Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να αγορασω ενα πολυμετρο γιατι αυτο που εχω ειναι ενα φτηναιρικο...βεβαια δεν με εχει προδωσει μεχρι ωρας!

Τι λετε γι αυτο; http://www.ebay.com/itm/UNI-T-UT39C-Digital-Multimeter-Volt-Amp-Resistance-Capacitance-Temp-Tester-/231781561640?hash=item35f741f528:g:SUMAAOSwAKxWbBWf

Τα μεγεθοι που εχει για πυκνωτη θα με καλυψουν για να μετραω κυριως πυκνωτες σε μητρικες υπολογιστων και λαπτοπ;

Δημοσ.

H Uni-Trend είναι δοκιμασμένος "φτηνιάρικος" κατασκευαστής - καμία σχέση με τις σοβαρές μάρκες (Fluke, Mastech κτλ) - αλλά αν δεν δουλεύεις με μεγάλες τάσεις (CAT III κτλ) ή δεν απαιτείς φοβερή ακρίβεια (αναλογικά, ενισχυτές κτλ) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Και επειδή πουλάει άπειρα κομμάτια, με ένα απλό googling μπορείς να αποφύγεις κάποιο κακό μοντέλο της, γιατί όταν κάνουν κάτι λάθος βουίζει ο τόπος από γκρίνια.

Πάντως τους πυκνωτές, μπορείς να τους κάνεις ένα βασικό check και χωρίς capacitance meter.

Δημοσ.

Μαλιστα, ειχα δει κι αυτο αλλα δεν εχει επιλογη για θερμομετρο ωστε να ξερω σε τι θερμοκρασια βρισκεται το pcb οταν το χτυπαω με θερμο αερα :/

http://www.ebay.com/itm/MASTECH-AC-DC-Auto-Manual-Range-Digital-Multimeter-MS8268-NEW-/221857724142?hash=item33a7c036ee:g:7W8AAOSwDNdV1Eqd

Δημοσ.

Πάνω στην κατάληλλη στιγμή το θέμα !!!

Και εγώ ψάχνομαι για πολύμετρο να μετράει τα πάντα ακόμα και θερμοκρασία και  lux  αν και δεν με ενδιαφέρει πολύ να μετραέι lux . 

Κυρίως για απλές χρήσεις το θέλω. Οικιακού τύπου . Να έχει μια αρκετά καλή ακρίβεια  .

Τέλος πάντων τα fluke τα αποκλείω λόγο τιμής και λόγω του ότι δεν το θέλω για επαγγελματική-βιομηχανική χρήση. 

Κοιτάω για mastech . Αξίζουν;  
Για uni-t πάντως και μένα μου λένε να τα αποφύγω και να κοιτάξω καλύτερα mastech. 

Τί έχετε να προτείνετε μέχρι max 55 ευρώ (μάρκες ή μοντέλα) ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...