Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση του N0.1 S3 smartwatch


p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8jZexKL.jpg
 
H Nuojiayuan Science and Technology ή εν συντομία N.01 είναι μια κινέζικη εταιρία όπου δραστηριοποιείται στην κατασκευή smartphone κλώνων. Βλέποντας στα γρήγορα ένα N.01 έξυπνο τηλέφωνο ίσως δεν αντιληφθείτε ότι πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο! Έτσι λοιπόν λοιπόν η εταιρία κατάφερε να έχει απήχηση και πλέον κάνει ανοίγματα σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Σήμερα λοιπόν, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την εμπειρία που απέκτησα από ένα N0.1 προϊόν και συγκεκριμένα από το N0.1 S3 smartwatch.
 
 
Πακέτο / Παρελκόμενα
 
To πακέτο του S3 αποτελείται από ένα χάρτινο τετράγωνο κουτί όπου στο εμπρόσθιο μέρος αναγράφεται η εταιρία και στο πίσω μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Στο εσωτερικό βρίσκεται το ρολόι, ένα φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες, ο ιδιόμορφος φορτιστής και ένα USB / micro USB καλώδιο.
 
 

 











HBSYNHo.jpg

xsY0uFc.jpg

Ieykhz2.jpg

ddeBwIP.jpg

wHKP4ni.jpg

AuaKMfA.jpg

 


Πρώτη Ματιά / Εξωτερική Εμφάνιση
 
Πιάνοντας στα χέρια μου το S3 αμέσως ένιωσα ότι κρατώ ένα προϊόν που θέλει να με εντυπωσιάσει. Τόσο το έντονο χρυσό χρώμα στο σώμα του ρολογιού, όσο και το δερμάτινο λουράκι με την περίεργη υφή προσπαθούν να κάνουν το S3 να ξεχωρίσει. Η άποψη μου για την εξωτερική του εμφάνιση είναι ότι θα μπορούσε να είναι λιγότερο φανταχτερή αλλά η ποιότητα του συνόλου είναι αρκετά ικανοποιητική. 
 
Στην δεξιά μεριά του σώματος του S3 βρίσκεται ένα μεταλλικό κουμπί, το οποίο χρησιμεύει ως power button και ως home button. Στην δεξιά μεριά βρίσκεται το μικρόφωνο, ενώ στην πίσω θα βρείτε το καπάκι που κρύβει το εσωτερικό του ρολογιού, την τρύπα για το speaker και την υποδοχή για τον φορτιστή. Επίσης το δερμάτινο (σύμφωνα με την εταιρία) λουράκι φιλοξενεί στην εσωτερική του μεριά τον heart rate sensor. 
 
 




 


Tdmpz0R.jpg

aZvsK6l.jpg

urfFffi.jpg

iB7KDH5.jpg

V4n9P9k.jpg

4Q3qc7l.jpg

NOufDNi.jpg

XY5qUCD.jpg

eMoXhbX.jpg

EMnQzVq.jpg

bVlKJxk.jpg

TmK4WUU.jpg

4WCXvbh.jpg

 


Χαρακτηριστικά
 
Το S3 διαθέτει το φρέσκο MTK 2502 SOC, το οποίο διαθέτει 64MB RAM και 128MB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, τον οποίο μπορείτε να τον επεκτείνεται κατά 16GB ακόμα. Στην δική μου περίπτωση όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω, έκανα χρήση μιας 32GB micro SD κάρτας χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Επίσης διαθέτει Bluetooth 4.0, μικρόφωνο, speaker και μια micro USB υποδοχή (εάν εφαρμόσετε τον φορτιστή) ώστε να περνάτε multimedia υλικό στην micro SD κάρτα επέκτασης.
 
 
Λειτουργίες / Εφαρμογές

Οι λειτουργίες του S3 είναι αρκετές για ένα entry level smartwatch και αυτές που το ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα κλήσεων και γραπτών μηνυμάτων SMS μέσω του GSM δικτύου, το οποίο υποστηρίζει τις 850/900/1800/1900MHz μπάντες. Μπορείτε επίσης να δέχεστε όλες (ή όποιες επιλέξετε εσείς από το συνοδευτικό software του smartphone σας) τις ειδοποιήσεις κατευθείαν από το smartphone στο ρολόι!
 
Ακόμα θα βρείτε, μια εφαρμογή για τον καιρό, το pedometer, το heart rate monitor, sleep monitor και τις κλασσικές: ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ημερολόγιο, εγγραφή ήχου και εγγραφή κλήσεων, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής είτε μέσω bluetooth είτε κατευθείαν από την micro SD κάρτα και Bluetooth κάμερα.
 
Αναλυτική περιγραφή όλων των εφαρμογών καθώς και την προσωπική μου άποψη μπορείτε να βρείτε στο video παρακάτω. 
 
 
Υπέρ / Κατά
 

Υπέρ
 
Ποιότητα κατασκευής
Λειτουργίες 
Notifications από το smartphone
Δυνατότητα κλήσεων από GSM δίκτυο
Τιμή
Χαρακτηριστικά
 
 
Ουδέτερα
 
Εμφάνιση
Μπαταρία
Εξωτερικές εφαρμογές
Αυτονομία
 

Κατά
 
Πληκτρολόγιο
 
 

Final Words
 
To N0.1 S3 είναι ένα ποιοτικό συνοδευτικό του smartphone μου, ορισμένες φορές το χρησιμοποιώ για αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδήλατο και τζόκινγκ, και η συνολική εικόνα που έχω διαμορφώσει γι' αυτό είναι ότι είναι μια πολύ καλή συσκευή αλλά θέλει μικρή βελτίωση στα σημεία. Βέβαια, η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα $60 και έτσι δεν μπορώ να είμαι τόσο επικριτικός απέναντι του. Με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα κατά την οδήγηση μηχανής όπου βλέπω κλήσεις και sms στον δρόμο αλλά προς το παρών δεν το χρησιμοποιώ ως αυτόνομο μέσο κλήσεων. 
 
Στο χέρι μου εφαρμόζει αρκετά καλά, αλλά σε αντίθεση με την εταιρία που το βάφτισε waterproof, εγώ δεν θα το έβαζα με τίποτα κάτω από νερό. Προσέχω ακόμα και όταν πλένω τα χέρια μου διότι όπως είδατε και εσείς στο πίσω καπάκι έχει αρκετές τρύπες όπου μπορεί να εισχωρήσει το νερό.
 
Η αυτονομία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά σίγουρα δεν είναι το αδύναμο σημείο του. Σε πλήρη χρήση - χρήση GSM και πείραγμα των pedometer, heart rate και άλλων εφαρμογών θα κρατήσει περίπου μια μέρα, ενώ αν το χρησιμοποιείται πιο χαλαρά με Bluetooth, μπορεί να βγάλει άνετα δύο προς τρεις μέρες. 
 
Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε το album φωτογραφιών στην ανάλυση που βρίσκονται και παραπάνω, ενώ εδώ θα το βρείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.  

Το αγόρασα από το κατάστημα Gearbest.com στα $58
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Εις το επανιδείν.

Επεξ/σία από p_under
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ωραιο review,μπραβο.

 

Σε ποσες μερες ηρθε περιπου?

αν θυμάμαι καλά ήρθε στις 20 μέρες.  σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...