομενα να βγάλει? αμα δεν το κυνηγησει και λιγο να παρει 1-2 τηλεφωνα να πει στην άλλη ξέρεις εγω ειμαι εδω οποτε χρειαστεις να με πάρεις κτλπ εστω 1-2 βασικες κινησεις απο εκει και περα αμα η άλλη δεν ανταποκρινεται τοτε μαλλον θελει να παιξει ή να κοροιδεψει και δεν έχει σοβαρο σκοπο οποτε αποχωρουμε. Και παμε για άλλη. πάντως υπάρχουν άνθρωποι που υψώνουν τείχη και θεωρούν ότι αν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις αξίζει να μπεις στη ζωή τους ίσως το κάνουν για να προστατευτούν, δεν ξέρω αλλά.... τα τείχη, παραμένουν τείχη κι αυτοί οχυρωμένοι Εγω δεν τους κατηγορω αμα έχουν πάθει τοτε καλα κάνουν και οσο δεν βλέπουν κάτι που να τους κάνει να εμπιστευτουν συνεχιζουν να μην εμπιστεύονται. Γιατι εντάξει εσυ μας το παρουσιαζεις απο τη δικη σου πλευρά δεν έχουμε ακουσει και την δική τους αποψη. 3
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνοι μπορεί και να κάνω λάθος Ελπίζω να περάσατε καλά με το παιδί, γιατί αυτό μετράει εγώ πάντα καλά θελω να περάσω... οι άλλοι πάντα το παίρνουν πολύ στα σοβαρα and they spoil all the fun 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα είναι όταν δεν προσπαθείς, όχι όταν δεν το παίρνεις σοβαρά. Το θέλω να περνάω καλά από το 'προσπαθώ μαζί με τον άλλον να περνάω καλά', εχει διαφορά. Μία μεγάλη σχέση είχα, και οι άλλες πιο μικρές, αλλά όσο κράτησε ήταν γιατί κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε (αν και τα τελευταία 2 χρονια το γαμήσαμε και ψόφισε... Θα μπορούσαν και να έχουν παραλειφθεί, λεώ εκ των υστέρων.. πολύς εγωισμός κ από τους 2)
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πρώτα περνάς καλά αν δεν περάσεις καλά στην αρχή πότε θα περάσεις; ποιος τη γαμάει και τη σχέση; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φυσικά, η αρχή είναι πιο εύκολη γιατί υπάρχει ενθουσιασμός. Μετά τα 3 χρόνια να σε δω. Αλλά εντάξει αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση που θα κρατήσει, άλλο θέμα. Ούτε εγώ πάντα, αλλά με κείνη τη ν τύπισσα αυτό ήθελα. (και μ' αυτη που είμαι τώρα μάλλον το ίδιο ) Ηθελα μόνο να σου πω αυτά τα ζητήματα δεν πάνε με τον αυτόματο, θέλουν και πιλοτάρισμα. Άρα είναι εσύ τι κάνεις, και ο άλλος επίσης. Από μόνο του δε πάει πουθενά, ζήτημα να κρατήσει κάποιους μήνες. Πωω τώρα ψήνομαι να ανοίξω νέα θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα