stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ποιοι δύο? 502.. γενικά η ευγένεια είναι πολύ σπάνιο χάρισμα Και εννοείται ότι φταίνε οι 502. δεν εννοώ ότι τους γνωρίζω προσωπικά... για τον κόσμο λέω, οτι δεν ειναι ευγενικοί
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος είναι αυτός που γράφει έδω μέσα και του άλλαξε το τραγούδι η στάβι στο αμάξι; να δηλωθεί τωρα! Ρε εξακοουθώ με τα παραδείγματαπου δίνεις να νομίζω ότι οι λόγοι των τσακωμών είναι απλά μαλακίες και ανωριμότητες, ξέρω τα χω κάνει και γω αυτά αλλά μεσα σε μια μεγάλη σχέση που έκανα άλλαξα γιατί είδα ότι μπορούμε να μιλάμε σαν άνθρωποι, δεν είναι κακό Ούτε οι διαφωνία είναι κακό αρκεί να σέβεσαι την άλλη. Σιγά τη διαφωνία για τη μουσική, εγώ πολλές φορές λέω στην άλλη βάλε ότι θες, ή πάμε να φάμε όπου θες, αλλά δεν κραταω μουτρα μετά που δεν έγινε το δικό μου. Οταν το λες να το εννοείς,και όταν θες κάτι να το λες. Τόσο απλό. Πρέπει να την κάνω τώρα κρατάτε το φόρουμ ζεστό μέχρι το απόγευμα, παίζει να γυρίσω σπίτι νωρίς σήμερα
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος είναι αυτός που γράφει έδω μέσα και του άλλαξε το τραγούδι η στάβι στο αμάξι; να δηλωθεί τωρα! Ρε εξακοουθώ με τα παραδείγματαπου δίνεις να νομίζω ότι οι λόγοι των τσακωμών είναι απλά μαλακίες και ανωριμότητες, ξέρω τα χω κάνει και γω αυτά αλλά μεσα σε μια μεγάλη σχέση που έκανα άλλαξα γιατί είδα ότι μπορούμε να μιλάμε σαν άνθρωποι, δεν είναι κακό Ούτε οι διαφωνία είναι κακό αρκεί να σέβεσαι την άλλη. Σιγά τη διαφωνία για τη μουσική, εγώ πολλές φορές λέω στην άλλη βάλε ότι θες, ή πάμε να φάμε όπου θες, αλλά δεν κραταω μουτρα μετά που δεν έγινε το δικό μου. Οταν το λες να το εννοείς,και όταν θες κάτι να το λες. Τόσο απλό. Πρέπει να την κάνω τώρα κρατάτε το φόρουμ ζεστό μέχρι το απόγευμα, παίζει να γυρίσω σπίτι νωρίς σήμερα Σωστος φιλε και εγω δεν μπορώ τις υστεριες και τις γκρίνιες. Ειδικα για μλκιες.
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλα εγω ειχα τυπο που καθε φορά που εβλεπε οτι σιγοτραγουδουσα καποιο τραγουδι στο αμαξι το αλλαζε. Εγω γελουσα γιατι νομιζα οτι γινοταν τυχαια, μεχρι που μου σφυριξε φιλος του οτι το κάνει επιτηδες γιατι ειναι περιεργος. Τα ιδια εκανε κ στην παρεα
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παντως ενταξει τυχαινει να γραψω τα ασχημα. Εχω κ πολυ καλες φασεις
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παντως ενταξει τυχαινει να γραψω τα ασχημα. Εχω κ πολυ καλες φασεις Αναφέρθηκες σε εμένα σε προηγούμενα σχόλια. Όχι, δεν ήμουν εγώ, μιας και είχα 2 μέρες ban. Τώρα όλα κομπλέ. Το ξέρω ότι σου έλειψα. Επανήλθα. Ελπίζω όταν είπες ότι κάποιος μπαστακωθηκε στο ινσομνια και σε ενοχλεί να μην αναφερόσουν σε μένα. Σε οτι αφορά στο θεμα που συζητούσατε, ειμαι της άποψης οτι στο πρώτο ραντεβού να πλερώνει ο άνδρας. Αλλά εκτιμώ μια κοπέλα οταν πάει να κάνει κίνηση να πλερώσει. Δείχνει οτι δεν είναι απο κείνες που θέλουν συνέχεια κέρασμα
groot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στο πρώτο ραντεβού πληρώνει ο άντρας Έκανε κίνηση να πληρώσει η γυναίκα, άρα είναι ΟΚ. Στο επόμενο ραντεβού θα γίνει εκείνο και το άλλο. Και λοιπά ωραία (και τραγελαφικά για μερικούς) στερεότυπα. Όλα αυτά οδηγούν σε πολύ "ωραίες" σχέσεις γεμάτες αδιέξοδα και ανεκπλήρωτα ακριβώς επειδή οι συσχετιζόμενοι έχουν ένα κάρο αλυσίδες από τα στερεότυπα που τους έχουν φορτώσει άλλοι.... και εκείνοι, με την σειρά τους, έχουν φορτώσει σε αυτά τα στερεότυπα την ταυτότητά τους επειδή δεν έχουν ασχοληθεί να βρουν την πραγματική τους. Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω... για τις κατάντια μερικών στις σχέσεις και τις απόψεις για αυτές φταίει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν φύγει από μικροί από το σπίτι των γονιών τους. Για μερικούς φταίει ότι μένουν ακόμα μαζί τους. Και όσο για το ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού; Μα φυσικά αυτός που κάνει την πρόταση για ραντεβού. Είναι λιγάκι άκομψο να καλέσεις κάποιον (και δη άγνωστο ή σχεδόν άγνωστο) κάπου και να μην προσφερθείς εσύ να καλύψεις τα έξοδα. Είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα. Υ.Γ. Άκομψο = καλείς κάποιον, χωρίς να ξέρεις σε τι φάση είναι, σε ένα ραντεβού. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην έχει λεφτά εκείνη την περίοδο. Μπορεί να θυσιάσει δουλειά για να έρθει στο ραντεβού. Σίγουρα θα θυσιάσει τον προσωπικό του χρόνο για να απαντήσει θετικά σε κάτι που του ζήτησες. Είναι κάπως ανταποδοτικό και caring να προσφερθείς να καλύψεις τα έξοδα ενός καφέ/ποτού ή ό,τι άλλο επειδή δέχθηκε να σου προσφέρει αυτό που εσύ του ζήτησες (δηλαδή, λίγο χρόνο μαζί του = ραντεβού). 5
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά και εγώ πληρώνω πάντα, Όχι για να το παίξω απλά έτσι με βγαίνει.εάν δω φυσικά ότι 3-4 φορά δεν κάνει κίνηση η κοπέλα να πληρώσει τρώει σούτι.εννοείται ότι με έχει κεράσει κοπέλα αρκετές φορές 1
fotaras13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα πιστευω οτι με τις καταλληλες φρασεις (για αρχη μεσω fb) θα μπορουσα να την γοητευσω!!! Πιστευω πως οσο χαζος και αν ειναι καποιος ή οτι ενδιαφεροντα και αν εχει (η μερα με την νυχτα να ειστε) αν πεις τα καταλληλα λογια λυγιζει... Δεν ισχύει αυτό που λες.Το σύνδρομο της ελλεηνιδας, αρχίζει από αυτή την ηλικία σταδιακά και κορυφώνεται κάμποσα χρόνια αργότερα. Για την ηλικία που ενδιαφέρεσαι το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η εμφάνιση στα κοριτσάκια.
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 γενικά δε χρειάζεται να πληρώνει και τα μαλλοκέφαλά του ο άλλος αρκεί να μη βγάζει μιζέρια 1
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 γενικά δε χρειάζεται να πληρώνει και τα μαλλοκέφαλά του ο άλλος αρκεί να μη βγάζει μιζέρια Ο μονος λογος που αφηνεις κάποιον να σου κανει 1-2 παρατηρησεις ειναι οταν εχει δικιο , το κανει με κοσμιο τροπο και δεν το κανει για να σε μειώσει. Ειδαλλως μην αφηνεις τέτοιες μλκιες.
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ο μονος λογος που αφηνεις κάποιον να σου κανει 1-2 παρατηρησεις ειναι οταν εχει δικιο , το κανει με κοσμιο τροπο και δεν το κανει για να σε μειώσει. Ειδαλλως μην αφηνεις τέτοιες μλκιες. συμφωνώ με αυτό αν και τώρα μιλούσα καθαρα για το οικονομικό... είτε έχει χρήματα, είτε δεν εχει, μη βγάζει μιζέρια 2
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δυσκολο να μην έχεις λεφτα και να μη βγάζεις μιζέρια εστω και λιγο. Πρεπει να εισαι αναισθητος ή να σου τσοντάρουν αρκετά οι γονεις. Το λογικο ειναι να ψάξεις δουλεια ειτε εδω ειτε στην επαρχια ειτε εξωτερικο εγω θα πηγαινα και στη παραγωγή να δουλέψω εργάτης αμα δεν εβρισκα στην αρχή παρολο που ειμαι αποφοιτος πανεπιστημιου
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δυσκολο να μην έχεις λεφτα και να μη βγάζεις μιζέρια εστω και λιγο. Πρεπει να εισαι αναισθητος ή να σου τσοντάρουν αρκετά οι γονεις. Το λογικο ειναι να ψάξεις δουλεια ειτε εδω ειτε στην επαρχια ειτε εξωτερικο εγω θα πηγαινα και στη παραγωγή να δουλέψω εργάτης αμα δεν εβρισκα στην αρχή παρολο που ειμαι αποφοιτος πανεπιστημιου η μιζέρια ειναι κακό κουσούρι, αν δεν εισαι γενικά μίζερο δε θα είσαι κι ας βγάζεις λίγα αν είσαι πάλι μιζερος θα είσαι με όσα και να βγάζεις και οσα πολλά και να χεις εγώ το χειρότερο πράγμα θεωρώ την αχαριστία... και καμιά φορά προσπαθώ να καταλάβω μήπως κι εγώ πεφτω σε καμιά τέτοια λούμπα και δεν το καταλαβαίνω.. αχαριστία με οτι εχεις.. την υγεια σου πανω απο όλα και να το εκτιμας και να είσαι υπερευτυχισμενος 1
Gtr34 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και μερικές τύπισσες που τις κερνάς κανα καφέ και νομίζουν ότι έχουν βρει τον μαλακά της ζωής τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα