Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έχεις δηλώσει με χαρά ότι σχέση πάνω από μήνα δεν έχεις κρατήσει. Οπότε παρόλο που συμφωνώ σ' αυτό που παράθεσα, αναρωτιέμαι: τι ξέρεις άραγε από υγιείς σχέσεις, και πώς το έμαθες;

Δεν κάνεις φιλε ... ειναι κάτι που οντως δεν με ενοχλεί.

Καθενας μπορει να ορισει με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις το υγιές.

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

10390545_10154105683029523_8155378133245

Sorry που στο λεω αλλα εχει δικιο ο φιλος.Δυστηχως απο την φυση μας ειμαστε σκυλοι.Αν μας αρεσει κατι φαινεται.Δεν λεω οτι δεν σε γουσταρε,απλα ο τυπος μπορει να εβγαινε και με αλλη/αλλες ή απλα να μην ηθελε κατι πολυ σοβαρο.Δεν ειναι κακο,.

εγώ πάντως αυτοί που γνωρίζω είναι κάτι τύποι που δεν έχουν γα... τα τελευταία 7 χρόνια

μη σου πω οτι έχουν ξεχάσει και πως γίνεται

Δημοσ.

.

Σταύη στο παράδειγμα που έδωσες φαίνεται ότι και οι 2 είχατε μια ανωριμότητα στο χαρακτήρα

Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε και τα λάθη μας για να μη ξανακάνουνε τα ίδια, πχ. τσακωμοί για το ποιο δρόμο θα πάμε, αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα.

δεν κατάλαβες.... δε διαφώνησα καθόλου μαζί του...

ήξερα ότι είναι ανουσιο, γιατί δε θα υποχωρούσε, δεν υποχωρούσε ποτέ

επίσης ήμουν 18 ήταν 26

μήπως είσαι ο Glykos?

Δημοσ.

ότι μαλώνεις για μαλακίες πάντως μαλώνεις για μαλακίες...

μια φορά μαλώσαμε γιατί εγώ υποσήριζα ότι οι λεωφοριατζήδες είναι υποχρεωμένοι να έρχονται στην ωρα τους και αυτός έλεγε ότι έρχονται όποτε γουστάρουν...

εγώ πιο πολύ για χαβαλέ το είχα παρει τη συζήτηση, αλλα αυτός μάλλον τα είχε παρει, γιατί σενα φανάρι κατάφερε και περασε απεναντί ενω εγώ όχι και γύρισε και μου έκανε κωλοδάχτυλο.

Στην αρχή γελασα, αλλα γρήγορα κατάλαβα οτι το έκανε σοβαρα....

πάντως οι περισσότεροι κρίνουν εξ ιδίων...

θυμάμαι γνωρίζω έναν τύπο σε ένα μπαρ, και τον πήγαινα σπίτι με το αυτοκίνητο.. επαιζε ένα τραγούδι, το οποίο ήταν ένα ελληνικό, σίγουρα όχι απο τα αγαπημένα μου, οπότε πάω να το αλλάξω και μου λέει "ναι ε? και καλά δε σου άρεσε?"

εγω στην αρχή δνε κατάλαβα τι εννοούσε, λέω "α συγγνώμη... σου άρεσε?" και πάω να το γυρίσω πάλι πίσω..

μετά κατάλαβα οτι είχε υφάκι το άτομο... και καλά νόμιζε ότι εγώ ήθελα να το παίξω κουλτούρα και γιαυτό πήγα να αλλάξω ένα κομμάτι που στην πραγματικότηττα μου άρεζε...

μαλακίες,,, βλάκας

έχει μπαστακωθεί κι εδώ μέσα απο τότε..

τι ήθελα και τον ρώτησαν αν γνωρίζει το ινσομνια!!!!

δεν αντιλέγω καταρχήν και σέβομαι απόλυτα την άποψη/έκφρασή σου πάνω σ'αυτό

Θα μιλήσω λίγο υποκειμενικά, εκφράζοντας μια διαφορετική οπτική γωνία από μια μερίδα (πλειάδα;χου νόους) γυναικών
Δεχόμεθα το πρώτο κέρασμα με μισή καρδιά, γιατί πολλές φορές έχουμε αντιληφθεί την λεπτότητα της κατάστασης και πως αρνητικά (προσβολή) δέχεστε μια άρνηση κεράσματος από μας. Έχω νιώσει αρκετές φορές άσχημα όταν δεν δέχομαι και τόσο άνετα το κέρασμα από τον εκάστοτε συνοδό μου. Κατανοούμε την δυσκολία ένεκα των καταστάσεων να πληρώσει κάποιος κάτι παραπάνω από το δικό του. Και δη όταν γίνεται επανειλημμένα. Ειδικά όταν είσαι και συ σε δυσμενή οικονομική θέση, νιώθεις κακά τα ψέματα άβολα με το να σε κερνάνε πάντα.  

έχει τύχει πολλές φορές από την άρνηση μου να με πουν ακατάδεκτη, υπερήφανη κτλ αρκετά αρνητικά σχόλια. 
Πλέον, δεν ξέρω πως να αντιδράσω. όπως και να πράξω, νιώθω και πάλι άβολα. 

εχει πλάκα το ποστ σου ετσι όπως το χεις γράψει

χααχα

Δημοσ.

ότι μαλώνεις για μαλακίες πάντως μαλώνεις για μαλακίες...

μια φορά μαλώσαμε γιατί εγώ υποσήριζα ότι οι λεωφοριατζήδες είναι υποχρεωμένοι να έρχονται στην ωρα τους και αυτός έλεγε ότι έρχονται όποτε γουστάρουν...

εγώ πιο πολύ για χαβαλέ το είχα παρει τη συζήτηση, αλλα αυτός μάλλον τα είχε παρει, γιατί σενα φανάρι κατάφερε και περασε απεναντί ενω εγώ όχι και γύρισε και μου έκανε κωλοδάχτυλο.

Στην αρχή γελασα, αλλα γρήγορα κατάλαβα οτι το έκανε σοβαρα....

πάντως οι περισσότεροι κρίνουν εξ ιδίων...

θυμάμαι γνωρίζω έναν τύπο σε ένα μπαρ, και τον πήγαινα σπίτι με το αυτοκίνητο.. επαιζε ένα τραγούδι, το οποίο ήταν ένα ελληνικό, σίγουρα όχι απο τα αγαπημένα μου, οπότε πάω να το αλλάξω και μου λέει "ναι ε? και καλά δε σου άρεσε?"

εγω στην αρχή δνε κατάλαβα τι εννοούσε, λέω "α συγγνώμη... σου άρεσε?" και πάω να το γυρίσω πάλι πίσω..

μετά κατάλαβα οτι είχε υφάκι το άτομο... και καλά νόμιζε ότι εγώ ήθελα να το παίξω κουλτούρα και γιαυτό πήγα να αλλάξω ένα κομμάτι που στην πραγματικότηττα μου άρεζε...

μαλακίες,,, βλάκας

έχει μπαστακωθεί κι εδώ μέσα απο τότε..

τι ήθελα και τον ρώτησαν αν γνωρίζει το ινσομνια!!!!

εχει πλάκα το ποστ σου ετσι όπως το χεις γράψει

χααχα

Πως γινεται και βρηκες 2 τοσο αγενεις και ανωριμους ανδρες? Δεν τους καταλαβες απο την αρχη οτι ειναι προβληματικοι? :)

Πως μπορει στις μερες μας ενας 18 χρονος να πλησιασει μια 16χρονη που του αρεσει και να την γοητευσει χωρις ομως να γινει ρεζιλι και να ξευτιλιστει??

Το μονο που χρειαζεται στην Ελλαδα ειναι να εισαι εμφανισημος,αν εισαι και ευπορος ακομη καλυτερα,αλλα το πρωτο ειναι το πιο σημαντικο ειδικα στις ηλικιες που αναφερεσαι. Η εξυπναδα η ο καλος χαρακτηρας ειναι optional extras. :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ stavi! Τον γνώρισες σε μπαρ και τον γύρισες σπίτι! Και μετά σε χάλασε που μπαστακωθηκε; :)

όχι μόνο μπαστακώθηκε αλλά γράφει και μαλακίες και μου σπάει τα νεύρα

το ινσόμνια είναι κάτι σαν το εξομολογητήριό μου κι έχω εδώ μέσα τώρα τον άκυρο, τον άσχετο να έχει και άποψη

εντωμεταξύ, να λεγε και τίποτα σωστό!

μόνο μαλακίες λέει

Δημοσ.

Πως γινεται και βρηκες 2 τοσο αγενεις και ανωριμους ανδρες? Δεν τους καταλαβες απο την αρχη οτι ειναι προβληματικοι? :)

Να 'ταν μόνο 2 καλά θα 'ταν :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο που χρειαζεται στην Ελλαδα ειναι να εισαι εμφανισημος,αν εισαι και ευπορος ακομη καλυτερα,αλλα το πρωτο ειναι το πιο σημαντικο ειδικα στις ηλικιες που αναφερεσαι. Η εξυπναδα η ο καλος χαρακτηρας ειναι optional extras. :devil:

ποιοι δύο? 502..

γενικά η ευγένεια είναι πολύ σπάνιο χάρισμα

• Like 1
Δημοσ.

όχι μόνο μπαστακώθηκε αλλά γράφει και μαλακίες και μου σπάει τα νεύρα

το ινσόμνια είναι κάτι σαν το εξομολογητήριό μου κι έχω εδώ μέσα τώρα τον άκυρο, τον άσχετο να έχει και άποψη

εντωμεταξύ, να λεγε και τίποτα σωστό!

μόνο μαλακίες λέει

Διακρινω λιγο butthurt εδω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...