Teo19 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους-ες, Έχω φτιάξει εδώ και 1 περίπου μήνα μια ιστοσελίδα με subdomain name και δωρέαν φιλοξενία. Την ιστοσελίδα μου την έχω φτιάξει με Wordpress, έχω αρκετά πρόσθετα και θέμα το οποίο βρήκα από το διαδίκτυο, και το προσάρμοσα όπως εγώ θέλω. Η χρήση του είναι κυρίως για δημοσίευση άρθρων με λίγες εικόνες και αρκετό κείμενο. Η επισκεψιμότητα δεν ξεπερνάει τα 100 άτομα / ημερισίως προς το παρών. Σήμερα αποφάσισα να πάω ένα βήμα παρακάτω και αγόρασα domain name (.gr) . Μέχρι να εγκριθεί, καθώς διάβασα θέλει περίπου 5 ημέρες, είμαι σε αναζήτηση πακέτου φιλοξενίας. Αυτό που θέλω από το πακέτο φιλοξενίας είναι : 1) Να μπορώ να κρατάω έστω και χειροκίνητα backups , για να μην υπάρξει απώλεια. 2) Μεταφορά της ιστοσελίδας μου χωρίς να χαθεί τίποτα. 3) Όσο το δυνατόν πιο οικονομικό 4) Αξιοπιστία και τέλος, Όταν εγκριθεί το domain name , χρειάζεται εγώ να ρυθμίσω τίποτα πριν πάω να κάνω το host ακόμα και σε διαφορετικό πάροχο; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2015 από Teo19
Rude_R Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 To domain name κανονικα ειναι "ετοιμο" άμεσα. Την στιγμη που το κατοχυρώσεις και το πληρώσεις (ολοκληρωθει η πληρωμη). Τωρα το domain name για να κανει point στον χωρο οπου θες, (οπου στεγαζεις την ιστοσελιδα σου) πρεπει να ρυθμισεις τα dns, την διευθηνση ουσιαστικα του hosting. Αν αυτο γινει κατα την κατοχυρωση του domain γινετε αμεσα (αν και μου εχει τυχει σπανια να θελει 1 ως 3 ωρες ωστε να ενημερωθουν τα dns) αν κανεις την αλλαγη των name servers (DNS) στο domain αργοτερα χρειαζετε απο 24 εως 48 ωρες να γινει το propagation ( να ενημερωθουν ολοι οι σερβερ για τα νεα Dns του domain) ελπιζω να μην σε μπερδεψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα