Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Με ρώτησε συγγενείς μου αν θέλω να μου φέρει chromebook από έξω Συμφέρει; Ή να ζητήσω άλλο λαπτοπ;
mphxths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εσενα ναι σε συμφερει..αφου δεν πληρωνεις! Αφου μπορεις να ζητησεις ζητα κανα macbook ή κανα high end συμβατικο λαπτοπ.. Ρωτας γενικα πραματα και μεις πρεπει να σου αναλυσουμε τα παντα? Τι επιλογες εχεις?Χρειαζεσαι φορητο?Σκεφτεσαι να το σπρωξεις?Να το χρησιμοποιησεις?Τι δουλεια κανεις στο φορητο?Ποιες οι αναγκες σου? Καθε φορητο αναλογως τι κουβαλαει μπορει να κανει καποια πραγματα και καποια οχι...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι καν για μένα, για γονιό είναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Μόνο ίντερνετ, βίντεος κλπ. Απλά ακόύγονται διάφορα για chromebook και αν με τα ίδια λεφτά καλύτερα κάτι άλλο, να του πω να φέρει αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τι μετρητά μωρέ, δώρο θα το κάνω λέμε... Αλλά αν είναι να τεζάρει στο χρόνο απάνω, να ψζχτώ με τίτποτ' άλλο.
mphxths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Tα chromebooks βγηκαν για αυτους που δεν θελουν να σκασουν πολλα λεφτα και ειναι σιγουροι οτι δεν εχουν τωρα ουτε ποτε στο μελλον απαιτησεις απο το μηχανημα Εχουν ψοφιους επεξεργαστες..λιγη ram..ελαχιστη χωρητικοτητα δισκου (στηριζονται στο cloud storage) , κλειδωμενο bios ωστε να πρεπει να κανεις ολοκληρες πατεντες για να περασεις λινουξ/windows. Ειναι φορητα με συγκεκριμενο προσανατολισμο...σερφαρισμα..εμαιλς..καμμια πολυ ελαφρια εργασια γραφειου..μεχρι εκει ειναι μια χαρα μηχανημα...παρα περα..δεν τραβαει ... Aπο οτι βλεπω εχουν βγει και καναδυο πολυ τουμπανα chromebooks (με κατι μικροσκοπικους ssd παρολα αυτα) με την αναλογη αλμυρη τιμη..εκει ομως παμε σε αλλη κατηγορια οπου υπαρχουν και αλλες καλυτερες λυσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ΟΚ για πατέρα συντατξιούχο καλό ακούγεται σιγά μ περάσει και λίνουξ
SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ρώτα εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Kostassoum Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν πιστέυω πως αξίζει εχει ο γιός μου και μάπα το καρπούζι δεν ασχολήται καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα