Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε καμια φωτο να ξερουμε πως ειναι.

Επισης, βαλε φωτο της και στο φμπ σε φιλοζωικες σελιδες

• Like 1
Δημοσ.

Θα έχω και εγώ το νου μου μιας και παω συχνά στην περιοχή. Σε ποιο μέρος χάθηκε?

Έχω ακούσει πως αυτή η πατέντα βοήθησε πολύ κόσμο.

The dog owner(s) should take an article of clothing that has been worn at least all day, the longer the better, so the lost dog can pick up the scent.

Bring the article of clothing to the location where the dog was last seen and leave it there. Also, if the dog has a crate & familiar toy, you can bring those too (unless location undesirable for crate). You might also want to leave a note requesting item(s) not to be moved.

Leave a bowl of water there too, as the dog probably hasn’t had access to any. Do not bring food as this could attract other animals that the dog might avoid.

Come back the next day, or check intermittently if possible. Hopefully the dog will be waiting there.

Πηγή http://www.reshareworthy.com/how-to-find-a-lost-dog/

• Like 1
Δημοσ.

theoritikos ευχαριστώ έχω σκοπό να το κάνω αυτό που λες. Margarita ευχαριστώ, θα τα ψάξω. Όσο για την πιθανότητα να την έχει πατήσει αυτοκίνητο το ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά ελπίζω και ψάχνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Το είχα αφήσει να μου το προσέξουν για λίγες ώρεςκαι το βγάλανε βόλτα χωρίς να κουμπώσουν καλά το λουρί.

Δημοσ.

Το πόσταρε ένας φίλος μου και στη σελίδα της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο fb και του είπαν ότι βρέθηκε η Κούλα!

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ γλυκουλα.Μπραβο που βρεθηκε,στο εξης μονο σε εμπιστα ατομα να την δινεις. :)

Επεξ/σία από benign
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...