Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με την επόμενη το ίδιο θα θέλεις

εγώ θέλω να περάσω καλά γιατι προς το παρόν μονο πρήξιμο έχω φαει και τίποτα άλλο

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι φυσικά, η αρχή είναι πιο εύκολη γιατί υπάρχει ενθουσιασμός. Μετά τα 3 χρόνια να σε δω.

Αλλά εντάξει αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση που θα κρατήσει, άλλο θέμα. Ούτε εγώ πάντα, αλλά με κείνη τη ν τύπισσα αυτό ήθελα.

(και μ' αυτη που είμαι τώρα μάλλον το ίδιο :-) )

Ηθελα μόνο να σου πω αυτά τα ζητήματα δεν πάνε με τον αυτόματο, θέλουν και πιλοτάρισμα. Άρα είναι εσύ τι κάνεις, και ο άλλος επίσης. Από μόνο του δε πάει πουθενά, ζήτημα να κρατήσει κάποιους μήνες.

Πωω τώρα ψήνομαι να ανοίξω νέα θέμα...

Αυτο με την υπομονη εγω δεν το καταλαβαινω πάντως. Τι υπομονη να κάνεις δηλαδη? αμα η άλλη δεν ειναι ψευτρα , αμα δεν κάνει μλκιες που σε βάζουν σε μπελάδες , αμα δεν ειναι γενικα σκάρτος χαρακτήρας γιατι να τσακωνεστε? εγω ειχα μπλεξει με μια το καλοκαιρι τα ειχαμε 1 μήνα ποτε δεν της την ειχα πει (οκ ειχαμε διαφωνησει στη κουβεντα πανω) αλλα ποτε δεν την ειχα βρισει κτλπ αυτα ειναι μλκιες να τσακωνεσαι χωρις λογο και κουραση απλα κάποιοι πιεζονται στη δουλεια ή οπου αλλου και το μεταφέρουν μετά και στη σχέση. Για μενα τα πραγματα ειναι πολυ ξεκάθαρα αμα η αλλη τσακωνεται χωρις λογο ειναι πρηξω οποτε παιρνει πουλο απο νωρις αλλιως δεν τη λεει κανεις σε κανεναν περνατε μια χαρά και ολα οκ.

Πες τη γνωμη σου σε κάτι και αμα τη βλέπεις οτι δεν το ακολουθει οκ μην της επιβληθεις αμα έχεις δικιο θα φανει οταν θα φάει το κεφάλι της. Γενικα εγω δεν ειμαι ανθρωπος που ενοχλει μονο βεβαια αν αρχισουν σοβαρα ζητηματα πχ να λεει ψεμματα η άλλη να ειναι κλέφτρα (καλη ωρα οπως το παράδειγμα που ανέφερα πριν) να ειναι φραγκοφωνιας (και αυτο με απασχολει) να βριζει να προσβάλλει να μη σέβεται κτλπ εκει θα αρχισουν τα οργανα. Και δεν ειμαι και τυπος που συγχωρει ευκολα.Αργω να εκνευριστω.

Δημοσ.

Αυτο με την υπομονη εγω δεν το καταλαβαινω πάντως. Τι υπομονη να κάνεις δηλαδη? αμα η άλλη δεν ειναι ψευτρα , αμα δεν κάνει μλκιες που σε βάζουν σε μπελάδες , αμα δεν ειναι γενικα σκάρτος χαρακτήρας γιατι να τσακωνεστε? εγω ειχα μπλεξει με μια το καλοκαιρι τα ειχαμε 1 μήνα ποτε δεν της την ειχα πει (οκ ειχαμε διαφωνησει στη κουβεντα πανω) αλλα ποτε δεν την ειχα βρισει κτλπ αυτα ειναι μλκιες να τσακωνεσαι χωρις λογο και κουραση απλα κάποιοι πιεζονται στη δουλεια ή οπου αλλου και το μεταφέρουν μετά και στη σχέση. Για μενα τα πραγματα ειναι πολυ ξεκάθαρα αμα η αλλη τσακωνεται χωρις λογο ειναι πρηξω οποτε παιρνει πουλο απο νωρις αλλιως δεν τη λεει κανεις σε κανεναν περνατε μια χαρά και ολα οκ.

ναι ρε σύ αυτό με το "δε γίνεται να μη μαλώνεις" είναι μεγάλη μούφα

και το πιπιλάνε όλη την ώρα και καλά για να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, ότι εντάξει μωρέ, φυσιολογικο είναι

ΌΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Eίχα μια σχέση πιο πιτσιρίκα, πολύ καλη σχέση, ειχαμε περάσει καλά δε λέω, αλλα στο τέλος, είχαμε αρχίσει να μαλωνουμε ολο και πιο πολύ. Δεν ξερω αν έφταιγα.. έχουν περάσει και πολλά χρόνια

του είχα πει κανα δυο φορές "ωχ όλο μαλακίες λες" κι αυτός συφιλιαζόταν μ'αυτό. Μου το είχε πει, αλλά μου χε ξαναφύγει μια μέρα και σηκώθηκε κι έφυγε και μ'αφησε στο δρόμο μόνη.

μια άλλη φορά, είχα γενέθλια και πήγα σπίτι του μαζί με την συγκάτοικό μου. Ήταν ο ξάδερφός του εκεί και είχε μαγειρεψει για να γιορτάσουμε έτσι "οικογενειακά" τα γενέθλιά μου.

Εγώ τότε έμενα σ'ενα σπίτι που ήταν μπούζι, δεν ανάβαν καλοριφέρ και ήταν κάπως εφιαλτικό... ιδίως όταν έβγαινα από το μπάνιο και τουρτούριζα μέχρι να βάλω τα ρούχα μου.

Το δικό του σπίτι ήταν πιο ζεστό και μ'άρεζε να ζεσταίνω λίγο το κοκκαλάκι μου εκεί, γι'αυτο όταν μπήκα και είδα ότι παρόλο που τα καλοριφέρ ζηματαγαν, ήταν ανοιχτες οι μπαλκονόπορτες και ο χώρος παγωμένος, απογοητεύτικα και ξενέρωσα. Κάτι του ειπα "καλά καίνε τα καλοριφέρ και έχεις ανοιχτά παράθυρα?"

δεν είπε τίποτα, κάτσαμε να φάμε, οι άλλοι σηκωσαν τα ποτήρια και μου ευχήθηκαν, αυτός τίποτα. Κανείς δεν ήξερε γιατί το έκανε αυτό, ούτε κι εγώ είχα καταλάβει τι παίζει. Περίμενα λιγο, αυτός έτρωγε κι έκανε πως δεν κατάλαβαινε,  με μια έκφραση όλο θυμό και μίσος....

Ενιωσα πολύ πληγωμένη με το ζόρι συγκρατούσα τα δάκρυά μου. και ντροπιασμένη μπροστά στους άλλους οι οποίοι δεν ήξερα καν τι συμβαινει, όπως ούτε κι εγώ.

Τελικά αποφάσισα να χωρίσουμε μια μέρα που του ζήτησα να πάμε απο ένα δρόμο κι αυτός ήθελε να πάμε απο έναν άλλον... επέμενα για λίγο και μετά σταμάτησα, έμεινα για λίγο σιωπηλή κοιτώντας τον... σκέφτηκα.... τρία χρόνια να κάτσουμε εδώ δε θα υποχωρήσει... δε θα πει "ναι ρε μωρό μου, φυσικά, σιγά το πράγμα". Του λεω ήρεμη, "πάμε απο εκεί που θέλεις εσύ". Με κοίταξε ξαφνιασμένος. Είχα πάρει την απόφασή μου και την πήρα ακριβώς εκείνη τη στιγμή, αυτός, ωστόσο, το έμαθε κάποιες μέρες αργότερα. Για το πότε πήρα την απόφασή μου ωστόσο δεν το έμαθε παρα πέρυσι κι αφού έχουν περάσει ήδη πάνω απο 10 χρόνια. Του το είπα οταν μου είπε ότι χώρισε από την αρραβωνιαστικά του γιατί είχαν φάει τις σάρκες του.

Του λέω "δεν την ξέρω την κοπέλα, αλλά ξερω εσένα, και ίσως θα επρεπε να υποχωρείς κάποιες φορες" τότε του ανέφερα το περιστατικό με το σταυροδρόμι και πόσο σίγουρη ημουν οτι δεν θα υποχωρούσε, όση ώρα και να καθόμασταν εκεί.

Μου απάντησε μετά απο πολλές μέρες, ισως και μήνα, μηνες... "τώρα βρήκα το κουράγιο να σου απαντήσω".. αλλά δεν έγραφε κάτι άλλο.. δεν ξέρω αν κατάλαβε κάτι κι αν στη νέα του σχέση είναι καλύτερος.

Ομπω μαγκες κουραση με αυτα τα θρεντ...

Ρε φίλε εξήγησέ μου λίγο γιατί τα διαβάζετε αν δεν τα γουστάρετε;

έτσι για να εκνευρίστείτε ας πούμε;

όχι εντάξει, το καταλαβαίνω, το κάνω κι εγώ καμιά φορά  με την τηλεόραση, την ανοιγω για να κράξω για τις μαλακίες που παίζει και να σπαστω

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την υπομονη εγω δεν το καταλαβαινω πάντως.

δεν μίλησα εγώ για υπομονή, άλλα είπα.

Ούτε βγαίνω με άτομα που κάνουν τις καφρίλες που λες κ.λ.π.

Πάντως 1 μήνας δεν είναι σχέση, λέω εγώ.

Σταύη στο παράδειγμα που έδωσες φαίνεται ότι και οι 2 είχατε μια ανωριμότητα στο χαρακτήρα

Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε και τα λάθη μας για να μη ξανακάνουνε τα ίδια, πχ. τσακωμοί για το ποιο δρόμο θα πάμε, αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα.

Δημοσ.

δεν μίλησα εγώ για υπομονή, άλλα είπα.

Ούτε βγαίνω με άτομα που κάνουν τις καφρίλες που λες κ.λ.π.

Πάντως 1 μήνας δεν είναι σχέση, λέω εγώ.

Σταύη στο παράδειγμα που έδωσες φαίνεται ότι και οι 2 είχατε μια ανωριμότητα στο χαρακτήρα

Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε και τα λάθη μας για να μη ξανακάνουνε τα ίδια, πχ. τσακωμοί για το ποιο δρόμο θα πάμε, αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα.

hahahaha ή το αλλο που επειδη του ειπε για τα ανοιχτα παράθυρα σκάλωσε αυτος. Οτι να ναι ρε φιλε. Ετσι τσακωνονται παντως στις σχέσεις για μλκιες ένας λογος που δεν κάνω μεγάλες ειναι και αυτος οτι παραγνωριζεσαι και μετά ο άλλος ή η άλλη νομιζει οτι εισαι το ρομποτάκι τους.Αλλο να γινουν κάποια πραγματα που πρεπει να γινουν και αλλο να σε πρηζει ο άλλος ή η άλλη για μλκιες. Το καλοκαιρι που ειχα μπλεξει και εγω με μια πιτσιρικα 23 ετων μια μέρα δεν μπορουσα να πάμε εκδρομη ρε φιλε και τσατιστηκε λεει εγω μονο τοτε έχω ρεπο ωραια της κάνω πάμε για μπάνιο εδω κοντά που εχει ωραιες παραλιες ουτε αυτος της άρεσε το ακυρωσε μετα ενω το ειχαμε κανονισει χωρις να δώσει καν λογο ακυρωσης.

Πάμε αλλη μέρα ρε παιδι μου της κάνω και ελεγε ποτε θα ξαναεχει ρεπο εν τω μεταξυ ηταν τοσο ηλιθιο που μετά απο 1 μήνα δεν δουλευε πια τοσο πολυ και ειχε μέρες με ρεπά.Οτι να ναι. Τεσπα εγω μετα απο αυτο ψιλοξενέρωσα να ειμαι ειλικρινης πηρα ενα τηλεφωνο δεν το σηκωσε μου έστειλε μνμ οτι ειχε κοιμηθει για αυτο δεν το σηκωσε και μετά περιμενα να πάρει αυτη να μου πει και ενα σορρυ που με ακυρωσε ενω ειχαμε κανονισει.Ε δεν το εκανε δεν ασχοληθηκα αλλο ουτε εγω ρε φιλε της λεω αμα θες παρε κανα τηλ οταν την πετυχα στο δρομο γιατι αμα σε ξαναπάρω εγω θα κοιμασαι παλι χαχαχαχα κ δεν πηρε ξανα και απο τοτε τελος.

Κοιταξε εγω εχω αλλες τακτικές .... ξεκαθαριζομαι απο την αρχή δεν κοροιδευω και δεν δειχνω αλλο προσωπο καλυτερα κάποια πραγματα να φανουν απο την αρχη αμα κάνουν σε σενα ή στην άλλη και να μη προχωρήσετε. Καλυτερα να μη μπλέκεις καν δηλαδη απο το να προσπαθεις μετά να ξεμπλέξεις.

Δημοσ.

ναι ρε σύ αυτό με το "δε γίνεται να μη μαλώνεις" είναι μεγάλη μούφα

και το πιπιλάνε όλη την ώρα και καλά για να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, ότι εντάξει μωρέ, φυσιολογικο είναι

ΌΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Έχεις δίκιο σε αυτό. Είναι μεγάλη βλακεία που νομίζουν ότι η σχέση δεν είναι υγιής άμα δεν πλακώνεστε κάθε τρεις και λίγο. Οι πιο ανώριμες γκόμενες μου ήταν πάντα αυτές που ήθελαν φασαρίες για να νιώθουν ότι η σχέση μετράει.

Βέβαια μερικές από τις πιο επικές και hardcore σεξουαλικές καταστάσεις τις έχω ζήσει με μία 40άρα που είχε ξεφύγει εντελώς. Δεν έχω γνωρίσει πιο κυκλοθυμική και ανασφαλή γυναίκα στη ζωή μου, αλλά στο κρεβάτι(η και στον καναπέ, σε πάρκα, πλατείες κοκ) δεν παιζόταν... οπότε θέλω να καταλήξω ότι καμιά φορά και οι τρελές έχουν την χάρη τους, αρκεί να μην τις παίρνετε πολύ σοβαρά.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικα καιρο εχω να δω ποστ σου και να δω κατι καλο να γραφεις για τις γυναικες.Πουτανα η μια ,καριολα η αλλη ,βρωμα η αλλη.

Η κοπελες μια χαρα ειναι ,και ξεκαθαρες ειναι αλλα πρεπει να ξερεις τι ζητας.

Με λιγα λογια ξερουν που κανουν τις πουστιες και που δεν τους παιρνει

Κλεφτρα και καβατζα γιατι δεν πληρωσε στο ραντεβου?Φιλε μου ,καταλαβαινω πλεον γιατι τις βριζεις.Αν συμπεριφερθεις πιο ανδρικα θα αλλαξεις τι αποψεις σου.Δεν σε ξερω,απο αυτα που διαβαζω αυτο καταλαβαινω.Εσυ εισαι ο αντρας και ιδιαιτερα τις πρωτες μερες εσυ θα πληρωσεις,εσυ θα επιλεξεις ,εσυ θα οδηγησεις το ραντεβου.Αν δεν μπορεις να το κανεις αστο.Κοπελα να πληρωσει στο πρωτο ραντεβου ΠΟΤΕ[το θεωρω γυφτια ].Καλα εγω πληρωνω σε ολα τα ραντεβου αλλα κλαιν.πες με μαλακα/.

Συγχαρητήρια φιλε μου. :D

Κατα τα αλλα ειμαι υπερ της ισότητας αλλιως να δηλώσει η άλλη οτι ειναι βιζιτα να τελειώνουμε.

Οσο για αυτην που πάς να υποστηριξεις μαλλον δεν διάβασες καθολου τι έγραψα και πως ξηγηθηκε στο τέλος εκτος και αμα σ αρεσει να εισαι θύμα. Εμενα δεν μ αρεσει παντως.

Οπου θέλουν την θυμούνται την ισοτητα οι καβάτζογκομενες. Στη δουλεια ισοτητα αλλα μολις βγουμε ραντεβου με το γκομενο να πληρώνει αυτος.... στην εργασια ισες ευκαιριες και δυνατοτητες ανελιξης αλλα στο πέσιμο να κυνηγήσει αυτος. Τι ελεγα? α ναι. ΚΑΒΑΤΖΕΣ!!!! :D

• Like 1
Δημοσ.

Κοπελα να πληρωσει στο πρωτο ραντεβου ΠΟΤΕ[το θεωρω γυφτια ].Καλα εγω πληρωνω σε ολα τα ραντεβου αλλα κλαιν.πες με μαλακα/.

δεν αντιλέγω καταρχήν και σέβομαι απόλυτα την άποψη/έκφρασή σου πάνω σ'αυτό

Θα μιλήσω λίγο υποκειμενικά, εκφράζοντας μια διαφορετική οπτική γωνία από μια μερίδα (πλειάδα;χου νόους) γυναικών

Δεχόμεθα το πρώτο κέρασμα με μισή καρδιά, γιατί πολλές φορές έχουμε αντιληφθεί την λεπτότητα της κατάστασης και πως αρνητικά (προσβολή) δέχεστε μια άρνηση κεράσματος από μας. Έχω νιώσει αρκετές φορές άσχημα όταν δεν δέχομαι και τόσο άνετα το κέρασμα από τον εκάστοτε συνοδό μου. Κατανοούμε την δυσκολία ένεκα των καταστάσεων να πληρώσει κάποιος κάτι παραπάνω από το δικό του. Και δη όταν γίνεται επανειλημμένα. Ειδικά όταν είσαι και συ σε δυσμενή οικονομική θέση, νιώθεις κακά τα ψέματα άβολα με το να σε κερνάνε πάντα.  

έχει τύχει πολλές φορές από την άρνηση μου να με πουν ακατάδεκτη, υπερήφανη κτλ αρκετά αρνητικά σχόλια. 

Πλέον, δεν ξέρω πως να αντιδράσω. όπως και να πράξω, νιώθω και πάλι άβολα. 

Δημοσ.

Δεν υποστηριζω καμια ,απλα για εμενα εισαι φαουλ.

Τις υποστηριζεις φιλε παραδεξου το. Εσυ εισαι φάουλ οταν υποστηριζεις ατομα που ειναι σκάρτα. Μη νομιζεις οτι με αυτο το στυλ θα σε εκτιμήσουνε και θα πουνε "το καλο παιδι μας υποστηρίζει." Η σκάρτη ειναι σκάρτη θα στη φέρει οπως και να έχει. Και η τυπισσα που ανεφερα ηταν 100% σκάρτη.Εξηγησα προηγουμενως για ποιο λογο. Ο κινγκσάιζ ττο παραδέχθηκε.

Μου εκανε πολυ κακη εντυπωση τοτε θυμαμαι να ερθει ο λογαριασμος η άλλη να μην κανει ΚΑΝ κινηση και μετά να εξαφανιστει κιολας.... θές να εξαφανιστεις πληρωσε σαν κυρια τουλαχιστον εγω δεν σου ζητησα να ξαναβγουμε. Ελεος γυφτιες της εκανα και την τιμή να βγω μαζι της το ζωο. Ουστ

Αυτο δεν μου εχει ξανατυχει ομολογω. Γυρευε τι απατεωνισσα θα ειναι αυτή και τι εκμεταλευτρια στο μεταξυ θυμαμαι και αλλα τωρα μου λεγε οτι τα βραδυα δεν βγαινει πολυ αργά γιατι δεν έχει αμαξι οτι έρχεται στην περιοχη μου αλλα θα κεράσω εγω κτλπ λες και θα της ελεγα εγω ελα στην περιοχη μου και πληρωσε εσυ αμα την καλουσα εγω. Οτι να ναι τελικα απο μπηχτές καταλαβαινεις η άλλη τι μπορει να ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι φαν της ιδέας του ραντεβού, και δεν βγαίνω με κοπέλες που έχουν τη λογική ότι "βγαίνουμε ραντεβού", συμφωνώ με DDevil και το εκτιμάω όταν κάνει η άλλη την κίνηση να βγάλει λεφτά. Πάντα τους λέω ότι θα πληρώσω εγώ αυτό και εκείνες μπορούν να πληρώσουν την επόμενη έξοδο και έτσι θεωρώ ότι είναι και το σωστό. 

Οι γυναίκες που έχουν τη λογική ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας συνέχεια ή θέλουν να σε εκμεταλλευτούν ή είναι γυναίκες κουμπαράς, οπότε θέλετε να τις αποφύγετε.

• Like 4
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι φαν της ιδέας του ραντεβού, και δεν βγαίνω με κοπέλες που έχουν τη λογική ότι "βγαίνουμε ραντεβού", συμφωνώ με DDevil και το εκτιμάω όταν κάνει η άλλη την κίνηση να βγάλει λεφτά. Πάντα τους λέω ότι θα πληρώσω εγώ αυτό και εκείνες μπορούν να πληρώσουν την επόμενη έξοδο και έτσι θεωρώ ότι είναι και το σωστό. 

Οι γυναίκες που έχουν τη λογική ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας συνέχεια ή θέλουν να σε εκμεταλλευτούν ή είναι γυναίκες κουμπαράς, οπότε θέλετε να τις αποφύγετε.

Και οχι μονο στο κέρασμα αντε πες το κέρασμα οκ ας κεράσεις και 2-3 φορές συνεχομενες δεν τρέχει τιποτα , και στα άλλα πχ κάνει η άλλη τη μλκια? ε ρε φιλε αυτη πρεπει να πάρει τηλ και να πει ξέρεις δεν ξηγηθηκα καλά. Καπως ετσι δουλευει μια υγιης σχέση συνεισφέρουν και οι 2 δεν ειναι τα βάζουμε στη ζυγαρια αλλα δε μπορει ο άλλος να νιώθει συνεχεια ο μλκας και η αλλη να καβατζώνεται μονίμως.

• Like 1
Δημοσ.

Καπως ετσι δουλευει μια υγιης σχέση συνεισφέρουν και οι 2

Αν δεν κάνω λάθος έχεις δηλώσει με χαρά ότι σχέση πάνω από μήνα δεν έχεις κρατήσει. Οπότε παρόλο που συμφωνώ σ' αυτό που παράθεσα, αναρωτιέμαι: τι ξέρεις άραγε από υγιείς σχέσεις, και πώς το έμαθες;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...