Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όταν ήμουν μικρός προσέγγιζα το αντίθετο φύλλο, από τότε που χώρισα και πλησιάζω τα 30, με προσεγγίζει αυτό. Τυχαίο; δε νομιζω.

Μια που θα σε προσεγγίσει με χιούμορ και εξυπνάδα, θα τη προσεξεις, θες δε θες. Ετσι τη πάτησα και ξαναερωτεύηκα και τώρα τη σκεφτομαι ολη τη μερα μέχρι να τη δω.

Δημοσ.

Εγώ όταν ήμουν μικρός προσέγγιζα το αντίθετο φύλλο, από τότε που χώρισα και πλησιάζω τα 30, με προσεγγίζει αυτό. Τυχαίο; δε νομιζω.

Μια που θα σε προσεγγίσει με χιούμορ και εξυπνάδα, θα τη προσεξεις, θες δε θες. Ετσι τη πάτησα και ξαναερωτεύηκα και τώρα τη σκεφτομαι ολη τη μερα μέχρι να τη δω.

Φτάνει, μας έπεισες
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να λείπουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί / αναφορές. Κρατήστε τα προσχήματα. Ούτε αστείο είναι ούτε νόημα έχει.

Δημοσ.

Παιδιά μου έστειλε και μήνυμα προσωπικό αχαχαχαχαχαχαα

κι εσύ αμέσως να το πεις, μη χάσεις

Δημοσ.

Το ξαναγύρισα οντοπικ για να μη θαβουμε ο ενας τον αλλο.

Δημοσ.

Παίζει πολύ όμως αυτό

όταν είναι πιτσιρίκια κάνουν τρελά πεσίματα,

με τα χρόνια διστάζουν όλο και πιο πολύ, χάνουν το θάρρος τους και η παραμικρή χυλόπιτα τους κοστίζει κι ας τις είχαν φάει πιτσιρικάδες με το κιλό

Εγώ το χω δηλώσει... άντρας που δεν έχει φάει καμιά εκατοσταριά χυλόπιτες δεν λέει

Δημοσ.

Παίζει πολύ όμως αυτό

όταν είναι πιτσιρίκια κάνουν τρελά πεσίματα,

με τα χρόνια διστάζουν όλο και πιο πολύ, χάνουν το θάρρος τους και η παραμικρή χυλόπιτα τους κοστίζει κι ας τις είχαν φάει πιτσιρικάδες με το κιλό

Εγώ το χω δηλώσει... άντρας που δεν έχει φάει καμιά εκατοσταριά χυλόπιτες δεν λέει

Stavi,συμφωνώ μαζί σου για την ηλικία.Εγώ που είμαι μεσήλιξ,με πειράζει περισσότερο η απόρριψη απο παλιά(καλά μην φανταστείς και τπτ φοβερό.Σε σύντομο χρονικό διάστημα είμαι οκ πάλι).Ισως γιατί η απόρριψη σου υπενθυμίζει ότι "η μπογιά πλέον έχει αρχίσει και ξεβάφει".Αλλά γνώμη μου:καλύτερα να τολμήσεις,παρά να αναρωτιέσαι"what if..."

100 χυλόπιτες;και ο Ραζ να ήταν απο το Big Bang Theory στην 50η θα είχε ουρλιάξει ξεμέθυστος;"WHY?"

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει μπορεί να μην ειναι και 100 αλλά αυτό που εγώ κατάλαβα είναι οτι αν θέλεις να ζήσεις πολλά πράγματα πρέπει πρέπει να προσπαθήσεις και η προσπάθεια προϋποθέτει οτι θα φας και πολλές αποτυχίες και απογοητεύσεις στη μάπα

και αυτό ισχύει για τα πάντα

1013649_10152642154721643_83011167803556

• Like 4
Δημοσ.

η απόρριψη σας πειράζει ή ότι δε την μπιφτεκόσατε? γιατι εμένα με πειράζει το δεύτερο ,ας μου κάτσει κ μετά ας με απορρίψει , works fine for me
όχι ,τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό ψάχνω , ψάχνω την απόρριψη , αλλα μεταμπιφτεκόματος

μια ζωή ανάποδος μπσαδισαδηδκ

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η πλειοψηφία του forum είναι alpha males για εσένα? :-P

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η πλειοψηφία του forum είναι alpha males για εσένα? :-P

Στις 99 πιάνομαι ως alpha male ή μπα?

Δημοσ.

εντάξει μπορεί να μην ειναι και 100 αλλά αυτό που εγώ κατάλαβα είναι οτι αν θέλεις να ζήσεις πολλά πράγματα πρέπει πρέπει να προσπαθήσεις και η προσπάθεια προϋποθέτει οτι θα φας και πολλές αποτυχίες και απογοητεύσεις στη μάπα

και αυτό ισχύει για τα πάντα

1013649_10152642154721643_83011167803556

Μπράβο ρε σταβι, αφού βλέπεις και NBA

Δημοσ.

Οι χυλοπιτες ειναι για τους losers.Αν παιζεις σωστο συστημα το οποιο μαλιστα προσαρμοζεις καταλληλα ανα περισταση ενω παραλληλα διαθετεις χαλκεντερα παικτρονια σε καθε γραμμη του γηπεδου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Βασικη προϋποθεση να διαθετεις εναν πιρλο που να μοιραζει αριστοτεχνικα δεξια κι αριστερα μπαλιες ωσαν ξυραφι σε γιαουρτι προβειο χωρις λιπαρα και απο κει και περα ακομα και τραυματιας να βρεθει ο πιπο χωρις να μπορει να παστελωσει το πολυποθητο γκολατσο,να χεις τιμιο σεντερ φορ απο πισω, επιπεδου φορτουνη που να μπορει να πατησει περιοχη και απο κει και περα ο,τι γινει.Ακομα και με πεναλτυ το γκολ μετραει...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...