Προς το περιεχόμενο

Κρέμα επούλωσης σημαδιών ακμής Kelosoft, αξίζει;


SpirosKerkyra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια, πριν από 1+ χρόνο που ήμουν στρατό έβγαλα κυστική ακμή και ακολούθησα θεραπεία με χάπια ( reducar ), ο γιατρός που πήγαινα ήταν λίγο @@κας και μου σταμάτησε τη θεραπεία 2 μήνες πριν να κάνει το κύκλο της καθώς έβλεπε ότι δεν έβγαζα πια πολλά σπυράκια. Αρχικά όντως ήταν σωστός αλλά μετά από 2 μήνες η ακμή επανήλθε, βέβαια σε μικρότερο βαθμό αλλά μέσα σε 1 εβδομάδα γέμισα παντου στο πρόσωπο σε σημείο να μη μπορεί να με δει ο ήλιος καθώς ένιωθα λες και είχα φωτιά στο πρόσωπο μου, τελικώς βρήκα τη θεραπεία μόνος μου κάνοντας πλύσεις το πρόσωπο μου με φασκόμηλο! μέσα σε 1.5 εβδομάδα είχαν εξαφανιστεί όλα και επιτέλους είχα ησυχάσει. Βέβαια η χαρά δε κράτησε πολύ καθώς άρχιζα ξανά να βγάζω λίγα αλλά μικρότερα σπυράκια. Τελικώς αφού απολύθηκα από το στρατό, πήγα σε μία άλλη δερματολόγο η οποία μου εξήγησε πόσο λάθος έκανε ο συνάδελφος της κι ότι έπρεπε να είχα συνεχίσει τη χρήση των χαπιών για 2.5 μήνες ακόμα ( μάλιστα επειδη έπαιρνα 2Χ20MG/ημέρα χαπάκια τον τελευταίο 1,5 μηνα θα έπερνα 1χ20mg/ ημέρα για να κλείσει η θεραπεία σωστά ). Επειδή ήταν καλοκαίρι δε μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη θεραπεία οπότε μου έγραψε μία κρέμα της avene και ένα απλό καθαριστικό προσώπου. Η κρέμα είναι αυτή εδώ η οποία όντως έκανε δουλειά και εξαφάνισε και τα τελευταία σπυράκια που είχαν μείνει. Μου είχε πει να τη χρησιμοποιώ μέχρι τέλος καλοκαιριού. Αφού τελείωσε και αυτή η μικροθεραπεία περίμενα επιτέλους να ησυχάσει το δέρμα μου και να είναι φυσιολογικό. Αμ δε. Αν και πλεον σπάνια να βγάλω κάποιο σπυράκι, το πολύ 2-3 ανα 15-20 μέρες συνήθως κάτω στις μαγούλες κάτω από εκεί που υπήρχαν κάποτε τα σπυράκια βρίσκεται μια ελαφριάς μορφής κοκκινίλα εδώ και αρκετούς μήνες, μοιάζει με σημαδάκια σαν ουλές αλλά το δέρμα από πάνω είναι λείο. Πώς για παράδειγμα όταν έχουμε χτυπήσει κάπου και το σημείο είναι κόκκινο , κάπως έτσι. Σκέφτηκα τη λύση της παραπάνω κρέμας, διάβασα ότι επουλώνει τέτοιου είδους πληγές και επουλώνει το δέρμα. Μιας και δυστυχώς είμαι άνεργος και τα χρήματα είναι ίσα ισα δεν εχω την πολυτέλεια να επισκεφτώ ξανά τη δερματολόγο. Εχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη κρέμα; κάνει έστω και κατά το ήμισυ αυτά που υπόσχεται ; 

 

Η κρέμα είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/4137517/Dekaz-Kelosoft-Cream-25gr.html

Ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείται για το μακροσκελές κείμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα κόκκινα σημάδια θα φύγουν με το καιρό. Το καλό είναι οτι πολέμησες την ακμή με τη θεραπεία της οποίας η δράση αν δεν κάνω λάθος κρατάει για 2-3 έτη περίπου. Εγώ που είχα κάνει παλαιότερα δεν ξανα-έβγαλα και οι κοκκινίλες (όχι ουλές) έφυγαν με τον καιρό, στην αρχή βάζοντας μια κρέμα και μετά απλά σαπουνίζοντας το πρόσωπο μια φορά την ημέρα. Τέλος επειδή το πρόσωπο σου είναι ταλαιπωρημένο μη το πλένεις συνέχεια με σαπούνια, μια φορά την ημέρα αρκεί αλλιώς επιβαρύνεις ακόμα περισσότερο την ευαίσθητη επιδερμίδα σου! Ελπίζω να βοήθησα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα ένα κάψιμο στο μπράτσο. Μετά από 2 χρόνια που είχε μείνει σημάδι πήγα στο φαρμακείο να του ζητήσω κάτι για το σημάδι. Δεν με απασχολουσε και πολύ γι αυτό δεν πήγα και στο γιατρό. Μου έδωσε τη συγκεκριμένη αλοιφή που τότε στοιχιζε 40 ευρώ. Μου είπε να την βάζω κάνα 6μηνο και ότι δεν θα έφευγε τελείως. Εγώ την έβαλα για 3μηνες. Στον χρόνο πάνω είχε φύγει τελείως. Το σημάδι ήταν κυκλικο και 3 πόντους περίπου. Επίσης ήταν σταθερό για 2 χρόνια. Δεν είχε φύγει καθόλου από μόνο του. Και ήταν έντονο. Στους 3 μήνες που την έβαζα πάντως δεν είχε υποχωρήσει καθόλου. Μετά έγινε ότι έγινε. Άρα προσωπικά θεωρώ ότι έκανε τρελή δουλειά. Είναι γενικά για δερματικες παθήσεις. Θεωρώ ότι θα σου κάνει δουλειά και στην ακμή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω χειλοειδες στο στηθος και συνηθως με ενοχλει φαγουρα κτλ. Οι δερματολογοι λενε να το αφησω κ οτι δε γινεται τιποτα η ν βλω αυτη τη κρεμα που ειαι ακριβη.καποιοι πλαστικοι που ρωτησα μου ειπαν πως μπορει ν γινει κατι.απο την αλλη γιατροι με διδακτορικα στο θεμα λενε πως δεν υπαρχει θεραπεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την βάζω στη μικρή εδώ και 7 μήνες σε κάτι ουλές από ράμματα. 'Εχω δει βελτίωση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι απλά λόγω του χρόνου που πέρασε ή βοηθάει και η κρέμα.

 

Πάντως έχω καταλάβει (ή έστω νομίζω) πως αν δεν κάνεις τουλάχιστον ένα λεπτό μασαζ όπως λέει στις οδηγίες, δεν έχει καλά αποτελέσματα. Αυτό γιατί περνάει κάτι φάσεις η μικρή που δεν με αφήνει να την πασπατεύω για 4 ολόκληρα λεπτά και βλέπω μετά από καιρό πως δεν έχει βελτιωθεί καθόλου. 'Αλλες φορές που την βάζω σωστα για μέρες, βλέπω βελτίωση.

 

Αυτά που έχεις εσύ όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι ουλές ώστε να σε βοηθήσει. Μπορεί να είναι τζάμπα λεφτά και κόπος αν έχεις κάτι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα ένα ατύχημα πρόσφατα (πριν ένα μήνα) και μου τη σύστησαν και εμένα για τις ουλές (ράμματα) και τα υπόλοιπα τραύματα. Η αλήθεια είναι ότι την ξεκίνησα κανένα 20ήμερο μετά το ατύχημα, αλλά δεν έχω δει διαφορά. Ισως είναι ακόμα νωρίς, μια βδομάδα τη βάζω. Ίσως και να μην έχω την υπομονή να κάνω αρκετό μασάζ που λέει και ο idomeneas7. Ισως να την ξεκίνησα ήδη πολύ αργά και να έπρεπε να το έχω κάνει από την αρχή.

 

Η αλήθεια είναι οτι τη συστείνουν πολλοί γιατροί πχ πλαστικοί κλπ. Αλλά δεν θα περιμένα τίποτα το ιδιαίτερο. Οτι βγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά είναι θλιβερό το να σου ανακοινωσω ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχεις ουλές για την υπόλοιπη ζωή σου. Τα πέρασα και ακόμα τα περνάω και εγώ. Έχω σκασει χοντρά λεφτά σε δερματολόγο μιλάμε για λεφτά που αν τα έβαζα στην άκρη θα έπερνα αμάξι. Το καλο είναι ότι δεν έχω βάλει χάπι στο στόμα μου και όπου να ναι τελειώνω θεραπεία κυστικής ακμής χωρίς το παραμικρό σημάδι. Την κρέμα δεν την γνωρίζω εγώ αυτό που ακολουθώ για τα κόκκινα σημάδια ειδικά τώρα που βοηθάει ο καιρός είναι καυτηριασμος με χημικό και ξέπλυμα με σοδονερο. Όλα σε δερματολόγο. Από μόνος μου κάνω μόνο συντήρηση και αποτροπή υποτροπης μιας και η μορφή είναι αρκετά βαριά.

 

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω δοκιμασει, ειναι καλη κρεμα αλλα παραμενει κρεμα, μην περιμενεις θαυματα.
εαν θες να μου στειλεις πμ για να σου μιλησω για την εμπειρια μου με την ακμη, δε νιωθω ανετα να το συζηταω δημοσια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δε ειναι ακριβώς ουλές ειναι σαν να λεμε περίπου στο κεντρο απο τις μαγούλες περισσότερο στην δεξια κεντρικά απο κατω απο το δερμα ελαφρο κόκκινο με 3 4 πιο κόκκινα σημαδακια. Δε μπορώ να το εξηγήσω τελεια. Φωτογραφία να βγαλω δε φαίνεται καλά. Σε φως ημέρας το βλεπεις πιο καλα. Ναι η γιατροος μου ειχε πει με τον καιρο και με μπάνια αλλα δεν μειώθηκε και πολυ. Η ατυχία ειναι οτι ακμη την πέρασα στα 21 κι οχι οπως αλλοι πιο μικρος. Οσο ημουν Τρίπολη στρατό λόγω κλίματος μου ειχε μειωθεί παρα πολυ δεν ειχα κυστική τοτε. Προς τα μεσα με το τελος της θητείας μου εμφανίστηκε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον έχεις τελειώσει την θεραπεία σου, κράτησε ή μάζεψε λεφτά για μια πιο ριζική θεραπεία, laser,δερμοαποξεση κλπ.Δεν φευγουν αλλιως οι ουλές με κρέμες.Προσωπικη εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα και απο εμενα,

 

Μιας και υπαρχει ηδη θεμα για αυτην την κρεμα θα ρωτησω εδω εαν γνωριζει κανεις.

 

Πριν 20 μερες αφαιρεσα ενα σπιλο στην μυτη σε πλαστικο χειρουργο με νυστερι σε απογευματινο ραντεβου δημοσιου νοσοκομειου και πριν 10 μερες αφαιρεσα και τα ραμματα.

 

Παρ'οτι ειναι νωρις ακομα θα ηθελα να μου πει εαν γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης για να μην αφησουν σημαδι τα ραμματα.

 

Προς το παρον ειναι κοκκινισμενη η περιοχη και εμφανης το σημαδι 3-4 ραμματων.

 

Ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για την χρηση καποιας κρεμας για την επουλωση...Γνωριζει καποιος μηπως? Εχω ακουσει για την madeccasol για επουλωση και κατοπιν την  kelosoft αλλα μετα το περας τουλαχιστων 2 μηνων που ειναι επανορθωτικη για τις ουλες,εαν τα λεω σωστα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να αρχίσεις με Κελοσόφτ ή κάποια σιλικονούχα αν θες (εμένα το scar gel δεν μου έκανε δουλειά και ήταν πολύ αηδιαστικό και γλιτσερό, δεν ξέρω για άλλες). Να βάζεις οπωσδήποτε αντιηλιακό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να αρχίσεις με Κελοσόφτ ή κάποια σιλικονούχα αν θες (εμένα το scar gel δεν μου έκανε δουλειά και ήταν πολύ αηδιαστικό και γλιτσερό, δεν ξέρω για άλλες). Να βάζεις οπωσδήποτε αντιηλιακό.

 

Εννοεις απο τωρα την kelosoft? Δεν ειναι πολυ νωρις? Νομιζω πρεπει πληρως να επουλωθει η πληγη μετα την αφαιρεση των ραμματων δηλαδη κανα μηνα μετα ισως και παραπανω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...