0verc0me Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τοσο πολυ σας αρεσει αυτο το πραγμα βρε παιδια; Βασικα, αν ειναι αυτο https://www.google.gr/search?q=Napapijri+Rainforest&tbm=isch(που λογικα αυτο ειναι), δεν το λες και μπουφαν...
thant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 σα σακουλα ειναι για μενα Η σακούλα που λες ειναι οτι πιο χρήσιμο εχω αγοράσει πριν 10 χρονια!!! Ειναι ενα αντιανεμικό που μπορείς να το κάνεις ενα μικρο τσαντάκι και να το εχεις μαζι σου ακομα κι αν δεν το φοράς. Απίστευτα βολικό για περίεργες καιρικές συνθήκες... 1
Lanike71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παίδες, μη γελιόμαστε, κανείς δεν το παίρνει μόνο επειδή είναι ζεστό, μην τρελλαθούμε κιόλας.
cococrops Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η σακούλα που λες ειναι οτι πιο χρήσιμο εχω αγοράσει πριν 10 χρονια!!! Ειναι ενα αντιανεμικό που μπορείς να το κάνεις ενα μικρο τσαντάκι και να το εχεις μαζι σου ακομα κι αν δεν το φοράς. Απίστευτα βολικό για περίεργες καιρικές συνθήκες... την αποψη μου ειπα ρε συ ετσι μου φαινεται! 2
Dimitrakis6 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εχει παρει κανεις απο εδω??V.I.P stock fashion στο facebook ετσι το εχει..υποστηριζει οτι ειναι αυθεντικο κανει το napapijri απο 70 μεχρι 80 ...καλη φαση ακουγεται
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εχει παρει κανεις απο εδω??V.I.P stock fashion στο facebook ετσι το εχει..υποστηριζει οτι ειναι αυθεντικο κανει το napapijri απο 70 μεχρι 80 ...καλη φαση ακουγεται Πiθανοτατα θα παρεις ενα κακιστο κακεκτυπο και μετα θα ψαχνεσαι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα