gabsat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας! Θέλω να αλλάξω την ψύκτρα όπως γράφω και στον τίτλο! Έχω την εργοστασιακή ακόμα και θέλω να βάλω μια λίγο καλύτερη! Δε ψάχνω για super επιδόσεις απλώς η παλιά τα έφαγε τα ψωμιά της! Αυτό που μου καρφώθηκε στο μυαλό έχει να κάνει με τη θερμική πάστα! Επειδή δεν έχω ιδέα τι γίνεται με αυτό, είναι κάτι προερετικό που μπορώ να πάρω, ή πρέπει να την πάρω μαζί με οποιαδήποτε ψύκτρα επιλέξω???
Shadows Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τι συστημα εχεις?Τι θερμοκρασιες εχεις?Εχεις αλλαξει ποτε παστα στην ψυκτρα?
gabsat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 P4 στα 2.13. Το speedfan μου βγάζει cpu fan: 2909 rpm, system 29C, cpu 34C, aux 45-48C, HD0 33C, core0 46C, core1 46C. Αυτές οι τιμές με τον επεξεργαστή να μην εκτελεί κάποια ιδιαίτερη εργασία! Πάστα που με ρώτησες, όχι δεν έχω αλλάξει ποτέ! Το να αλλάξω την ψύκτρα θεώρησα ότι χρειάζεται γιατί άρχισε να μου κάνει κολλήματα το pc όταν ζοριστεί λίγο η cpu! Π.χ. σε εγγραφή cd.
keravnos21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πιθανον να θελει καθαρισμα/λαδωμα ο ανεμιστήρας γι αυτό και να κανει θορυβο οσον αφορα την παστα το θεωρω απαραιτητο να την αλλαξεις μετα από τοσα χρονια που εχεις το μηχανημα ( λογικα γιατι βλεπω P4 cpu )
Shadows Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 P4 στα 2.13. Το speedfan μου βγάζει cpu fan: 2909 rpm, system 29C, cpu 34C, aux 45-48C, HD0 33C, core0 46C, core1 46C. Αυτές οι τιμές με τον επεξεργαστή να μην εκτελεί κάποια ιδιαίτερη εργασία! Πάστα που με ρώτησες, όχι δεν έχω αλλάξει ποτέ! Το να αλλάξω την ψύκτρα θεώρησα ότι χρειάζεται γιατί άρχισε να μου κάνει κολλήματα το pc όταν ζοριστεί λίγο η cpu! Π.χ. σε εγγραφή cd. Δυστυχως η πιθανοτερη αιτια που εχεις κολληματα δεν ειναι η ψυκτρα-θερμοκρασιες αλλα οτι ο επεξεργαστης ειναι πλεον παρα πολυ παλιος.
gabsat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα δω τι θα κάνω!
Kris_Lyn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ πάστα, ενδέχεται να έχει στεγνώσει γι' αυτό να σου ανεβάζει θερμοκρασίες. Επίσης το ανεμιστηράκι αν δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ, θα έχει μαζέψει σίγουρα πολλή σκόνη.
gabsat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καθάρισμα τύπου φύσιγμα με σπρέι αέρα ή καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα του έχω κάνει πολλές φορές! Θα δω αν θα του αλλάξω την πάστα ή όλη την ψύκτρα για να ξεμπερδεύω! Ξέρω ότι είναι παλιό το σύστημα, δε ζητάω να κάνει "παπάδες", απλά να δουλεύει καλά και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου!
Shadows Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καθάρισμα τύπου φύσιγμα με σπρέι αέρα ή καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα του έχω κάνει πολλές φορές! Θα δω αν θα του αλλάξω την πάστα ή όλη την ψύκτρα για να ξεμπερδεύω! Ξέρω ότι είναι παλιό το σύστημα, δε ζητάω να κάνει "παπάδες", απλά να δουλεύει καλά και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου! Κοιτα,θεωρητικα οταν ενας επεξεργαστης υπερθεμενεται ειναι πολυ συχνο να ριχνει την ταχυτητα του για λογουw ασφαλειας και αυτο να κανει ολο το συστημα να σερνεται,δεν χανεις τιποτα να παρεις μια παστα και να την βαλεις και αλλαγη να μην εχεις στην τελικη σου μενει για αλλο συστημα.
vampirakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε μου αν είσαι από Θεσσαλονίκη, στείλε μου pm, έχω να σου δώσω και fan αλλά και ψύκτρα για P4, εννοείτε χωρίς κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα