fotaras13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα με την οικονομική μιζέρια έχει δύο όψεις. Η μία που αναλύετε είναι αυτή που θέλει τον άντρα να είναι τσιγκούνης και μίζερος. Όμως ενδεχομένως πίσω απ' αυτή τη μιζέρια να κρύβεται η απληστία μιας γυναίκας... Ξέρω ζευγάρι που άντρας κλαίγεται ουσιαστικά για τα λεφτά γιατί η κυρά του κάθε βδομάδα είναι στο κομμωτήριο, στα ρουχάδικα και γενικά στην καλοπέραση... Η κυρία άνεργη φυσικά... Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ακριβώς η μιζέρια που βγάζει ο σύζυγος. 1
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα με την οικονομική μιζέρια έχει δύο όψεις. Η μία που αναλύετε είναι αυτή που θέλει τον άντρα να είναι τσιγκούνης και μίζερος. Όμως ενδεχομένως πίσω απ' αυτή τη μιζέρια να κρύβεται η απληστία μιας γυναίκας... Ξέρω ζευγάρι που άντρας κλαίγεται ουσιαστικά για τα λεφτά γιατί η κυρά του κάθε βδομάδα είναι στο κομμωτήριο, στα ρουχάδικα και γενικά στην καλοπέραση... Η κυρία άνεργη φυσικά... Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ακριβώς η μιζέρια που βγάζει ο σύζυγος. Μλκας. Οχι επειδη έμπλεξε με τέτοια γκομενα .... γιατι ενω το γουστάρει κάθεται και κλαιγεται. Τι κλαιγεσαι ρε μπαγλαμα? εσυ το επελεξες. Έχει πεσει πολυ κράξιμο σε τέτοιους γνωστους που ειχα δεν ειμαι και τυπος που μασάει τα λογια του οποτε οποτε ημουν εγω στη παρέα ειχε κοψει η κλαουρα. Ενω αμα τον έκραζα εγω χωρις να με έχει ενοχλησει ή να κλαιγεται θα ημουν εγω ο μπαγλαμας της υποθεσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 η μιζέρια ειναι κακό κουσούρι, αν δεν εισαι γενικά μίζερο δε θα είσαι κι ας βγάζεις λίγα αν είσαι πάλι μιζερος θα είσαι με όσα και να βγάζεις και οσα πολλά και να χεις εγώ το χειρότερο πράγμα θεωρώ την αχαριστία... και καμιά φορά προσπαθώ να καταλάβω μήπως κι εγώ πεφτω σε καμιά τέτοια λούμπα και δεν το καταλαβαίνω.. αχαριστία με οτι εχεις.. την υγεια σου πανω απο όλα και να το εκτιμας και να είσαι υπερευτυχισμενος λοιπόν δεν ήθελα να συνεχίσω το λιβάνισμα σε αυτό το θέμα αλλά επιγραμματικά θα σου πω, και μη περεξηγηθείς, ότι αυτήη μιζέρια σε βλέπω σε διάφορα θέματα να την εκφράζεις, μπήκα σε διάφορα και είδα, μόνο αρνητικότητα και σχόλια τι κάνουν οι άλλοι και πώς σου τη δίνουνε. Δεν θα πω περισσότερα για την ώρα, αν είσαι αργότερα (μετά τις 1) στο μεταμεσονύχτιο θέμα, τα λέμε εκεί που έχει και λιγότερο κόσμο. (για καλό σου το λέω δεν είμαι τίπος που βρίζεται με άλλους στο ίντερνετ)
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 λοιπόν δεν ήθελα να συνεχίσω το λιβάνισμα σε αυτό το θέμα αλλά επιγραμματικά θα σου πω, και μη περεξηγηθείς, ότι αυτήη μιζέρια σε βλέπω σε διάφορα θέματα να την εκφράζεις, μπήκα σε διάφορα και είδα, μόνο αρνητικότητα και σχόλια τι κάνουν οι άλλοι και πώς σου τη δίνουνε. Δεν θα πω περισσότερα για την ώρα, αν είσαι αργότερα (μετά τις 1) στο μεταμεσονύχτιο θέμα, τα λέμε εκεί που έχει και λιγότερο κόσμο. (για καλό σου το λέω δεν είμαι τίπος που βρίζεται με άλλους στο ίντερνετ) τα καλά τα κρατάω για τον εαυτό μου τις μαλακίες που μου τυχαν τις γράφω για να γελάσουμε επίσης έχεις ένα χαρακτηριστικό τρόπο να μου τη λες τελος παντων βαρέθηκα I'm so tired of playing Playing with this bow and arrow που λένε και οι portishead άντε γεια!! θα άνοιγα νέο νήμα με το πόσο καλά έχετε περάσει αλλά έχω υποσχεθεί ότι δε θα ξανανοίξω... αλλά θα τανε ενδιαφέρον τελικά και καλή ιδέα για αλλάγή να μη γράφαμε τις μαλακίες που μας τύχαν αλλά τα καλά... αρχίζω πρώτη.... χριστούγεννα και κατεβαίνουμε τα σκαλάκια των εξαρχειων, αργα το βράδυ..... γύρω στις 2 πρέπει να ήταν... ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι τα πάντα γύρω μου είναι στολισμένα... σταματάμε τη συζήτηση και παρατηρούμε τα φωτάκια που λαμπιρίζουν μέσα από τα φύλλα... είναι μαγευτικά... περπατάμε μέχρι το σπίτι... αγοράζουμε ένα μπουκάλι κρασί. . . .μεθυσμένοι γιορτάζουμε τα χριστούγεννα......
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επικινδυνη περιοχη τα εξάρχεια ... ειδικα αμα εισαι πολιτικός ;o
Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 stavi ξέρεις τι εχει παιχτεί ?από την μια γράφεις εσύ τα χαριτωμένα σου και από την άλλη έχουν σκάσει μύτη εδώ κάνα δυο πρώην γκόμενοι σου που έχεις μαζέψει από τα κλαμπ οι οποίοι όμως αλλάζουν τα ακαουντ σαν τα πουκάμισα και έχει χαθεί η μπάλα ! ψάξε βρες τώρα ποιος ειναι ποιος, πιασ' το αυγο και κουρευτο δηλαδή 1
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 stavi ξέρεις τι εχει παιχτεί ? από την μια γράφεις εσύ εδώ τα χαριτωμένα σου και από την άλλη έχουν σκάσει μύτη κάνα δυο πρώην γκόμενοι σου που έχεις μαζέψει από τα κλαμπ οι οποίοι όμως αλλάζουν τα ακαουντ σαν τα πουκάμισα και έχει χαθεί η μπάλα ! ψάξε βρες τώρα ποιος ειναι ποιος, πιασ' το αυγο και κουρευτο δηλαδή "που έχεις μαζέψει απο τα club". Δεν ακούστηκε πολύ ευγενικό αυτό. Και στην τελική ποιος της εγγυάται οτι δεν εισαι εσυ ένας απο αυτούς 1
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 stavi ξέρεις τι εχει παιχτεί ? από την μια γράφεις εσύ τα χαριτωμένα σου και από την άλλη έχουν σκάσει μύτη εδώ κάνα δυο πρώην γκόμενοι σου που έχεις μαζέψει από τα κλαμπ οι οποίοι όμως αλλάζουν τα ακαουντ σαν τα πουκάμισα και έχει χαθεί η μπάλα ! ψάξε βρες τώρα ποιος ειναι ποιος, πιασ' το αυγο και κουρευτο δηλαδή αχααχαχαχαχαχαχαχααχα! φίλε θεός σε ποιον να το πω και να με πιστέψει φίλε, άσε!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Stavi δεν είμαι κανένας πρώην σου. Αλλά να το κοιτάξεις, έχεις πάθει μανία καταδίωξης. Αντε γεια κλπ, και να σκέφτεσαι μόνο τα καλά, συμφωνώ, αυτό θα σου έλεγα αν συναντιόμασταν στο μεταμεσονύχτιο. Παιδιά μου έστειλε και μήνυμα προσωπικό αχαχαχαχαχαχαα
Vapir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά έτσι δεν προσεγγίζεται το αντίθετο φίλο 1
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αλλάξτε τοπικ. Τι γνώμη έχετε για τις σχέσεις των παλιών χρόνων? (πχ παππούδες -γιαγιάδες ). Ηταν διαφορετικά εκείνα τα χρόνια?
xpapias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ημουν και εγω πρωην της Stavi, ΑΜΑ... Μήπως αλλάζεις και τραγούδια στο ραδιόφωνο; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 περπατάμε μέχρι το σπίτι... αγοράζουμε ένα μπουκάλι κρασί. . . .μεθυσμένοι γιορτάζουμε τα χριστούγεννα...... Το μπουκάλι αδειάζει... το αφήνετε σε ένα πεζοδρόμιο.... περνάει ο ανάρχας και το παίρνει ως λάφυρο για να το γεμίσει βενζίνη και να το χρησιμοποιήσει την επόμενη... 1
vsl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εξελίσσεται σε διαμαντάκι αυτό το θρεντ... Άρχισε φλαουτίζοντας και συνέχισε σταβίζοντας. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα